سلام دوستان
من میخوام یه گوشی بخرم تا 500 تومن ( حالا 50 تومن بالا پایینش مهم نیست ) بین گوشی های موجود هم HTC HERO و SATIO رو پسندیدم ، حالا پیشنهاد شما چیه ؟! اگر گوشی از این دو تا بهتر هست معرفی کنید .
سلام دوستان
من میخوام یه گوشی بخرم تا 500 تومن ( حالا 50 تومن بالا پایینش مهم نیست ) بین گوشی های موجود هم HTC HERO و SATIO رو پسندیدم ، حالا پیشنهاد شما چیه ؟! اگر گوشی از این دو تا بهتر هست معرفی کنید .
کاش بگی با گوشی بیشتر چی کارا میکنی
اون وقت بیشتر میشه کمک کرد
خوب من بیشتر برام دوربینش مهمه و کیفیت و سایز اسکرین موبایل برای مشاهده ی بهتر صفحات اینترنت و موزیک ...
به نظره من ایکس10 میتونه گزینه ی خوبی باشه برای شما
[QUOTE]خوب من بیشتر برام دوربینش مهمه و کیفیت و سایز اسکرین موبایل برای مشاهده ی بهتر صفحات اینترنت و موزیک ...[/
QUOTE]
در دوربین ساتیو خوبه
در صفحه ساتیو نیز خوبه
ولی گوشیهای زیادی هستند که در این مورد خوب هستند
برای اینترنت هم ویندوز موبایل بهتره
منم n97 mini پیشنهاد میکنم
گوشی کشویی از جانب با صفحه کلید کامل، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی لمسی با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، قطبنمای دیجیتالی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، حسگر مجاورتسنج، فرستنده رادیویی، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۴، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو،
حالا این X10 این طور که شنیدم مثل این که SMS فارسی نداره ! درست میگم ؟
سلام دوستان
من برای این که تاپیک تکراری نزنم سوالمو اینجا می پرسم. البته سوال من تا 600 تومنه
یکی از دوستام میخواد اچ تی سی بگیره تا 600 تومان. استفادش معمولیه. بین ویندوز و آندرویید مونده. اچ دی2 هم نمی خواد. بین این دو تا کدومو پیشنهاد میدید؟
تا 600000، HD Mini یا Legend
در ضمن اگه بهتر هم چیزی هست بگید تو این حدود قیمت
ممنون
ویندوز موبایل بهتره
hd2 هم خیلی خوبه ولی احتمالاً با سایزش مشکل دارید
hd mini گوشیه خوبیه فقط صبر کنید ارزون بشه با این قیمت نمی ارزه
یه بدیم داره البته که رزولوشن صفحش رو هیچ ویندوز موبایل دیگه ای نیست 320x480
Last edited by ~ARDESHIR~; 29-04-2010 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)