Gameloft Present
Asphalt 4 with ACCELEROMETER SUPPORT
Working in all s60v5 Devices
Nokia 5800 , N97
SE Satio
Samsung Omia HD
6 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gameloft Present
Asphalt 4 with ACCELEROMETER SUPPORT
Working in all s60v5 Devices
Nokia 5800 , N97
SE Satio
Samsung Omia HD
6 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.:2M:.,A100000000000000A,adrenalin,aggus,amir_01,arashbi2,Armin 7,AU900,behesht19792008,Hadi King,hasibi01,hobgoblin,khatamifar,kurosh08,m.s.f,M@hdi-B,madson,Majid-6120,Masоud,mojtaba0007,morivivaz,muhamad_666,P A R S A,peaceful1,runner,sh.k_5800,SHADEL,t2download,tired friend,total_overdose,tufan_17,Xx Hossein xX
سلام
آره عزيــز جواب ميــده تو پست اول نوشته شــده SE Satio
موفق باشيد!![]()
دوستان اکیدا پیشنهاد میکنم این بازی رو بازی کنین!..............من خودم بازیش نکرده بودم درست و حسابی.............امروز نشستم پاش.............عجب چیزه خفنیه!...........گرافیکش تویه بعضی شهر ها واقعا بالاست!.......بعضی شهر ها هم نسبت به نسخه های دیگش واقعا جزئیاتش بیشتر شده!................رویه 5800 و 97 هم میشه بازیش کرد........فقط کنترل با شتابسنج رو تویه تنظیمات بازی خاموش کنین و با تاچ بازی کنین.......یک ربع تمرین کنین قلق کنترلش میاد دستتون!.......خیلی قشنگه!
رو ویواز هم جواب می ده
دارم دان می کنم ... امیدوارم تو 97 کند نباشه![]()
عین هلو!
میلاد جونم اگه کند نباشه که اسم گوشیمون رو نمیذاشتن N97!.............ولی به نسبت بازی های دیگه خیلی بهتره.............
تو یه انجمن دیگه گفتن که روی 5800 خیلی کنده .
نمیدونم کندی این بازی رو شما چه قدر حساب میکنید................ولی واسه من جوری بود که الان بازی رو تموم کردم............شاید من صبر و حوصلم زیاده!![]()
احتمالا شما خیلی صبوری وگرنه واقعا کند اجرا میشه رووی 5800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)