سام علیک این خروسه ... بیشتر ایراد اگه بگین حال می کنم ... ناقصص هس البت اما رو کلیاتش ایراد بگین خیلی حال می کنم ... دمشم غیر این پرا که بعدا بهترشون می کنم یه سری پر دیگه هم جدا می زارم
![]()
سام علیک این خروسه ... بیشتر ایراد اگه بگین حال می کنم ... ناقصص هس البت اما رو کلیاتش ایراد بگین خیلی حال می کنم ... دمشم غیر این پرا که بعدا بهترشون می کنم یه سری پر دیگه هم جدا می زارم
![]()
Last edited by MB3d; 22-04-2010 at 17:48.
چه خروس باحالی شده
پرای رو بدنشو میشد با یه براش بهتر در آورد ولی کلا باحال شده
مرسی داش ایراد بگو
پا و پر دم فعلا نداره ............
![]()
خروس خفنگيست
اما خيلي خشك احساس ميشه
همين خشكيش خيلي جذابش كرده![]()
آقا مرسی فقط خواهشا ایراد بگین .. این مال کاره (منظورم اینه که الکی نی تفریحی نی ) تو موزه می ره رو میز فرانسه .. خواهشا رو رنگیه ایراد بگین (مدلش روش بیشتر کار شده رنگیه )
خيلی خوشگل شده ها... ولی چون من خودم چند وقت تو كار مرغ بازی بودم پيشنهاد ميدم يه كم كمرنگ ترش كنی....
اگه سفيد بشه كه ديگه محشره...
ای ول مهام
رسما کارات دیگه پر سرعت شده
خیلی تمرین داری ، آفرین
این خیلی عالی شده
مرسی بروبچ
سفیدم بد نی اما من تو گوگل زدم french rooster این رنگی اومد .... کسی نمی دونه خروس نماد فرانسه چه رنگیه ؟؟؟
اینم الکی
![]()
رفتم تو گوگل اینو سرچیدم :coq français .... یعنی همون خروس فرانسوی ...
این شکلیه ...
اینم نمادش:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
باید بگم خروسشون چاقال نیست .. لاغره .. و اینکه به نظر من از صفر شروع کن ... چون این اصلا به خروس فرانسه نمی خوره//
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)