تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: اشتراک گذاری هم با کابل و هم با وایرلس؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض اشتراک گذاری هم با کابل و هم با وایرلس؟

سلام
    من یه adsl خانگی دارم که با همین مودم های معمولی به سیستم وصله ولی میخوام سرعت اینترنتمو با اون یکی سیستم و همچنین گوشیم به اشتراک بزارم برای این کار وقتی رفتم به شرکت سرویس دهنده گفت باید اکانت چند کاربره بگیری که 10 تومن میاد روی هزینه سرویس اصلی حالا سوال من اینه که میشه بدون اکانت چند کاربره با استفاده از کابل شبکه اینترنت سیستم اولی رو به سیستم دومی وصل کرد و به اشتراک گذاشت؟ و حالا برای وایرلس گوشی، سیستم دومی رو براش یه مودم وایرلس بگیرم که هم تو هزینه کارت وایرلس صرفه جویی بشه (منظورم اینه که بجای اینکه کل اینترنت رو به به مودم وایرلس وصل کنم و همچنین دوتا کارت وایرلس برای دوتا سیستم بخرم فقط یه دونه برای سیستم دومی بگیرم) و هم بتونم با گوشی کانکت بشم؟

لطفا کمکم کنید

پیشاپیش ممنون

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .
    اگه یه مودم وایرلس داشته باشی ، میتونی هر دو کامپیوتر را از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنی ( معمولا مودم ها ی وایرلس جدید 4 تا پورت LAN دارن ) و با گوشی از طریق وایرلس وصل بشی .

3. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مودم ایسوز 604 خدابیامرز رو گیر بیاری که فکر کنم هنو تک و توکی مغازه ها داشته باشند همچین خاصیتی داره و تا 15 تا سیستم وایرلس میده ( اعم از لپتاپ - پاکت پی سی - گوشی وای فای و///) و میتونی 4 تا سیستم هم بصورت کابلی و لن داشته باشی
    ولی از من میشنوی یه مدل جدید اومده که USB داره و وایرلس دار هست اون رو بگیر
    میتونی بهش هارد اسکترنال بزنی و مستقیم از اینرتنت دانلود کنی بدون اینکه سیستم رو روشن بزاری و خودش تا صبح برات دانلود میکنه .... حال کردی ؟

5. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون از کمکتون دوستان
    الان که قیمت های مودم وایرلس رو میدیدم گفتم که ارزشش رو نداره و بهتره با همون کابل لن اینترنت رو شیر بکنم که ظاهرا برای این کار هم باید با شرکت سرویس دهنده صحبت کرد و یه اکنت چند کاربره باید گرفت که یه افزاریش هزینه 10 تومنی روی هزینه ماهانه داره
    به نظرتون روشی هست که بشه بدون خرید اکنت چند کاربره بشه با کابل لن اینترنت رو بین این دو سیستم شیر کرد؟

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از کمکتون دوستان
    الان که قیمت های مودم وایرلس رو میدیدم گفتم که ارزشش رو نداره و بهتره با همون کابل لن اینترنت رو شیر بکنم که ظاهرا برای این کار هم باید با شرکت سرویس دهنده صحبت کرد و یه اکنت چند کاربره باید گرفت که یه افزاریش هزینه 10 تومنی روی هزینه ماهانه داره
    به نظرتون روشی هست که بشه بدون خرید اکنت چند کاربره بشه با کابل لن اینترنت رو بین این دو سیستم شیر کرد؟
    بله میشه
    مودمتون معمولیه یعنی فقط پورت usb داره؟
    اگه فقط پورت usb داره مودم، که کابل شبکه رو باید به سیستم مبدا (که اینترنت داره) و سیستم هدف(که اینترنت میخواد) وصل کنید، کارهای مربوط به شبکه کردن رو روی سیستم ها انجام بدید،
    خب مشکلی که این روش داره اینه که اگه کامپیوتر مقصد به اینترنت نیاز داشته باشه،کامپیوتر مبدا هم حتما باید روشن باشه دیگه،
    تاپیک خیلی زیاده تو انجمن درباره این موضوع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اما اگه مودمتون پورت LAN هم داره، میتونید کانکتشن adsl رو داخل مودم تعریف کنید(PPPoE)، و یکی از سیستم ها با usb و سیستم دیگه با کابل شبکه به مودم وصل بشن. اینطوری هر کدوم از سیستم ها همون موقع که بالا میاد،به اینترنت هم وصله، حتی اگه هر دو سیستم همزمان هم روشن باشند میتونند هر دو به اینترنت وصل باشند و هیچ نیازی هم به استفاده از سرویس چند کاربره نیست، البته من جایی خوندم برای اینکه حالت PPPoE رو داشته باشید باید ISP ساپورت کنه تا امکانش باشه اما تاحالا ISP ای ندیدم که ساپورت نکنه! و فکر میکنم این حالت PPPoE با قضیه سرویس چند کاربره فرق داره.
    برای این روش هم این پست رو ببینید:
    کد:

به هر حال روش اول در هر حال جواب میده که البته مشکلش رو هم گفتم چیه.
    برای گوشیتون هم که تو پست اول گفتید،خب باید یکی از سیتم ها وایرلس داشته باشند دیگه (چون مودمتون که وایرلس نداره)
    بعد شیر کنید تا موبایلتون هم استفاده کنه. کار سختی نیست. البته اونطور که گفتید هیچ کدون از سیستم ها وایرلس نداره دیگه

8. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اکانت چند کاربره دیگه چه صیغه ایه ؟
    عزیز شما نمخیواد خیلی پول خرج کنید با یک مودم چند پورت که حدود 50-60 تومن میتونید AM604 ( بدون وایرلسه ) رو تهیه کنید و کابل کشی کنید.
    4 تا کابل لن داره
    و یه خط تلفن رو بهش میدی و پهنای باند رو بین 4 تا سیستم بصورت مساوی ( و یا هرجوریک ه دوست داریبا اولویت بندی سیستمهای دیگه ) تقسیم کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

_ermia عزیز دستت درد نکنه واقعا حال دادی
    یه سوال دیگه شاید مسخره باشه ولی چه کنم تو این زمینه ها مبتدی هستم
    میشه با کارت وایرلس اینترنت سیستم دومی رو به صورت وای فای شیر کرد؟ فکر نکنم مگه نه؟

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

_ermia عزیز دستت درد نکنه واقعا حال دادی
    یه سوال دیگه شاید مسخره باشه ولی چه کنم تو این زمینه ها مبتدی هستم
    میشه با کارت وایرلس اینترنت سیستم دومی رو به صورت وای فای شیر کرد؟ فکر نکنم مگه نه؟

خواهش می کنم دوست من
    بله چرا نمیشه، مثلا من اینترنت سیستمم رو با وایرلس شیر کردم برای اینکه موبایل بتونه از adsl ام استفاده کنه (چون مودمم وایرلس نیست)
    شمام برای گوشیتون میخواید شیر کنید دیگه؟ اگه آره بگید تا بگم چطوری ،چون اگه برای موبایل بخواید، یه سری تنظیم هم برای گوشی داره، البته همون کار شبکه کردنه، اما یه کوچولو متفاوت

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من
    بله چرا نمیشه، مثلا من اینترنت سیستمم رو با وایرلس شیر کردم برای اینکه موبایل بتونه از adsl ام استفاده کنه (چون مودمم وایرلس نیست)
    شمام برای گوشیتون میخواید شیر کنید دیگه؟ اگه آره بگید تا بگم چطوری ،چون اگه برای موبایل بخواید، یه سری تنظیم هم برای گوشی داره، البته همون کار شبکه کردنه، اما یه کوچولو متفاوت
    ئه دقیقا منم میخوام همچین کاری کنم
    ممنون میشم کمکم کنی گوشی من samsung omnia lite هست وینفون هست
    البته یه سری آموزش برای استفاده از وای فای برای وینفون تو اینترنت هست البته بازم خوشحال میشم کمکم کنید باز هر چی باشه تجربه بیشتری دارید
    راستی برای کارت وایرلس چه مدلی خوبه؟

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ئه دقیقا منم میخوام همچین کاری کنم

ممنون میشم کمکم کنی گوشی من samsung omnia lite هست وینفون هست
    البته یه سری آموزش برای استفاده از وای فای برای وینفون تو اینترنت هست البته بازم خوشحال میشم کمکم کنید باز هر چی باشه تجربه بیشتری دارید

من رو N95 معمولی و E72 این کارو انجام دادم، یعنی با ویندوز موبایل تاحالا تست نکردم، اما به نظرم تفاوتی نداشته باشه
    من ویندوزم سون هست، با ویستا فرقی نداره اما اگه ایکس پی دارید دیگه خودتون تطبیق بدید مراحل رو. ایکس پی ندارم که تست کنم.
    اول به اینترنت کانکت باشید، بعد مراحل رو انجام بدید:
    1- به Network and Sharing Center برید.
    2- به قسمت Change adaptor setting برید و آداپتور وایرلس رو enable کنید. روش رایت کلیک کنید و Properties رو بزنید. IPv4 رو انتخاب کنید. گزینه ها رو به این ترتیب پر کنید:
    IP address:192.168.137.1
    Subnet mask:255.255.255.0

حالا ok کنید پنجره ها رو.
    3- به Network and Sharing Center برید و Manage wireless networks رو انتخاب کنید. گزینه add رو بزنید و بعد Creat an ad hoc network رو انتخاب کنید و بعد next حالا گزینه ها رو به این ترتیب پر کنید:
    Network name: اسم دلخواه بدید (این همون اسمیه که گوشی قراره سرچش کنه)
    Security type: این رو WEP انتخاب کنید، گزینه های دیگه هم میشه اما من با این میگم
    Security key: یه پسورد 5 رقمی بدید. (13 رقمی هم میشه!)
    تیک save network رو میتونید بزنید یا نزنید. (برای من هر وقت از اینترنت قطع میشم یا کامپیوتر رو خاموش میکنم، این عملیاتی که الان تو مرحله 3 گفتم کلا میپره و دفعه بعد یکی دیگه باید بسازم برای، برای همین تیک save network رو دیگه نمیزنم)
    حالا next رو بزنید و تو صفحه بعدی روی Turn on internet connection sharing کلیک کنید. این همون مرحله ایه که گفتم باید به اینترنت وصل باشید تا بدونه چیو باید شیر کنه.(یعنی قبل از شروع مرحله 3 به اینترنت وصل باشید)
    این از کارای تو کامپیوتر،حالا بریم سراغ گوشی:
    قبل از اینکه کارای این مرحله رو انجام بدید، سرچ کنید ببینید اون شبکه وایرلسی که ساختید رو پیدا میکنه و میتونه بهش کانکت بشه و به اینترنت کانکت باشه، اگه شد که خیلی خوبه اگه نه مراحل زیر رو برید:
    (چون مسیر تو گوشیتون رو نمیدونم کلی میگم)
    1- برید قسمتی که کانکتشن میسازید، برید قسمت وایرلس
    2- یه کانکتشن وایرلس بسازید
    حالا مراحل زیر همه مربوط به تنظیمات کانکتشنیه که تو گوشی ساختید:
    3- مدلشو ad hoc انتخاب کنید،
    4- اگه جایی داره برای سرچ که بفهمه به چی باید کانکت بشه سرچ کنید و همون چیزی که تو کامپیوتر ساختید رو تو سرچ پیدا کنید و انتخابش کنید
    5- پسوردی که تو کامپیوتر دادید (5کاراکتری بود) اینجام بدید اگه قسمتی داره برای این کار
    6- تو تنطیمات یا advance options کانکتشنی که ساختید، ببینید کجا میتونید IP بدید، IPv4 رو انتخاب کنید و گزینه هاشو اینطوری پر کنید:

IP address:192.168.137.2
    Subnet mask:255.255.255.0
    Default gateway:192.168.137.1
    Prefrred DNS server: 4.2.2.3

حالا ok کنید و از کانکتشنی که ساختید خارج بشید.
    حالا اگه برید browser رو باز کنید و برای وصل شدن به نت، کانکتشن وایرلسی رو که تو گوشی ساختید رو انتخاب کنید، میبینید که به کامپیوتر وصل میشه (ضربدر قرمز از رو آداپتور وایرلس کامپیوترتون میره)
    البته امیدوارم تو ویندوز موبایل هم تفاوتی نداشته باشه و بتونید همه قسمتایی رو که گفتم پیدا کنید.
    من به همین ترتیب تونستم اینترنت رو با وایرلس برای موبایل شیر کنم،امیدوارم شما هم موفق باشید.

راستی برای کارت وایرلس چه مدلی خوبه؟
    شرمنده، من تو سخت افزار اطلاعات کافی ندارم، اگه تو خود انجمن سخت افزار بپرسید حتما جواب میگیرید.

14. 9 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •