سلام به همگی.
من قصده خرید گوشی دارم و Windows Mobile بودنش برام مهمه، در حاله حاضر نظرم رویه HTC Touch Pro 2 هست. اگه کسی نظری داره یا خودش این گوشی رو داره ممنون می شم اطلاعتش رو در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بده.
ممنون.
سلام به همگی.
من قصده خرید گوشی دارم و Windows Mobile بودنش برام مهمه، در حاله حاضر نظرم رویه HTC Touch Pro 2 هست. اگه کسی نظری داره یا خودش این گوشی رو داره ممنون می شم اطلاعتش رو در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بده.
ممنون.
تاچ پرو 2 گوشی خوبیه
شما سلیقه خودتون را بگید
مثلا چقدر اهل مسیج فرستادن هستی
چقدر موزیک گوشی میدی و اهمیت میدی
کیفیت دوربین
سنگین یا سبک بودن گوشیو .....
سلام.
ممنون از جواب و وقتتون...
کیفیت دوربین، SMS و این چیزا زیاد برام اهمیتی نداره، بیشتر به خاطر Windows Mobile بودن و Featureهای Applicationای که داره این مدل می خوام.
چیزی که من دنبالشم که قبل از خرید متوجه بشم ایرادهایی امسال، بیش از حد کند بودن، Hang کردن، Bugهای نرم افزاری، مشکل در Upgrade شدن ROM و این چیزاست و یا پیشنهاد مدل دیگه که از نظر کارایی و یا قیمت به صرفه تر باشه.
ممنون.
البته یک چیز رو فراموش کردم، ابعاد گوشی هم مهمه، من از Style این گوشی اصلا خوشم نیومد ولی به خاطر کارایش از این موضوع گذشتم، ولی گوشی رو که از نزدیک دیدم خصوصا قطر گوشی خیلی دو دلم کرد و در حاله حاضر واقعا HD2 هم نظرم رو جلب کرده که تفاوت قیمت و نداشتن QWERTY keyboard فعلا دلایلی هستند که تصمیم گرفتن رو سخت می کنند...
به نظره من ایکس2 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
چون امکاناتی در سطح تاچ پرو2 داره با این تفاوت که ایکس2 مولتی مدیای قویتری داره همچنین ویندوز 5/6 از اول روش نصبه همچنین دوربین بهتریم داره
میتونی به دایموند 2 نیز فکر کنی
هم کوچیکتره و هم ارزونتر
شیک هم هست
![]()
سلام به همه دوستان.
ممنون از اینکه وقت گذاشتین ونظراتتون رو در اختیار من قرار دادین.
در مورد X2 باید بگم شما کاملا درست میگین، ولی همونطور که گفتم من Application Featureها بیشتر از هر چیز دیگه برام مهمه و با چند نفر که تجربه استفاده از Windows Mobile با برند های مختلف رو داشتن صحبت کردم و همه به این اعتقاد دارن که هیچ برندی به اندازه HTC روی Windows Mobile قوی کار نکرده تا الان.
با اینکه خودم علاقه خاصی به SonyEricsson دارم و X2 از نظر سایز نسبت به Touch Pro2 خیلی مناسبه ولی در این مورد HTC رو ترجیح میدم.
در مورد Diamond2 هم باید بگم گوشی کارآمد و خوش قیمتی هست ولی چند موضوع هست که منو اصلا به خودش جذب نکرد. اول اینکه این گوشی مخصوص Middle East طراحی شده به همین دلیل قیمت پایین تری داره و اصلا توی سایت http:\\اصلا در بخش Products وجود نداره! و هر ارزونی بی دلیل نیست. مسئله دوم نداشتن QWERTY keyboard که به شخصه برام جالب نیست. به علاوه اینکه صفحه Diamond2 توی نور خورشید اصلا دید خوبی نداره و آخر اینکه اثر انگشت واقعا بد روی بدنش به جا می مونه (برادر خودم Diamond2 دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید).
باز هم از همه دوستان به خاطر لطفشون تشکر میکنم.
شاید شخص دیگه ای هم که این بحث رو می خونه قصد خرید یکی از گوشی های مورد بحث رو داشته باشه به همین دلیل ترجیح میدم اگر به نتیجه جدید رسیدم در اختیار بقیه هم قرار بدم شاید مفید واقع بشه.
در مورد HD2 بیشتر تحقیق کردم و به نتایج جالبی رسیدم!
HTC خیلی روی 1GHz بودن HD2 خیلی تبلیغ کرد و Microsoft توی Social Technet خودش رسما اعلام کرد که Windows Mobile هایی که تا به امروز Release شده Processor بیشتر از 600MHz رو Support نمیکنه رو همه این 1GHz برای Windows Mobile قابل استفاده نیست!
HTC (حالا خدا می دونه واسه اینکه کم نیاره یا واقعا!) بعد از این حرف Microsoft اعلام کرد که ما برای این گوشی به طور خاص Kernel Windows Mobile 6.5 رو Edit کردیم.
Microsoft هم مجددا اعلام کرد که که این Edit بدون مجوز خود Publisher بوده و به همین دلیل Microsoft هیچ Updateای برای Release نخواهد کرد.
من ترجیح دادم جزو افرادی نباشم که قربانی این دعوای Microsoft و HTC میشن، چون زیاد با Applicationهای Windows Mobile کار دارم Updateهاش برام واجبه.
با احترام به نظر همه دوستان من همچنان Touch Pro2 رو در نظر دارم، ولی باز هم اگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای باشه خوشحال می شم بشنوم![]()
تشکر از توضیحات شما.(پست بالا)
تاچ پرو2 هم گزینه ی خوبیه و کمبودی به اون صورت نداره.
به مطالب جالبی اشاره کردین
و به نظر دایموند 2 به کار شما نمیاد
گوشیهای کیبورد دار qwerty نیز کمتر هستند
x2 و پرو 2 از بهترینهاش هستند
پرو 2 افت قیمت کمتری نیز خواهد داشت
ممنون از لطف شما که به تصمیم گیری من کمک کردید.
همین گوشی رو خواهم خرید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)