تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آیا کسی از فیلمهای رکورد شده در ال سی دی های « ماشین زمان » ال جی خروجی گرفته ؟

در آغاز فعالیت reza_ballack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

14 آیا کسی از فیلمهای رکورد شده در ال سی دی های « ماشین زمان » ال جی خروجی گرفته ؟

با سلام
    من خیلی جاها دنبال این سوال بودم و تقریباً به جوابم هم نرسیدم . من و تقریباً همه فامیل و خیلی از دوستانم LCD ال جی از سری ماشین زمان داریم . متاسفانه اون منویی که باهاش میشه فیلم ضبط شده را به usb انتقال بدهیم غیرفعال است و عملاً نمیشه فیلم را جایی منتقل کرد و باید از همون منوی پخش خود LCD ببینیم . منو هست اما نمیشه رفت روی اون . خب هارد این تلویزیون هم محدود است و یه جایی مجبوری بعضی چیزها را پاک کنی .
    سوالم اینه که آیا این غیرفعال شدن منوی انتقال به usb چرا غیر فعاله ؟ اگه قرار به غیرفعالی بود دیگه چرا این منو را گذاشته اند ؟
    و اینکه آیا راهی هست که این مشکل را دور بزنیم و یه جوری محتوای هارد تلویزیون را به کول دیسک یا امثالهم انتقال داد ؟

ضمناً میدونم که با DVD RECORDER و ... میشه جایی ضبط کرد . منظورم بدون دخالت دستگاه دوم و فقط بصورت مستقیم است .

ممنون از شما .
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با هارد اكسترنال امتحان كن

3. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با هارد اكسترنال امتحان كن
    باز هم نشد !

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

Up.........

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نمیدونم جریان چیه که این تایم ماشین ال جی را کسی نیست که کامل رویش احاطه داشته باشه . الان من نصف جمهوری را سوال کرده ام اما کسی خبری نداشته . توی نت هم همچنین !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم جریان چیه که این تایم ماشین ال جی را کسی نیست که کامل رویش احاطه داشته باشه . الان من نصف جمهوری را سوال کرده ام اما کسی خبری نداشته . توی نت هم همچنین !!!

یه تماس با خدمات گلدیران بگیر ، انشاءا... مشکلت حل بشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یه تماس با خدمات گلدیران بگیر ، انشاءا... مشکلت حل بشه .
    دستتون درد نکنه . همینکار را کردم و بهم جواب دادند :

مشتـــــری گرامـــــــی
    با احترام ، از USBهارد خارجی (اکسترنال) فقط به عنوان وسیله ای برای back upگرفتن از هارد دستگاه می توانید استفاده کنید که مموری استفاده شده باید دارای مشخصات ذیل باشد :
    · تک پارتیشن باشد .
    · با FAT32فرمت گردد .
    · ظرفیت آن باید بین 40 تا 70 گیگا بایت باشد .
    در ضمن یادآور می شود به دلیل قانون کپی رایت امکان انتقال اطلاعات از دستگاه به کامپیوتر و لوازم جانبی دیگر وجود ندارد .
    در صورت نياز به هرگونه اطلاعات بيشتر ، با مرکز اطلاعات خدمات مشتريان گلديران ، شماره ويژه 84733-021 تماس حاصل فرمائيد .
    همچنین قسمت ارتباط آنلاین با مشاوران فنی در سایت به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه روزه بجز ایام تعطیل در ساعت اداری آماده پاسخگویی به شما می باشد .

با تشکر

9. 2 کاربر از reza_ballack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    من تلویزیون هوشمند ال جی مدل 49lf 63000gi گلدیران را دارم که مدل کره میشه lf630
    برای ضبط کردن روی فلاش مموری ابتدا باید خود تلویزیون فلاش را فرمت کند که فرمت آن هم به این روش هست که از قسمت تمتم ورودی ها فلاش مورد نظر را انتخاب کرده و سپس فرمت می کنیم.در ضمن فلاش من 16 بود که قبلا خیلی از دوستان می گفتند که باید هارد 500 یا 1 ترا باشه ولی من ضبط روی فلاش انجام دادم و قابل کپی روی کامپیوتر هم هست.
    منتها الان مشکلی که دارم اینه که فایلها بدلیل قانون کپی رایت توسط شرکت ال جی قابل پخش بر روی کامپیوتر نیست تا الان هم خیلی گشتم تو سایت ها ولی به نتیجه مشخصی نرسیدم.
    اگر دوستانی این کار را انجام دادند خوشحال میشم از راهنمایی ایشان استفاده کنم
    بزگرترین فایل ایجاد شده می باشد0000000100000001STR

با تشکر
    Last edited by hamidhkt; 27-05-2016 at 12:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •