ئه دقیقا منم میخوام همچین کاری کنم
ممنون میشم کمکم کنی گوشی من samsung omnia lite هست وینفون هست
البته یه سری آموزش برای استفاده از وای فای برای وینفون تو اینترنت هست البته بازم خوشحال میشم کمکم کنید باز هر چی باشه تجربه بیشتری دارید
من رو N95 معمولی و E72 این کارو انجام دادم، یعنی با ویندوز موبایل تاحالا تست نکردم، اما به نظرم تفاوتی نداشته باشه
من ویندوزم سون هست، با ویستا فرقی نداره اما اگه ایکس پی دارید دیگه خودتون تطبیق بدید مراحل رو. ایکس پی ندارم که تست کنم.
اول به اینترنت کانکت باشید، بعد مراحل رو انجام بدید:
1- به Network and Sharing Center برید.
2- به قسمت Change adaptor setting برید و آداپتور وایرلس رو enable کنید. روش رایت کلیک کنید و Properties رو بزنید. IPv4 رو انتخاب کنید. گزینه ها رو به این ترتیب پر کنید:
IP address:192.168.137.1
Subnet mask:255.255.255.0
حالا ok کنید پنجره ها رو.
3- به Network and Sharing Center برید و Manage wireless networks رو انتخاب کنید. گزینه add رو بزنید و بعد Creat an ad hoc network رو انتخاب کنید و بعد next حالا گزینه ها رو به این ترتیب پر کنید:
Network name: اسم دلخواه بدید (این همون اسمیه که گوشی قراره سرچش کنه)
Security type: این رو WEP انتخاب کنید، گزینه های دیگه هم میشه اما من با این میگم
Security key: یه پسورد 5 رقمی بدید. (13 رقمی هم میشه!)
تیک save network رو میتونید بزنید یا نزنید. (برای من هر وقت از اینترنت قطع میشم یا کامپیوتر رو خاموش میکنم، این عملیاتی که الان تو مرحله 3 گفتم کلا میپره و دفعه بعد یکی دیگه باید بسازم برای، برای همین تیک save network رو دیگه نمیزنم)
حالا next رو بزنید و تو صفحه بعدی روی Turn on internet connection sharing کلیک کنید. این همون مرحله ایه که گفتم باید به اینترنت وصل باشید تا بدونه چیو باید شیر کنه.(یعنی قبل از شروع مرحله 3 به اینترنت وصل باشید)
این از کارای تو کامپیوتر،حالا بریم سراغ گوشی:
قبل از اینکه کارای این مرحله رو انجام بدید، سرچ کنید ببینید اون شبکه وایرلسی که ساختید رو پیدا میکنه و میتونه بهش کانکت بشه و به اینترنت کانکت باشه، اگه شد که خیلی خوبه اگه نه مراحل زیر رو برید:
(چون مسیر تو گوشیتون رو نمیدونم کلی میگم)
1- برید قسمتی که کانکتشن میسازید، برید قسمت وایرلس
2- یه کانکتشن وایرلس بسازید
حالا مراحل زیر همه مربوط به تنظیمات کانکتشنیه که تو گوشی ساختید:
3- مدلشو ad hoc انتخاب کنید،
4- اگه جایی داره برای سرچ که بفهمه به چی باید کانکت بشه سرچ کنید و همون چیزی که تو کامپیوتر ساختید رو تو سرچ پیدا کنید و انتخابش کنید
5- پسوردی که تو کامپیوتر دادید (5کاراکتری بود) اینجام بدید اگه قسمتی داره برای این کار
6- تو تنطیمات یا advance options کانکتشنی که ساختید، ببینید کجا میتونید IP بدید، IPv4 رو انتخاب کنید و گزینه هاشو اینطوری پر کنید:
IP address:192.168.137.2
Subnet mask:255.255.255.0
Default gateway:192.168.137.1
Prefrred DNS server: 4.2.2.3
حالا ok کنید و از کانکتشنی که ساختید خارج بشید.
حالا اگه برید browser رو باز کنید و برای وصل شدن به نت، کانکتشن وایرلسی رو که تو گوشی ساختید رو انتخاب کنید، میبینید که به کامپیوتر وصل میشه (ضربدر قرمز از رو آداپتور وایرلس کامپیوترتون میره)
البته امیدوارم تو ویندوز موبایل هم تفاوتی نداشته باشه و بتونید همه قسمتایی رو که گفتم پیدا کنید.
من به همین ترتیب تونستم اینترنت رو با وایرلس برای موبایل شیر کنم،امیدوارم شما هم موفق باشید.
راستی برای کارت وایرلس چه مدلی خوبه؟
شرمنده، من تو سخت افزار اطلاعات کافی ندارم، اگه تو خود انجمن سخت افزار بپرسید حتما جواب میگیرید.