تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: عدم افزایش ظرفیت در برخی مناطق شهر تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض عدم افزایش ظرفیت در برخی مناطق شهر تهران

من خودم مدت پنج ماه بود که منتظر ازاد شدن يک پورت خالي در مرکز تلفن استقلال بودم که البته الان ديگه از خيرش گذشتم و رو به سرويس وايمکس آوردم
    سوالي که خواستم اينجا در قالب يک بحث ازاد بپرسم اينه که به نظر شما چرا به نسبت تقاضاي بالاي برخي مناطق تهران عرضه کافي وجود نداره؟ ايا نميشه به جاي ظرفيت هاي بلا استفاده اي که در مناطق جنوبي شهر تهران وجود داره ظرفيت مناطق با تقاضاي بالا رو افزايش داد؟
    اگر مسئولين محترم نمي خوان پهناي باند اينترنت کشور رو افزايش بدن چرا جلوي دسترسي علاقه منداني که حاضر هستند خرج بالايي هم جهت دسترسي به دنياي ازاد تبادل اطلاعات بکنن رو مي گيرن؟
    به نظر شما ايا عدم افزايش پورت صرفا به دليل مشکلات فني و تکنيکيه؟ يا شما نظر ديگه اي دارين؟
    ميدونم خيليا در تهران و حتي شهرهاي ديگه همچين مشکلي دارين پس اينجا مي تونين نظراتون و تجربيات شخصي تون رو بيان کنين!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نیازی به باز کردن تاپیک جدید نبود
    به چند دلیل
    1- صدای اعتراض شما به گوش کسی نمیرسه ( نمونه اش همین مخابرات که میگه با پشتیبانی 1899 تماس بگیرید ولی خبری از این 1899 نیست )
    2- بخور بخوری که در تمامی سازمانها من جمله همین اداره شریف و با شرف و شرافتند مخابرات هست
    3- استفاده مکرر همین دوستان عزیز از اینترنت هوشمند و DIAL up که سبب پر شدن جیب آغا دزده میشه
    4- به نون و نوا رسوندن ایرانسل ورشکست.
    5- دیگه تا 10 رو خودت برو..

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد عدم امکانات ارائه پورتهای پرسرعت بنده هم با همین مشکل روبرو بودم .
    علت این که پورت خالی نیست این نیست که شرکتها بخواهند وندهند شرکتها ی pap از خداشون هست که مشتری بیشتری داشته باشند.
    اما مشکل اصلی این است که محدودیت فیزیکی جا در مراکز مخابرات وجود دارد چون برای هر مشترک تلفن ثابت که بخواهد از اینترنت adsl استفاده کند تجهیزات اضافه می خواهد که خودش جامی گیرد بعد حساب کنید چند تا شرکت هست ویک فضای محدود
    که همین فضای محدود باید بین چند تا شرکت تقسیم بشه. بنابراین هر شرکتی یک تعداد پورت محدود ارائه می کند.
    با خصوصی شدن مخابرات امیدوارم که فضای فیزیکی توسعه پیداکنه. تا همه بتوانند از adsl استفاده کنند.

در مورد ظرفیت هم ظرفیت یک چیزی نیست که بشود از مرکز خلوت به مراکز شلوغ انتقال داده شود
    تنها راه این که خود مخابرات دست به توسعه فیزیکی بزند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چرا دست به توسعه فیزیکی نمیزند ؟
    چون که 4 تا دلیل در پست قبلی داشت و گفتم.
    وگره کاری نداره برای دولت خدمتگزار که به جای توسعه و عمران روستاها بره 2 متر زمین برای توسعه مخابرات بخره.
    خرجی هم که نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مورد عدم امکانات ارائه پورتهای پرسرعت بنده هم با همین مشکل روبرو بودم .
    علت این که پورت خالی نیست این نیست که شرکتها بخواهند وندهند شرکتها ی pap از خداشون هست که مشتری بیشتری داشته باشند.
    اما مشکل اصلی این است که محدودیت فیزیکی جا در مراکز مخابرات وجود دارد چون برای هر مشترک تلفن ثابت که بخواهد از اینترنت adsl استفاده کند تجهیزات اضافه می خواهد که خودش جامی گیرد بعد حساب کنید چند تا شرکت هست ویک فضای محدود
    که همین فضای محدود باید بین چند تا شرکت تقسیم بشه. بنابراین هر شرکتی یک تعداد پورت محدود ارائه می کند.
    با خصوصی شدن مخابرات امیدوارم که فضای فیزیکی توسعه پیداکنه. تا همه بتوانند از adsl استفاده کنند.

در مورد ظرفیت هم ظرفیت یک چیزی نیست که بشود از مرکز خلوت به مراکز شلوغ انتقال داده شود
    تنها راه این که خود مخابرات دست به توسعه فیزیکی بزند .
    منظور من هم این نبود که ظرفیت رو انتقال بدن - منظورم این بود که سرمایه گذاری در جای انجام بشه که تقاضا داره. شاید باید یه جور دیگه می گفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •