تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سپر کیا اسپورتیج مشکی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض سپر کیا اسپورتیج مشکی

سلام دوستانامروز یکی از رفیقام اسپورتیج مشگیش خورد به سپر پیکان البته با سرعت نه وقتی از پارک در میومد و سبرش داغون شد اشتباهی به جای دنده عقب جلو رفته و رو سپر چندتا خط افتاده و یه قسمت کوچک هم لایه لایه شده اون قسمتی هم که چراغ مه شکن توسط یه پلاستیک به سپر وصل شده شکسته خلاصه بدجوری بهش ضدحال خورد خدایی واسه ماشین صفر خیلی ضایعست ! دوستان با توجه به اینکه خط ها تعدادشون خیلی کمه و یه قسمت سپر هم شکسته شده طولش تقریبا 10 سانت بشه حالا میشه جایی درستش کرد یعنی دقیقا مثل روز اولش بشه بنده خدا بدجوری ناراحت شده و همش میگه درست نمیشه !!! هزینه تقریبیش چقدر میشه
    متشکرم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    هیچ مشکلی نیست
    ماشین رو میبرین سپر سازی خیلی راحت درستش میکنه شاید نیاز به پایین آوردن سپر هم باشه
    اگه خواست خط ها هم از بین بره میره نقاشی یا پولیش میزنه یا بتونه و بعدش رنگ و دقیقا عین روز اولش میشه
    بعضی از سپر ساز ها هم خودشون رنگ میکنن
    هزینه اگه کرمانشاه باشه حدود 20 - 40 تومن با توجه به اینکه کی سپر رو رنگ کنه پاش میفته
    تهران هم قاعدتا باید همین حدود باشه

3. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

هزینه اگه کرمانشاه باشه حدود 20 - 40 تومن با توجه به اینکه کی سپر رو رنگ کنه پاش میفته
    تهران هم قاعدتا باید همین حدود باشه
    تشکر دوست عزیز یعنی واقعا با 40 -50 تومن مثل روز اول میشه؟ من که پیش خودش گفتم نگران نباش درست میشه اصلا خودم باور نمیکنم درست بشه!!! من فکر میکردم سپر باید کلا عوض کنه اگه میخواد تابلو نشه ! بیچاره ولی بدجوری ناراحت شد !

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تشکر دوست عزیز یعنی واقعا با 40 -50 تومن مثل روز اول میشه؟ من که پیش خودش گفتم نگران نباش درست میشه اصلا خودم باور نمیکنم درست بشه!!! من فکر میکردم سپر باید کلا عوض کنه اگه میخواد تابلو نشه ! بیچاره ولی بدجوری ناراحت شد !
    بله
    با توضیحاتی که شما دادین درست میشه و نباید زیاد نگران باشین
    سپر ساز اصلا کارش همینه
    توصیه من اینه که اگه میخواد رنگش خوب در بیاد به یه نقاش خوب بده تا قسمت های آسیب دیده رو بعد از درست کردن سپر توسط سپر ساز رنگش رو خوب در بیاره
    ببین مثلا سپر پرشیا ما حسابی خط خطی شد و پوستش رفت (حدود 20 سانت در 10 سانت)
    بر اثر اصابت با جدول
    من دیگه پیش سپر ساز نرفتم و یه راست رفتم پیش نقاش
    30 تومن ازم گرفت که به نظرم زیاد هم بود و بتونه زد و رنگش رو از رنگ فروش ها تهیه کرد و رنگش کرد که البته این نقاش نقاش معروفی هست توی شهر ما و عین روز اولش شد
    ماشین دوستتون تا جایی که میدونم سپرش باید فایبر گلاس باشه برای همین میگم به سپر ساز نیاز دارین و اینکه اون پایه مه شکن رو درست کنه
    عکس از سپر و قسمت های آسیب دیده ندارین؟
    راستی ماشین بیمه بدنه نداره؟

6. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

عکس از سپر و قسمت های آسیب دیده ندارین؟
    راستی ماشین بیمه بدنه نداره؟
    نه عکس که ندارم اون فقط ناراحت این بود که دیگه مثل اولش نمیشه فقط خواستم بدونم میشه بدون تعویض سپر ماشین مثل اولش بشه یا نه ! بیمه بدنه رو هم دقیق نمیدونم ولی طبق گفته شما فکر نکنم بخاطر 50 -60 تومن از بیمه استفاده کنه!
    دوست عزیز دستتون درد نکنه متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •