تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مراقب کلاهبرداران اینترنتی در قالب هاستینگ باشید

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

13 مراقب کلاهبرداران اینترنتی در قالب هاستینگ باشید

سلام
    من مدیر سایت امید اول (omid1.com) هستم ,7,8 ماه پیش از یه هاستینگی به نا پانیز سرور که سر تا پاش دروغ و دغل بود یه هاست گرفتم که سایتم رو روش قرار بدم,این آقا از ابتدا مارو پیجوند,قرار بود بعد از واریز پول هاست به من یه کپی از قرار داد 1 ساله بده که نداد!,بعد از 2 ماه که سایت من روش بود یهو سایت مارو خوابوند و تا 1 ماه هیچ خبری ازش نبود بعد 40 روز سایت ما دوباره رو سرور این آقا بالا اومد و یه مدتی کار کرد و مجدد سایت پانیزسرور (panizserver.com) به کل تعطیل شد و سایت ما هم به دنبالش نابود شد,4 ماه این آقا ناپدید بود بعد 4 ماه بالاخره گیرش آوردیم تو یاهو.به ما گفت سایت شما رو سرور پاک کرده و ما مسئولش نیستیم! و شما خودتون وظیفه داشتین یک بک آپ میگرفتین...
    شما به من بگین معنی هاستینگ یعنی این؟ 2 ماه سرویس نداده بعد سایت من رو با 780 تا پست و پیج رنک 3 یهو از بین میبره و میگه به ما چه!!!!!!!!!!
    خسارت که نمیده چون این آقای پانیز سرور فقط مسئول پول چاپیدن هستن نه نگهداری از سایت
    بک آپ که نمیدن ,میگن ما وظیفه نداشتیم (وظیفشون همون چاپیدن بوده)
    میگم شما 1 سال باید سایت من رو بالا نگه میداشتین چطوریاس بعد 7و8 ماه اومدین میگین ما هیچی نداریم از سایت شما.
    ....
    دوستان خواهش میکنم شما قضاوت کنید من مقصرم یا هاستینگ؟ البته میدونم مقصرم چون از همچین جای در پیتی هاست گرفتم

2. 2 کاربر از p30netman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه borzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

برای پرهیز از چنین مشکلاتی
    از شرکت های رسمی خرید کنید
    فریب قیمت رو نخورید
    اگه تواناییشو دارید مستقیم از خارج تهیه کنید

باز شما اونقدر ضرر نکردید
    یه شرکت تازه کار هاست و دامنه همینجوری به فنا رفت
    تمام دامنه هاشو ریسلر بالایی ، بالا کشید!
    حتما می دونید تو جایی مثل دیرکتی اگر دامنه سرقت شه قابل برگشته
    ولی اون دامنه ها رو جوری پرداخت می کرد که بر اساس قوانین مالی دیرکتی انگار اون شخص پولشو نداده و این شرکت از جیبش داده
    آخر سر گفت 2 تومن بده یا بیخیال شو!
    بیخیال شد!

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای پرهیز از چنین مشکلاتی
    از شرکت های رسمی خرید کنید
    فریب قیمت رو نخورید
    اگه تواناییشو دارید مستقیم از خارج تهیه کنید

باز شما اونقدر ضرر نکردید
    یه شرکت تازه کار هاست و دامنه همینجوری به فنا رفت
    تمام دامنه هاشو ریسلر بالایی ، بالا کشید!
    حتما می دونید تو جایی مثل دیرکتی اگر دامنه سرقت شه قابل برگشته
    ولی اون دامنه ها رو جوری پرداخت می کرد که بر اساس قوانین مالی دیرکتی انگار اون شخص پولشو نداده و این شرکت از جیبش داده
    آخر سر گفت 2 تومن بده یا بیخیال شو!
    بیخیال شد!
    150 تومان پوله طراحی سایت داده بودم
    30 تومن پول هاست
    حدود 100 تومن هم پوله نویسنده داده بودم که پست بدن بعد شما میگی ضرر نکردم؟

دوستان پانیز سرور یه کلاه برداره نه یه هاستینگ
    اینو گفتم که مثل من بدبخت نشین.
    تمام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

12

سلام
    من مدیر سایت امید اول (omid1.com) هستم ,7,8 ماه پیش از یه هاستینگی به نا پانیز سرور که سر تا پاش دروغ و دغل بود یه هاست گرفتم که سایتم رو روش قرار بدم,این آقا از ابتدا مارو پیجوند,قرار بود بعد از واریز پول هاست به من یه کپی از قرار داد 1 ساله بده که نداد!,بعد از 2 ماه که سایت من روش بود یهو سایت مارو خوابوند و تا 1 ماه هیچ خبری ازش نبود بعد 40 روز سایت ما دوباره رو سرور این آقا بالا اومد و یه مدتی کار کرد و مجدد سایت پانیزسرور (panizserver.com) به کل تعطیل شد و سایت ما هم به دنبالش نابود شد,4 ماه این آقا ناپدید بود بعد 4 ماه بالاخره گیرش آوردیم تو یاهو.به ما گفت سایت شما رو سرور پاک کرده و ما مسئولش نیستیم! و شما خودتون وظیفه داشتین یک بک آپ میگرفتین...
    شما به من بگین معنی هاستینگ یعنی این؟ 2 ماه سرویس نداده بعد سایت من رو با 780 تا پست و پیج رنک 3 یهو از بین میبره و میگه به ما چه!!!!!!!!!!
    خسارت که نمیده چون این آقای پانیز سرور فقط مسئول پول چاپیدن هستن نه نگهداری از سایت
    بک آپ که نمیدن ,میگن ما وظیفه نداشتیم (وظیفشون همون چاپیدن بوده)
    میگم شما 1 سال باید سایت من رو بالا نگه میداشتین چطوریاس بعد 7و8 ماه اومدین میگین ما هیچی نداریم از سایت شما.
    ....
    دوستان خواهش میکنم شما قضاوت کنید من مقصرم یا هاستینگ؟ البته میدونم مقصرم چون از همچین جای در پیتی هاست گرفتم

اتفاقا منم از این فروشنده هاست (panizserver.com) هم خیلی بد شنیدم ,ظاهرا پول خیلیا رو خورده و به زمین گرم زدتشون
    الانم که سایتشو چک کردم دیدم بالا نمیاد
    احتمالا الان با یه دامنه دیگه داره از یه سری بدبخت بیچاره دیگه کلاه برداری میکنه
    غصشو نخور این پولا خوردن نداره .خرج دوا دکترش میشه
    موفق باشی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •