سلام
من لب تاپ VAIO cw1nfx/b دارم روی لب تاپم windows 7 نصب بود اما من بدونه گرفتن بك آپ پاكش كردم.
حالا چيكار كنم؟ ويندوزي كه دوباره نصب كردم امكانات ويندوزاورجينال رونداره.
يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه
ممنون
سلام
من لب تاپ VAIO cw1nfx/b دارم روی لب تاپم windows 7 نصب بود اما من بدونه گرفتن بك آپ پاكش كردم.
حالا چيكار كنم؟ ويندوزي كه دوباره نصب كردم امكانات ويندوزاورجينال رونداره.
يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه
ممنون
سلام
به سایت کمپانیش وصل شو با ذکر مشخصات سیستم احتمالا کمکت میکنه
در برند hp که این کار عملی بود
راستی اگه ویندوزت 7 64بیتی هست کلا بیخیال شو که اصلا ساپورت نرم افزاری نداره![]()
دوباره ویندوز بریز و خیالت راحت که همه امکانات ویندوز اورجینالو داره. همه درایوراشم میتونی از سایت سونی بگیری
سلام بچه ها ازراهنمايي تون ممنون
ویندوزم 7 64 بیتیه[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]![]()
به سایت کمپانیش وصل شدم همه درایورهاشو داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خودم دوباره ویندوز ريختم هم دادم دوباره شركت نرم افزاري دوباره ویندوز ريخت اما همه امکانات ویندوز اورجینالو نداره يه windows 7 ساده هست امکاناتي ویندوز اورجینال كه روز اول نصب بود رو نداره.
مثلا تو ویندوز اورجینالش تو منوي start\ allprogram برنامه هاي زيادي بود كه تو windows 7جديدي كه ريختم نيست.
البته اون برنامه هافكر كنم اكثرشون برنامه هاي جانبي خيلي جالب بود.حتي وقت نكردم همشونو ببينم
يه سري عكس وفيلم توMy Pictures بود
حالا نميدونم يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه![]()
عیب نداره... انشالله هنگامی که لپ تاپ نو خریدی حتما دیسک ریکاوری تهیه می کنی. باز هم مهم نیست...
بخند دیگه...![]()
مهم نیست . اونا یه مشت نرم افزار به دردنخوره.همون بهتر که پاک شد.
فکر کنم یه راه برای برگردوندن ویندوز اصلت باشه...
چندی پیش خواستم ویندوزم رو ریکاوری کنم. منتظر شدم که ازم دیسک ریکاوری بخواد... در کمال شگفتی درایو C رو کامل فرمت کرد، ویندوز ریخت، درایوراش و برنامه های ضروریش ( دقت کن ضروریش ) رو هم دونه به دونه نصبید! دست آخر هم ری استارت کرد و ویندوز مانند پر کاه بالا اومد! حتی یه بار هم دیسک ریکاوری نخواست!!!
برای رفتن به بخش ریکاوری، درهنگام آغازبکار دستگاه کلید F10 رو بگیر تا بره به ریکاوری سیستم.
شاد و سبز باشین
Last edited by DariushGreat; 26-05-2010 at 10:47.
راه اول استفاده از پارتیشن ریکاوریه
سریال ویندوز اورجینال بصورت یه برچسب زیر لبتاب چسبوندن می تونی از اون استفاده کنی البته اگه هنوز سرجاش باشه.
خیلی خودتون رو ناراحت نکنید
یه سری از برنامه هایی که روی لپ تاپ میریزن چرت و پرته و زیاد بدرد نمیخوره
اگه درایور ها و برنامه های اصلی رو از سایت sony گرفتید بقیش خیلی مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)