سلام دوستان عزیز![]()
خسته نباشید
من حدود 500 تومن پول دارم و میخوام 1 گوشی بگیرم شاید بتونم فوق فوقش تا 520 الی 530 برسونشم
مشخصات مورد نظرم
1-حتما سیستم عامل داشته باشه و برنامه و بازی براش زیاد باشه ترجیحا سیمبین نباشه چون گوشی فعلیم یعنی 5700 سیمبین هست و میخوام 1 تنوعی باشه در ضمن خیلی هم دردسر نداشته باشه
2-برای استفاده از اینترنت مناسب باشه
3-حتماً لمسی باشه و تاچش حساسیت مناسبی داشته باشه اگر خازنی باشه که چه بهتر اندازه lcd هم بزرگ باشه
4-این امکانات رو حتماً داشته باشه wifi و gps و سوکت خروجی 3.5 میلیمتر و خروجی TV
5-هندزفری و اسپیکر نسبتا قوی داشته باشه
6-باتریش خوب باشه
7-دوربین خوبی داشته باشه و نتظیمات دوربین زیاد باشه کیفیت فیلم هم مناسب باشه
خودم بیشتر نظرم روی i8000 هستش اما میترسم سیستم عاملش زیاد دردسر داشته باشه شاید اولاش آدم خوشش بیاد از پیچیدگیش اما یکم که بگذره خسته کننده میشه البته شاید من اشتباه میکنم دوستانی که با ویندوز و به خصوص با i8000 کار کردن یکم توضیح بدن ممنون میشم
از ویواز هم خوشم میاد فقط میگن صداش ضعیفه و فلش دوربین هم به اندازه کافی نور نداره سیستم عاملش هم که سیمبین هستش lcd هم اگر بزرگتر بود بهتر میشد
i8910 هم به نظرم بد نیست فقط بازم مشکلش سیمبین هستش و اینکه میگن باتریش یکم ضعیفه
از X10 هم خیلی خوشم میاد متاسفانه گرونه و اینکه به نظر خودم سیستم عامل آندروید خیلی قوی نیست و نرم افزار زیادی براش پیدا نمیشه همه
اگر گوشی دیگه ای هم میشناسید معرفی کنید
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز![]()