سلام
از اول امسال ،سرعت سرویس های پارس آنلاین شدید افت کرده،هم سرعت دانلود هم آپلود. پینگ هم که تا 3265 (!!!!!) مشاهده شده.(تبریز 89/2/3)مرتب هم قطع و وصل میشه.قطع سرویس شبانه هم داشتیم.
دیگه نمی دونم یه اکانت تا چه اندازه می تونه رو اعصاب راه بره.
زنگ هم میزنی به پشتیبانی(چه تهران ،چه تبریز)یه سری اطلاعات ازت می خواد و دیگه هیچی.(البته همراه با ابراز تعجب که :"این مشکل باید تا حالا حل شده باشه")
از طرف مرکز مخابراتی هم مشکلی نیس،چون یوزر های سایر شرکت ها راضی اند.
پس لطفا هر کی اعتراض داره ،تو این تاپیک اعلام کنه تا یه فکری به حال این وضعیت بکنیم.چون اگه قرار باشه هر چند وقت یه بار یه شرکت فیلم دربیاره،تا دو سه ماه دیگه از دایل آپ هم خبری نیس!
همان طور که کسی اقدامی علیه فیلترینگ نکرد و الان برا دانلود فلش پلیر هم باید کلی بدبختی بکشیم
89/03/04
دوستانی که تو این تاپیک تا حالا پست دادن توجه کنن :
جمع بندی بحث های تاپیک تا حالا اینه.اگه نظر حدیدی ندارین ، لطفا پست ندین تا دوستان جدید الورود الکی وقتشون تلف نشه.
1- همه سرویس ها کم و بیش نوسان دارن از لحاظ سرعت و قطع و وصلی،اما پارس آفلاین شاکی اش بعد عید زیادتر از بقیه بوده.
2-پشتیبانی در ایران در عالی ترین و مودبانه ترین حدش معادل سر دووندنه و پشتیبانیِ پارس هم از این جریان مستثنی نیس
3-ما به یک غده پیچیده و چندش آور به نام مخابرات مواجهیم که از عالم و آدم می تونه باج بگیره یا به عالم و آدم میتونه باج بده و هیچ چیز هم براش ارزش نیس
اما یه موضوع جدید:
من فکر می کنم مشکل اصلی از اینجا ناشی میشه که وقتی یه شرکتی اسم در می کنه و همه حمله می کنن ازش اکانت بگیرن ،خوب طبیعیه که یهو تقاضا میره بالا و شرکت هم نمی تونه به همه یوزر هاش سرویس درست درمون بده و نتیجه اش میشه اینی که می بینیم؛یه روز یه شهر سرعتش نرماله ، اون یکی قطعه ،روز دیگه برعکس...البته بماند که یک مدیر،هر چند هم بهره ی کمی هم از هوش و حواس دارشته باشه،هیچوقت نمیاد آینده شرکتش رو با طمع کاری احمقانه و ارائه سرویس به این افتضاحی به خطر بندازه؛ اما ظاهرا مدیران شرکت های اینترنتی این مملکت مغز فندقی تر از این حرف ها هستن!
نتیجه : بهترین راه تحت فشار گذاشتن از طریق همین فروم ها و وبلاگ ها و ،با توجه به مطلب بالا،امتحان کردن شرکت های مختلف هست.
یا علی