چطوری میشه از آپدیت F-secure بک آپ گرفت تا بعد از تعویض ویندوز دوباره جایگزین کرد؟
و نحوه ی جای گزینیش چطوریه؟
چطوری میشه از آپدیت F-secure بک آپ گرفت تا بعد از تعویض ویندوز دوباره جایگزین کرد؟
و نحوه ی جای گزینیش چطوریه؟
وای چه تبلیغی میکنی توجی دیتا که بهتر بود نصب میکردی
g-data آخه حجمش بیشتره ، نزدیکه 300 مگ فقط دانلودشه ، آپدیتشم فکر کنم یه 150 مگی بشه ،
برای خرید هم f-secure حدود 22 هزار تومنه ، g-data حدود 50000 تومن
حالا کسی جواب سوالم رو نمیدونه؟
بابا یه F-secure باز حرفه ای نیست اینجا ؟؟؟؟حالا اگه راجب نود32 پرسیده بودم بچه ها الان 250 تا راه کار با 120 تا ترفند و طرح دستی و شعبده بازی و ژانگولر جلوم گذاشته بودن
![]()
آقا من یه سر نخ هایی پیدا کردم ، این چیه؟ : F-Secure Online Backup
اینم دوتا لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی مردونگی کنه یه تحقیق کنه ببینه این چیه ،من زیاد سر در نمیارم . خلاصه چجوری میشه از آپدیت این یه بک آپ گرفت ، مطمئنن به درد خیلی ها می خورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ سایت فارسی تا حالا این زحمت رو به خودش نداده ، و همه چسبیدن به آنتی ویروسای روتین و بازاری
یه استاد بیاد این آنتی ویروس رو یه برسی کنه و بیشتر معرفی کنه ، خیلی کارش خوبه بخدا ، نحوه ی بک آپ از آپدیتش و نحوه ی آپدیت آفلاینشم کشف کنه . واقعا ممنون میشم
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
اینم یه سر نخ از آپدیت آفلاینشولی نفهمیدم چی به چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دو ماه از زدن این تاپیک گذشت و دریغ از یک نفر که بدونه جوابشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)