تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: Nikon P100 بهتره یا Panasonic FZ35 ؟

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

4 Nikon P100 بهتره یا Panasonic FZ35 ؟

سلام دوستان ...

چند وقت پیش قصد داشتم یه دوربین SLR Like خوب بگیرم که عکسهای عالی بندازه ... زومش خوب باشه ... HD یا ترجیحا Full HD فیلمبرداری کنه ... و خلاصه چیزی کم نداشته باشه ... که بعد از کلی مشورت با دوستان فهمیدم FZ35 از بقیه ی رقبا جلوتره ... ولی یهو پولم خرج چیزه دیگه ای شد و دوربین نگرفتم ...

حالا بعد از چند ماه دوباره تصمیم گرفتم دوربین بگیرم ... خواستم بدون سوال و جواب کردن برم و FZ35 رو بخرم که یهو چشم به Nikon P100 افتاد و حالا دوباره میخوام در مورد این دو دوربین ، یعنی FZ35 و P100 تحقیق کنم ... البته اینم بگم که چند ماه پیش که تحقیق کردم حرفی از P100 نبود و حالا به چشم خورده ...

اگه دوستان کمک کنن تا به طور مفصل و تخصصی این دو تا رو بررسی کنیم ممنون میشم ... چون حسابی گیرم کردم و میدونم که خیلی های دیگه مثل من هستن ... لطفا هر چه زودتر کمکم کنید ... منتظرتونم ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ...

چند وقت پیش قصد داشتم یه دوربین SLR Like خوب بگیرم که عکسهای عالی بندازه ... زومش خوب باشه ... HD یا ترجیحا Full HD فیلمبرداری کنه ... و خلاصه چیزی کم نداشته باشه ... که بعد از کلی مشورت با دوستان فهمیدم FZ35 از بقیه ی رقبا جلوتره ... ولی یهو پولم خرج چیزه دیگه ای شد و دوربین نگرفتم ...

حالا بعد از چند ماه دوباره تصمیم گرفتم دوربین بگیرم ... خواستم بدون سوال و جواب کردن برم و FZ35 رو بخرم که یهو چشم به Nikon P100 افتاد و حالا دوباره میخوام در مورد این دو دوربین ، یعنی FZ35 و P100 تحقیق کنم ... البته اینم بگم که چند ماه پیش که تحقیق کردم حرفی از P100 نبود و حالا به چشم خورده ...

اگه دوستان کمک کنن تا به طور مفصل و تخصصی این دو تا رو بررسی کنیم ممنون میشم ... چون حسابی گیرم کردم و میدونم که خیلی های دیگه مثل من هستن ... لطفا هر چه زودتر کمکم کنید ... منتظرتونم ...
    ببین این P100 که مثلاً نسل جدید از سری P نیکون هستش ظاهراً نتونسته اونطور که باید پیشرفتی باشه و نظرها رو جلب کنه .. یعنی در حالیکه حتی یه نسل جلوتر از FZ35 هستش، همچنان از کیفیت تصویر اون پاناسونیک تعریف بیشتری شده و در مقابل ایراداتی از P100 گرفته شده.

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ... ولی اینطور که نمیشه ... اگه میشه چند نمونه عکسی ، فیلمی ، چیزی نشون بدید که آدم بتونه به اونا استناد کنه ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ... ولی اینطور که نمیشه ... اگه میشه چند نمونه عکسی ، فیلمی ، چیزی نشون بدید که آدم بتونه به اونا استناد کنه ...
    کلیدواژه های p100+nikon+sample رو سرچ کن.. کلی نتیجه جستجوی خوب میاد... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عیناً میتونی همین سرچ رو با Fz35 هم انجام بدی.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم خیلی بین این دوتا مرددم.اولا چون p100 نیکون هست دوما هم می ترسم گول برند رو بخورم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •