تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل sapphire 4850 toxic

داره خودمونی میشه nemisis6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

14 مشکل sapphire 4850 toxic

سلام
    برای یکی از دوستانم یک کارت 4850 Toxic گرفتم.که بعد از دو روزتوی call Of Duty 6 فریز می شد بعد هم هنگام بالا آمدن ویندوز صفحه رنده رنده شد. وقتی بردیم گارانتی گفتند مشکل از Gpu هست وگارانتی قبول نمی کند .گذاشتیم برای تعمیر حالا می گند Gpu این کارت تو مشهد نیست.حالا توی تهران جایی هست تا سفارش بدیم.گارانتی این کارت یونیکام هست .ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    برای یکی از دوستانم یک کارت 4850 Toxic گرفتم.که بعد از دو روزتوی call Of Duty 6 فریز می شد بعد هم هنگام بالا آمدن ویندوز صفحه رنده رنده شد. وقتی بردیم گارانتی گفتند مشکل از Gpu هست وگارانتی قبول نمی کند .گذاشتیم برای تعمیر حالا می گند Gpu این کارت تو مشهد نیست.حالا توی تهران جایی هست تا سفارش بدیم.گارانتی این کارت یونیکام هست .ممنون
    غلط کردن قبول نمی کنند فلان فلان شده های دزد. گارانتی باید تعویضش کنه

3. این کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

باید قبول کنند

مگه اینها می تونند GPU عوض کنند

شما اگر کارت را عوض نکردنند بهشون اطلاع بدین که به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می کنید اونوقت مثل هولو براتون عوض می کنند

5. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    سلام ..
    دوست عزیز
    کارت های گرافیک Sapphire در همه جای دنیا و همینطور در ایران از گارانتی تعویض برخوردار هستن. شما مستقیما به شرکت یونیکام مراجعه کنید. در صورتی که مشکل کارت در گارانتی یونیکام تشخیص داده شود آنها موظف هستن کارت نو به شما بدن.
    مشکلی که اشاره کردید صد در صد شامل گارانتی میشه
    موفق باشی د ..

غلط کردن قبول نمی کنند فلان فلان شده های دزد. گارانتی باید تعویضش کنه
    :(

باید قبول کنند

مگه اینها می تونند GPU عوض کنند

شما اگر کارت را عوض نکردنند بهشون اطلاع بدین که به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می کنید اونوقت مثل هولو براتون عوض می کنند

کار خیلی ساده تر از این ها حل میشه دوست من .. در ضمن من به شما توصیه می کنم هیچ وقت به گارانتی ها چنین حرفی نزنید چون فقط خودتون رو توی دردسر انداختید. کارتون یک قدم هم پیش نخواهد رفت.

7. 3 کاربر از Gabana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض ممنون دوستان

ولی اینجا توی مشهد وضع فرق میکنه؟ما حتی خواستیم به صنف شکایت کنیم که گفتند که کارت مشکلش فیزیکال شده . مثل Asus 9500 Gt Top خودم که حین اور به رحمت خدا رفت وقتی بردم گارانتی دیجیتال بعد یک هفته گفتند فیزیکاله.وقتی کارت روگرفتم دیدم برد کج شده(خودشان فیزیکال کردن) حالا با این توصیفات آیا جایی
    هست تا GPUبفروشه؟خود نمایندگی که نداشت.

9. این کاربر از nemisis6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ولی اینجا توی مشهد وضع فرق میکنه؟ما حتی خواستیم به صنف شکایت کنیم که گفتند که کارت مشکلش فیزیکال شده . مثل Asus 9500 Gt Top خودم که حین اور به رحمت خدا رفت وقتی بردم گارانتی دیجیتال بعد یک هفته گفتند فیزیکاله.وقتی کارت روگرفتم دیدم برد کج شده(خودشان فیزیکال کردن) حالا با این توصیفات آیا جایی
    ببین کارت شما را باید 100% تعویض کنند چون اینها نمی تونند چیپ ست GPU را عوض کنند به دو دلیل :

1-وسیله اش را ندارند

2-از همه مهمتر اصلا مغزشون توان این کار را نداره (یعنی کار اونها نیست)

اینها دارند شما را سر کار می ذارند مگه چیپست اصلی کارت گرافیک تخم مرغ هست که توی بغالی سر محل گیر بیاد

تنها راه شما همونی هست که گفتم یکم تحدید مطمئن باش نتیجه میده

11. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متوجه نشدم خرابی فیزیکال چطوریه مگه غیر فیزیکی هم داریم؟ یعنی چیپ گرافیک بسوزه شامل گارانتی نمیشه؟

13. این کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

ببین دوست عزیز آقا احسان کاملا درست میگه اینا فقط باید تحدید بشن یکی از آشناها یه مین گیگا خریده بود با گارانتی آواژنگ خلاصه یه مدتی کوتاهی کار کرد و یه دفعه اصلا روشن نشد برد گارانتی هزار تا بامبول سرش درآوردن که این قابل تعویض نیست تا اینکه یه شکایت نامه نوشت و به قول آقا احسان مثل هولو عوض کردن

15. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

6 ممنون از همگی بچه های Pc World

وقتی رفتم وموضوع شکایت رو مطرح کردم .گفتند 10تومان بدید تا به جاش Sapphire 5750 بدیم ما هم پول رو دادیم وگرافیک رو تحویل گرفتیم.از همه متشکرم.

17. این کاربر از nemisis6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

وقتی رفتم وموضوع شکایت رو مطرح کردم .گفتند 10تومان بدید تا به جاش Sapphire 5750 بدیم ما هم پول رو دادیم وگرافیک رو تحویل گرفتیم.از همه متشکرم.
    سلام
    نپرسیدی برای چی 10 تومان باید بدی؟!

19. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •