تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: حرکت دوربین هماهنگ با حرکت چرخش سر کارکتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض حرکت دوربین هماهنگ با حرکت چرخش سر کارکتر

حتما شما هم تا حالا این جلوه رو دیدید که حرکت دوربین هماهنگ با حرکت چرخش سر کارکتر تغییر می کنه میخواستم ببینم اگر کسی اطلاعاتی یا آموزشی از پیاده کردن این کار داره در اختیار من و همه ی دوستان قرار بده تا همگی استفاده کنن برای درک بیشتر این ویدیو رو دانلود کنید و از دقیقه ی 2:18 مشاهدا کنید تا متوجه بشید من چی میگم
    (لینک اصلاح شد) حجم : 324kb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by specter-1369; 18-04-2010 at 12:06. دليل: اصلاح لینک

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

فایل فشرده شدت مشکل داره یکبار دیگه سالمشو آپ کن.

.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز این از پلاگین خاصی استفاده نشده با یکم سلیقه که جناب بوشهری داشتن و استفاده از camera و blur میتونید اینکارو انجام بدین.
    سوالی بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز این از پلاگین خاصی استفاده نشده با یکم سلیقه که جناب بوشهری داشتن و استفاده از camera و blur میتونید اینکارو انجام بدین.
    سوالی بود در خدمتم
    من نگفتم پلاگین در حدی که شما توضیح دادید اطلاع داشتم.اما سئوال بنده اینه که این تکنیک آیا به وسیله کروماکی هست با واقعا دوربین رو به بدن کارکتر متصل می کنن مثل تصویر زیر البته من فکر می کنم که این روش دیگه منسوخ شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    منسوخ؟ همچین خیلی قدیمی هم نیست این روش دوست عزیز ، بعضی از فیلم ساز های داخل ایران حتی هنوز از وجود این تکنیک با خبر نیستن...
    اولین باری که من راجع به این سیستم چیزی دیدم شاید 3-4 سال پیش بود که روی ویدئو محمد این کار رو کرده بودن که تو دوربین نگاه میکنه و میخونه و دوربین به کمرش بسته شده و با حرکت بدن خواننده حرکت میکنه...
    راجع به این ویدئو هم تو دقیقه 53 :1 که همچین صحنه ای پیاده شده رو فکر میکنم به صورت دستی تو نرم افزار Edit این کارو کردن
    اون قسمت 15 :2 که خودت اشاره کردی رو هم فکر کنم بشه تو نرم افزار درست کرد ، به این صورت که حرکت صورت رو ترک کنید ، بعد یه دوربین وارد کنید و حرکات ترک شده رو به دوربین تو افتر بدید ، البته لایه فیلم هم باید 3D باشه و با کمک جادوی موشن بلار به این صحنه میرسیم ( البته بازم میگم ممکن هست که نشه چون خودم امتحان نکردم)
    یادش بخیر اون موقعی که این کلیپ رو دیدم اونم نسخه اصلی کارگردان یه حالی شده بودم که اصلا درکل خیلی کلیپ جالبی هست و همین چیزی هم که من توضیح دادم ، حتی اگه درست هم دربیاد باید با دانش فیلمبرداری همراه باشه که چجوری فیلم بگیریم که بعد بتونیم تو کامپیوتر اون چیزی رو که میخوایم بگیریم
    موفق باشید

6. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

1

سلام دوست عزیز...
    منسوخ؟ همچین خیلی قدیمی هم نیست این روش دوست عزیز ، بعضی از فیلم ساز های داخل ایران حتی هنوز از وجود این تکنیک با خبر نیستن...
    اولین باری که من راجع به این سیستم چیزی دیدم شاید 3-4 سال پیش بود که روی ویدئو محمد این کار رو کرده بودن که تو دوربین نگاه میکنه و میخونه و دوربین به کمرش بسته شده و با حرکت بدن خواننده حرکت میکنه...
    راجع به این ویدئو هم تو دقیقه 53 :1 که همچین صحنه ای پیاده شده رو فکر میکنم به صورت دستی تو نرم افزار Edit این کارو کردن
    اون قسمت 15 :2 که خودت اشاره کردی رو هم فکر کنم بشه تو نرم افزار درست کرد ، به این صورت که حرکت صورت رو ترک کنید ، بعد یه دوربین وارد کنید و حرکات ترک شده رو به دوربین تو افتر بدید ، البته لایه فیلم هم باید 3D باشه و با کمک جادوی موشن بلار به این صحنه میرسیم ( البته بازم میگم ممکن هست که نشه چون خودم امتحان نکردم)
    یادش بخیر اون موقعی که این کلیپ رو دیدم اونم نسخه اصلی کارگردان یه حالی شده بودم که اصلا درکل خیلی کلیپ جالبی هست و همین چیزی هم که من توضیح دادم ، حتی اگه درست هم دربیاد باید با دانش فیلمبرداری همراه باشه که چجوری فیلم بگیریم که بعد بتونیم تو کامپیوتر اون چیزی رو که میخوایم بگیریم
    موفق باشید
    از توضیحاتتون ممنونم دوست عزیز ،بله قبول دارم که تو ایران تازه این روش رو کشف کردن از راهنماییتون در مورد بلور و تراک هم ممنونم مطمئنم کردید.پس مراحل به این صورت در میاد که :
    1:استفاده از پرده ی سبز و کروماکی (این گزینه حذف شد )
    2:تراک کردن نقطه ای دلخواه از سر کارکتر مثلا وسط پیشانی
    3:استفاده از دوربین مجازی و 3d کردن لایه کارکتر و بکگراندی که قراره استفاده بشه
    4:لینک کردن موقعیت تراک به موقعیت دوربین
    5:استفاده از بلور پویا برای جذاب تر شدن کار
    Last edited by specter-1369; 19-04-2010 at 00:17. دليل: اصلاح متن

8. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کلا کارای بوشهری قوی هستن دوستان
    قبول دارید؟
    به نظر یکم سخت میاد ساختن این صحنه...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قبول دارید؟
    100% قبول دارم که حرفه ای کار می کنن البته خداییش بعضی کاراشونم کپی مشابه اصل با کارایی هست که کوپایلت و لیندا آموزش دادن البته قصدم اصلا دسته کم گرفتن یا تمسخر نیست چون به هر حال همون پیاده کردن کار هم نیاز به خلاقیت و دانش در این زمینه داره آخرین کارشونم فکر می کنم موزیک ویدیو i reach you هست که واقعا کار قوی هست این حرکت آهسته هاشون منو کشته احتمالا با دوربین 5 میلیونی کار می کنن

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

دوستان سعی میکنم این تکنیک رو پیاده کنم اگر به نتیجه رسیدم قول مردونه میدم که آموزششو تو همین تالار بزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

12

از توضیحاتتون ممنونم دوست عزیز ،بله قبول دارم که تو ایران تازه این روش رو کشف کردن از راهنماییتون در مورد بلور و تراک هم ممنونم مطمئنم کردید.پس مراحل به این صورت در میاد که :
    1:استفاده از پرده ی سبز و کروماکی
    2:تراک کردن نقطه ای دلخواه از سر کارکتر مثلا وسط پیشانی
    3:استفاده از دوربین مجازی و 3d کردن لایه کارکتر و بکگراندی که قراره استفاده بشه
    4:لینک کردن موقعیت تراک به موقعیت دوربین
    5:استفاده از بلور پویا برای جذاب تر شدن کار
    ممنون دسوت عزیز وظیفه بود
    چرا حالا استفاده از پرده سبز؟؟؟ فکر نمیکنم نیازی به پرده سبز باشه ، چون این حرکتی که ما میبینیم هم تو کارکتر هست هم تو بک گراند ، اگه بخوایم کاراکتر رو جدا بذایم و بک گراند رو جدا باید رکت رو به بک گراند هم بدیم و مچ کردن کارکتر با بک گراند که فکر میکنم کار اضافی باشه
    قبول دارید؟
    تایید...
    بله سخت هست ، من اینجوری توضیح دادم ولی در عمل واقعا سخته
    100% قبول دارم که حرفه ای کار می کنن البته خداییش بعضی کاراشونم کپی مشابه اصل با کارایی هست که کوپایلت و لیندا آموزش دادن البته قصدم اصلا دسته کم گرفتن یا تمسخر نیست چون به هر حال همون پیاده کردن کار هم نیاز به خلاقیت و دانش در این زمینه داره آخرین کارشونم فکر می کنم موزیک ویدیو i reach you هست که واقعا کار قوی هست این حرکت آهسته هاشون منو کشته احتمالا با دوربین 5 میلیونی کار می کنن

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

دوستان سعی میکنم این تکنیک رو پیاده کنم اگر به نتیجه رسیدم قول مردونه میدم که آموزششو تو همین تالار بزارم
    این رو هم تایید...
    بله این کار I Reach U هم از اون آموزش اندرو استفاده کرده...
    ولی خدایی خیلی کارشون درسته هم سواد فیلمبرداری دارن ، هم سواد ادیت
    تو اون I Reach U تیکه ای که طرف انگار رو هوا هست و دوربین دورش میچرخه به نظرم طرف رو تو یه اتاق سبز رو یه میز که روش پرده سبز کشیده باشن خوابوندن و تو اون حالت قرار گرفته و بعد دوربین رو با ریل دورش چرخوندن
    منتظر آموزشش هم هستیم
    موفق باشید

12. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا حالا استفاده از پرده سبز؟؟؟ فکر نمیکنم نیازی به پرده سبز باشه ، چون این حرکتی که ما میبینیم هم تو کارکتر هست هم تو بک گراند ، اگه بخوایم کاراکتر رو جدا بذایم و بک گراند رو جدا باید رکت رو به بک گراند هم بدیم و مچ کردن کارکتر با بک گراند که فکر میکنم کار اضافی باشه
    بله بله متوجه شدم حق با شماست نیازی به پرده سبز نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •