تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خارش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ايران...

پيش فرض خارش

سلام.من مدتي هس درقسمت مقعدبالاتر دچار خارش هاي شديدم دكتر پوستم رفتم از پماد استفاده كردم اما تاثيري نداشت.شدت آن به حدي هس كه با خاريدن زخم مي شه ويا مي سوزه اگه مي شه بگيد چي كنم؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.من مدتي هس درقسمت مقعدبالاتر دچار خارش هاي شديدم دكتر پوستم رفتم از پماد استفاده كردم اما تاثيري نداشت.شدت آن به حدي هس كه با خاريدن زخم مي شه ويا مي سوزه اگه مي شه بگيد چي كنم؟
    خارش این ناحیه می تواند بعلت التهاب پوست آن باشه که در موارد آلرژیک با پماد های موضعی جواب می دهند
    از علل دیگر شایع خارش مقعد انگلهای روده ای بنام "اکسیور " می باشند . خارش آن عمدتا شبها و بعد از خوردن مواد شیرین می باشد و علت آن هم فعالیت زیاد انگل در انتهای روده و نزدیک به مقعد و تحریک این ناحیه می باشد.
    بررسی انگل و در صورت لزوم درمان دارویی توصیه می شه .

3. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ايران...

پيش فرض

سلام.ممنون اين شك ها رو خودم هم دارم اما هيچ انگلي درمدفوع نديدم .من مي ترسم نكنه منظور شما اينه كه از انگل هاي بزرگ مثل كرم باشه كه با دارو از بدن خارج شه من مي ترسم.آخه 5سالگي بوده اين حالت.من خيلي از عصبي بودن ناخن مي جوم وخيلي هم لاغرم قدم 167وزن 50.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.ممنون اين شك ها رو خودم هم دارم اما هيچ انگلي درمدفوع نديدم .من مي ترسم نكنه منظور شما اينه كه از انگل هاي بزرگ مثل كرم باشه كه با دارو از بدن خارج شه من مي ترسم.آخه 5سالگي بوده اين حالت.من خيلي از عصبي بودن ناخن مي جوم وخيلي هم لاغرم قدم 167وزن 50.
    نه دقیقا بر عکس این انگلها بسیار ریزند و معمولا بسادگی در مدفوع دیده نمی شوند . ولی اگر تعدادشان بسیار زیاد شوند شاید در مدفوع بصورت کرم های ریز سفید مشاهده شوند . بری تشخیص آن هم باید تست مدفوع و همچنین یک نوع تست بنام اسکاچ تست داد.
    بهتره ترس را کنار بگذارید و بررسی را انجام بدهید.
    با توجه به کم بودن BMI شما بهتره آزمایش انگل و تیرویید در شما انجام بشه . البته استرس ها و اضطرابها هم می توانند باعث کمبود وزن شما باشند.

6. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ايران...

پيش فرض

سلام من آزمايش تيروييد دادم اما به دكتر جوابو نشون ندادم چون اعدادرو ديدم در همون تقريبي هست كه گفته شده گفتم پس تيروييد ندارم.يه سوال bmi چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من آزمايش تيروييد دادم اما به دكتر جوابو نشون ندادم چون اعدادرو ديدم در همون تقريبي هست كه گفته شده گفتم پس تيروييد ندارم.يه سوال bmi چيه؟
    BMI = Body Mass Index یا اندکس توده بدنی در حقیقت نشانگر وضعیت جسمی شما از نظر اضافه وزن و کاهش وزن می باشد . به زبان ساده تر نشان می دهد که آیا وزن شما به نسبت قدتون خوبه یا نه .
    این اندکس نسبت وزن به مجذور قد می باشد که اگر کمتر از 18.5 باشد نشانه کاهش وزن است
    بین 18.5 تا 25 طبیعی
    و بالا تر از 25 نشانه اضافه وزن است .
    البته جزئیات دیگری نیز دارد که از حوصله این بحث خارج است.

در مورد شما BMI = 50/2.7889 که تقریبا می شه 17.9 که این نشاندهنده کمبود وزن در شما می باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •