تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چطور شبکه دانشگاه رو دور بزنم؟

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

9 چطور شبکه دانشگاه رو دور بزنم؟

سلام. یادش بخیر. تا یه ماه پیش تو سایت دانشگاه با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود خالص داشتیم. البته با getbot. ولی الان... محدود شده. هر دانشجو در هفته 40 مگ داره. یوزر و پسورد برامون گذاشتن. آی پی داره و پورت 80 هست. دیگه getbot کار نمیکنه. ختی وقتی توی تنظیماتشم ------ و پسوردم رو میدم بهش بازم کار نمیکنه. چطور میشه به یه جوری دور زد این isa رو. (البته مطمئن نیستم که isa نصب باشه). وقتی IE یا Firefox رو باز کنم یه پیام میاد که ------ برای ورود یوزر میخواد- و در اینجا یوزر و پسوردمون رو وارد میکنیم.
    Last edited by linkinkurd; 25-04-2010 at 09:20.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

آی پی ------ هایی رو که با پورت 80 هستن امتحان کن....... ببین جواب میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

یادش بخیر، منم که دانشگاه بودم، با سرعت 6MB بر ثانیه دانلود می کردیم اونم با IDM (مدارکش هم موجوده!) عاقبتم به گمونم از دست ما، سیستم اینترنتو همینجوری که شما میگی کردن. مال ما اولش --- بود، بعد شبکه محلیش کردن. مثل مال شما، یوزر و پس اولش می خواست. دقیقا نمی دونم از چه نرم افزاری استفاده می کنن، اما واسه ما یه شبکه محلی درست کردن، شما باید به شبکه وصل می شدی، از اونجا به اینترنت. یه جور اینترانت.
    این بود که دانلود ما هم تعطیل شد. البته شاید درست نباشه، اما اونجا دوستان بعد از این ماجرا از اکانت های کارشناسی ارشد که هنوز --- بود استفاده می کردن. تا اینکه اونم ترکید و رفتن سراغ اکانت اساتید! بعدش دیگه من فارغ التحصیل شدم و نفهمیدم که استاداهم ترکیدن یا نه!
    اما واسه ما عملا هیچ راهی برای دانلود نمونده بود. البته نمی خوام ناامیدت کنم، اما زیاد امیدوار نباش! این کارو برای دانلود نکردن کردن! البته واسه ما حجم دانلود 200MB بود.
    [اون قسمت دانلود 6MB بر ثانیه جدی بود، یادش بخیر!]

داره خودمونی میشه mahdi_tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو یه لپ تاپ ور دار به پرت لنش وصل کن قال قضیرو بکن

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

اگه محدودیتی هم باشه کلی هست... یعنی از سرور... پس با لپتاپم نمیشه دورش زد

6. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alitakpesar0914's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه اصلاً امکان نداره .کلاً برای اینکه سیستم رو دور زد باید سطح دسترسی بالا داشته باشیم .
    فقط از طریق سرور میشه limit کرد. پس اگه به سیستم سرور وارد شوید می توانید rule ( قوانین) که برای شما گذاشته شده رو بردارید.
    برنامه ای که در سرورها برای محدود کردن سرعت دانلود کاربران استفاده میشه معمولاً bandwith limiter می باشد.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

والله من خودم سوابق درخشاني در زمينه دور زدن شبكه دانشگاهها دارم . اگه بگم همه كف ميكنن البته ديگه پيشكسوت هستم و گذاشتم كنار
    ولي مطمئن باش كه حتما يه راهي هست چون خودم شرايط بدتر از اين و خيالي سختر رو ديدم و تونستم دور بزنم شبكه رو

مثلا تو خوابگاه دانشگاه دوستم كه اينترنت دارن از غفلت مسئول استفاده كردم و با نصب يه key loger معمولي اكانت رو گرفتم (اطلاعات اكانت و كلي چيزاي مسخره رو ايميل مي كنه )
    و..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •