هدسینگ رو که باز کردم دیدم CPU بهش جسبیده و با هم بالا اومدن حالا هر کاری میکنم CPU جدا نمیشه.!
تکلیف چی هست
هدسینگ رو که باز کردم دیدم CPU بهش جسبیده و با هم بالا اومدن حالا هر کاری میکنم CPU جدا نمیشه.!
تکلیف چی هست
زياد وارد نيستم اما
احتمالا سوكت سي پي يو از نوعي هست كه هيتسينك روش سوار ميشه و خود سي پي يو بوسيله گيره به مادربورد نمي چسبه
منظورم اينه كه چيزي سي پي يو رو از بالا نگه نميداره شبيه سوكت 478 اينتل
پس از نو درست و با دقت جاش بزن و كيس رو روشن كن و بذار تا خوب گرم شه و ميتوني سيم فن سي پي يو رو نزني تا بيشتر و زودتر گرم شه
بعد چون اون ماده كه فكر كنم نوعي سيليكون باشه يه كمي نرمتر ميشه زود و به آرومي كيس رو خاموش كن و سي پي يو رو
از هيتسينك جدا كن
ترجيحا براي جدا كردن هيتسينك و سي پي يو رو روي هم به دو جهت بچرخون و آروم از هم بكش
Last edited by patomatoki; 19-04-2010 at 11:26. دليل: اشتباه تايپي + اضافه كردن مورد
مشکل از خمیر سلیکون بی کیفیته شما فن سی پی یو رو قطع کن برای 5 ثانیه سیستمو روشن کن بعد راحت آزاد میشه
آخه cpu دیگه وصل نمیشه به مادربورد یعنی دیگه جا نمیرهمشکل از خمیر سلیکون بی کیفیته شما فن سی پی یو رو قطع کن برای 5 ثانیه سیستمو روشن کن بعد راحت آزاد میشه
دور cpu رو با یک کاتر اون جائی که چسبیده با دقت و کمی فشار میتونی باز کنی . فقط مواظب باش نشکنی . خیلی با دقت و حوصله
محکم تر از این حرفهاست با سشوار هم داغش کردم ولی باز هم مثل سنگ چسبیدهدور cpu رو با یک کاتر اون جائی که چسبیده با دقت و کمی فشار میتونی باز کنی . فقط مواظب باش نشکنی . خیلی با دقت و حوصله
خمیرش هم خاکستری هست
هدسینک رو با فندک از زیر طوری که به cpu صدمه نزنه گرمش کن
احتمال داره اصلات cpu روی مین هم خراب شده باشه چون به زور از جاش در آمده
سی پی یو amd هست یا اینتل ؟
مجبوری با یه چیزی از بقل اهرمش کنی فقط یه دستمالی یه چیزی بزار زیرش که اسیب نبینه .. اما اینقدرها هم حساس نیست که فکر میکنین![]()
پایه های سی پی یو رو هم با یه عابر بانک یا کارت تلفن صاف کن (بین شیارا بکش از هر دو طرف) حواست باشه نشکونیشون مثل من کلی دردسر میکشی
Last edited by Colored pencil; 19-04-2010 at 20:18.
4x955 amd هست پین ها کج نشده و صاف هست زیادم با زور خارج نشد شاید 2 کیلیو زور کردم.
خوب واسه منم x4 940 بود ، هینطور که گفتم باز کن مورد نداره واس منم همین اتفاق افتاد، اما پین هام کج شد ..معلوم نیست چه سیلیکون آشغالی رو فن اینا هست ..... بیشتر چسبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)