سلام .
مدتی رو صحنه ای رئال تایم برای یه بازی یک مرحله ای کار می کنم و فعلا از لحاظ گرافیک به صورت رئال تایم در quest تونستم تا این حد پیش برم . یه چیزهایش کاملا درست نیست که اونم در زمان تکمیل درست میکنم .
صبر کنید عکس لود بشه !
![]()
سلام .
مدتی رو صحنه ای رئال تایم برای یه بازی یک مرحله ای کار می کنم و فعلا از لحاظ گرافیک به صورت رئال تایم در quest تونستم تا این حد پیش برم . یه چیزهایش کاملا درست نیست که اونم در زمان تکمیل درست میکنم .
صبر کنید عکس لود بشه !
![]()
از یه نظر که ماله بازیه خوب می شه گفت پرابلمی نداره که اینقد کیفیت کمه ولی از طرفی هم این خیلی تکسچرش در پیته
یه ذره رو تکسچر کار کن ... مثلا اون کاشی قزمرا چیه ... حال آدم دگرگون میشه .. اصلا به سقف و کف نمی خوره![]()
خيلي پايينه بيشتر كار كن روشتا يه كار شاخ در بياد
نظراتتون واقعا خورد تو حالم . این صحنه رئال تایم تو گوئست هست بعد شما میگی خیلی پایینه ؟ حداقل می گفتی متوسط تو منطق آدم بگنجه . والا شما که خودت تو گوئست حرفه ای هستی چند ماه پیش صحنه ای رو با هم رئال تایم کردیم که در برابر این واقعا نصف بود گرافیکش ! بعد نمی دونم چطور این شد خیلی پایین اون شد خوب ! به هرحال تو quest دست خیلی هم باز نیست برای بالا بردن گرافیک چندتا تکنیک هست که اونم من استفاده کردم ...
Last edited by 3ッドマクス; 25-04-2010 at 15:14.
مني كه يه عمره دارن كوئست كار ميكنم دارم ميگم كه خيلي پايينه البته يكم خوبه چون يه لايت مپ دادي
اما خيلي بايد جزيات بدي تا رئال تايم رئال تايم بشه مجيد جان
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
در زمن من كارامو نو نت نزاشتم تو از كجا ديدي ؟ real time هاي من صنعتي هستن و اغلب گرافيك 90 تا 95 درصد real رو گرفتن
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
سعي كن براي هر ابجكت دوتا uv روي دوتا چنل بزن يكي light map يكي تكسچر tile
سعي كن حجم نور رو با Mesh بيازي و alpha رو بالا ببري تا يه حاله نور معلوم بشه
از post prosses ها استفاده كن
و ...
گرچه حرفي كه زدي نشون ميده كي لياقت نداري برات بگم چي كار كني اما ميگم كه بفهمي كه بدتو نميخام
يه چيز ديكه دست ادم تو كوئست بازه به اندازه كافي![]()
میشه یکی از این کارهات که گرافیم 90 تا 95 درصد Real رو گرفتن به ما هم نشون بدی![]()
نيشتو ببند
هتل صوفي تو شيراز
![]()
Last edited by ehsan_wwe; 25-04-2010 at 16:52.
باحال گفتی
اینا واقعا با quest هست ؟ از کرایسیس بالاتر رفته که !
نكته اش تو منبع نوراس همشون يه plane هستن كه يه تكسچر الفا دارن اين plane رو به دوربين ميچرخه
هرجا هم نور اسپوت گذاشتم با Mesh يه مخروط مانند ساختم و كمرنگش كردم
البطه براي كف زمين هم رفلكت گذاشتم كه تو عكسا ملوم نيست همون مترايال رو براي سقف تو عكس اول استفاده كردم
Last edited by ehsan_wwe; 25-04-2010 at 22:28. دليل: اين پلن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)