سلام ...
يه چند مدتي هست كه دلم ميخواد شروع كنم به ساخت بازي ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم ....
در ظمن من با مايا كار ميكنم يكمي هم از مكس بلدم .. ولي هيچي از برنامه نويسي نميدونم...
راهنمايي كنيد از كجا شروع كنم..
سلام ...
يه چند مدتي هست كه دلم ميخواد شروع كنم به ساخت بازي ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم ....
در ظمن من با مايا كار ميكنم يكمي هم از مكس بلدم .. ولي هيچي از برنامه نويسي نميدونم...
راهنمايي كنيد از كجا شروع كنم..
سلام
اگه می خوای کار تخصصی بدی که با یه نفر برنامه نویس بازی یه تیم درست کن. ایده و طراحی مشترک، مدل، تکسچر و ... از شما، بقیه ی کار ها هم با اون.
اگه هم می خوای کار ساده تر بکنی و کلا خودت همه قسمتها رو انجام بدی، اول یه تحقیق بکن و یه موتور که مناسب کارت باشه انتخاب کن، بعد یه پند ماهی باید صرف یادگیری کنی.
حالت اول هم نتیجه ی خیلی بهتری ازش در میاد، هم سریعتره و چیزای کمی باید براش یاد بگیری ولی تصمیمش با خودت.
موتور هم من UDK کار می کنم، بقیه ی دوستان هم گیم میکر، کوئست و 3دی گیم کار می کنن. ولی توصیه می کنم خودت توی اینترنت بچرخ و یه موتور رو انتخاب کن.
مسئله ای بود بگو.فعلا بای.
ميشه در مورد اين موتورها يه كمي توضيح بدي ... تفاوت ... محدوديت و يا مزاياشون رو برام بگي .... كدوم رو ميشه آسونتر ياد گرفت ؟
سلام دوست عزیز
من با موتور 3d game کار می کنم ، اگر نظرم رو بخوای:
1.بهتره از گیم میکر شروع کنی(با این که خودم از تری دی گیم شروع کردم و فشار زیادی بهم وارد شد)
2.دومین موتور برای شروع یا یونیتی یا تری دی گیم هست.
3.بعد از مدتی که راه و روش بازی سازی رو یاد گرفتی میتونی به صورت حرفه ای با موتورها کار کنی.
4.یه نکته: بیشترین مقالات موجود برای موتور تری دی گیم هست![]()
گیم میکر بهترین انجین برای شروعه
ممنون از همه كه با نظراتشون به من كمك كردن
يه سوال ديگه ... چه آموزشي رو براي گيم ميكر بگيرم كه بهتر باشه ؟
همين الان يه سوالي برام پيش اومد...
با گيم ميكر فقط دو بعدي ميشه ساخت؟
نچ. سه بعدیم می شه. تازه استراتژیک هم می شه. سمپلای گیم میکر رو برو ببین بهد هم تو تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر من توتریال های گیم میکر رو گذاشتم. اون صفحات آخره. برو اون جا بازیه سه بعدی هم یاد داده![]()
دمت گرم باشه حتما سر ميزنم....
![]()
خواهش می کنم. وظیفه بود...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)