یکی از بهترین نرم افزار های ریکاوری ُ می خواستم دوستان..
و یک سوال این که اگه ما چند فایل رو از دست بدیم با ریستور بر می گرده..؟
و اگه چند فایل رو از دست دادیم باید چه کارایی رو انجام ندیم.. مثل فرمت کام و خاموش نکردن کام..
م رسی..
یکی از بهترین نرم افزار های ریکاوری ُ می خواستم دوستان..
و یک سوال این که اگه ما چند فایل رو از دست بدیم با ریستور بر می گرده..؟
و اگه چند فایل رو از دست دادیم باید چه کارایی رو انجام ندیم.. مثل فرمت کام و خاموش نکردن کام..
م رسی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
==
با restore بر نمیگرده مگه اینکه فایل های سیستم عامل باشه
اگه فایل رو از دست دادی فرمت نکنید درایو رو راحت تر میشه بازیابی کرد
سلام
من با این برنامه کار میکنم (پرتابله): freedatarecoverysoftware.net
برای کار باهاش ، اول درایو مورد نظر رو انخاب میکنید بعد روی Scan کلیک میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای جواب سوالاتون یکم کاره ریستور رو توضیح میدم...
وقتی فایلی رو پاک میکنید در واقع اون از روی هارد پاک نمیشه فقط سیستم عامل اونو از دید شما پنهان میکنه تا زمانی که فایلی دیگه جاشو بگیره... شما وقتی فایلی رو پاک کردی تا زمانی که فایلی رو Overwrite نکنی اون قابل برگشته...نباید فایلی رو توی محل اون فایل از دست رفته اضافه یا پیست یا فرمت کنی...
به اینجا هم یه نگاهی بندازید:
◘◘◘[موفق باشی]◘◘◘کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل های من چند تا عکس بود ؛ ... این حرفا که میگن نباید کامو ریست کرد و خاموش کرد ؛ چون نمیشه
بعد ریکاوری کرد شایع اس..؟
آره...شایعست...به ریست و خاموش کردن ربطی نداره!
مگه فایلات توی رمه که پاک بشه! فایل ها تو هارد هستن (البته فقط تازمانی که چیزی جاشو نگیره!!!)
البته من شنیدم توی بعضی موارد حتی اگه کامپیوتر رو خاموش نکنی خیلی بهتر بازیابی میشه
توی یه مقاله خوندم ... یادم نمیاد کجا بود![]()
سلام دوستان
موقع نصب ویندوز یکی از پارتیشن ها فرمت شد.با برنامه get data backبر نگشتند.لطفا راهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم اطلاعاتم رو برگردونم؟
تاپیک مرتبط :
File Scavenger / تمامی ورژن ها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)