سلام به همه دوستان ، میخوام مدل ساز ی یاد بگیرم با 3ds max از کجا شروع کنم یه مقدار هم خودم بلدم . آموزشهای مخصوص مبتدی های داخل سایت خودمون رو کامل تمرین کردم . در کل یه راهنمایی میخوام
سلام به همه دوستان ، میخوام مدل ساز ی یاد بگیرم با 3ds max از کجا شروع کنم یه مقدار هم خودم بلدم . آموزشهای مخصوص مبتدی های داخل سایت خودمون رو کامل تمرین کردم . در کل یه راهنمایی میخوام
خوب یه چیزی کا ساختی رو بزار ببینیم در چه سطحی هستی ...
این حرفه ای ترین کارمه
![]()
آگه آموزش ویدیویی میخوای،برای مدلینگ آموزشهای مدلینگ Digital Tutors و Gnomon رو بگیر.
این آموزشها تو سایت هست دانلود کنم ، اگه میشه لینک بهم بدید
خوب من gnomon رو دارم به نظرم برات زوده ...
یکم حرفه ای هست
Digital Tutors رو هم ندیدم ولی فکر کنم بهتر باشه چیزای ساده بسازی
مثلا گوشی موبایلتو بساز...
وقتی دارم یه طرحی رو میسازم تو نیمه کار گیر میکنم ، به چیزی میخورم که بلد نیستم.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
تو قسمت left و top مشکلی ندارم ولی تو نمای front وقتی دستکاری میکنم طرح کلا بهم میریزه
ببخشید من الان سر کار هستم ،وقت کار دیگه تمومه، تو خونه هم اینترنت ندارم خلاصه ببخشید ، فعلا خداحافظ
توی فروشگاه هست و خریدشون برات به صرفه تره:
اگه هم میخوای دانلود کنی ،اینجا پیدا میشن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون اول کاری اول Digital Tutors رو تهیه کن و بعد اگه لازم داشتی حتما Gnomon رو بگیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد یادگیری این آموزش ها یه بچه ابتدایی هم میتونه یاد بگیره.
خوب تو یه چیزی را شروع کون ( مثلا همون که A'kh جان گفتن ... ) بعد مشکل برخورد کردی اینجا دوستان هستند کمکت می کنن ...وقتی دارم یه طرحی رو میسازم تو نیمه کار گیر میکنم ، به چیزی میخورم که بلد نیستم.
خوب شما باید از دو نما درست کنی یه مدل را و از یه نما کنترل کنی ... مثلا برای موبایل باید از top و front کارت را بسازی ... البته چند مورد لازم میشه تو پرسپکتیو دستکاریش کنی ...تو قسمت left و top مشکلی ندارم ولی تو نمای front وقتی دستکاری میکنم طرح کلا بهم میریزه
موفق باشی ...
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
و یه موضوع که اینجا چت روم نیست ..ببخشید من الان سر کار هستم ،وقت کار دیگه تمومه، تو خونه هم اینترنت ندارم خلاصه ببخشید ، فعلا خداحافظ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)