سلام دوستان
مدتی قبل 5 قطعه اصلی سیستم رو عوض کردم ( مادربرد - سی پی یو - رو - پاور - گرافیک )
در سیستم قبلی توس ویندوز 7 ریست خود به خود داشتم و الان که سیستم به نوعی عوض شده باز ریست ناخواسته دارم ..
آیا احتمال داره که از هارد باشه ؟
سلام دوستان
مدتی قبل 5 قطعه اصلی سیستم رو عوض کردم ( مادربرد - سی پی یو - رو - پاور - گرافیک )
در سیستم قبلی توس ویندوز 7 ریست خود به خود داشتم و الان که سیستم به نوعی عوض شده باز ریست ناخواسته دارم ..
آیا احتمال داره که از هارد باشه ؟
اولین احتمال وجود ویروسه
شما حتما با یه انتی ویروس قوی و به روز مثل NOD32 یا کاسپر سیستمت رو چک کن
به گفته دوستمون اول از لحاظ ویروس چک کنید اگر سیستمتون ویروسی نبود . رم و هاردتون تست کنید . درسته رم هم جدید گرفتیتد ولی قطعه الکترونیکی هیچ تضمینی برای سالم و یا خراب بودنش نیست .
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان سیستمش را برای نصب ویندوز آورد پیشم اما پس از زدن کامپیوتر به برق دیدم سیستم روشن نمیشه گفتم شاید ایراد از پاورش باشه و پاورش رو روی کیس خودم بستم ببینم کار میکنه یا نه تست کردم دیدم که بله سالمه اما متاسفانه دیدم که سیستمم دیگه هارد دیسکم را نمیشناسه (مدل ماکستورDiamondMax Plus 9 هشتاد گیگ) ماکستور 6y080Lیعنی توی بایوس هم دیتکت نمیشه به نظر شما دوستان چه ایرادی پیدا کرده؟؟
کاری که کردم : یک هارد دیگه از همین مدل تست کردم دیدم کار میکنه / جامپر رو جابه جا کردم فایده نداشت /حتی به صورت یک هارد دوم به IDE2 وصل کردم اثر نداشت /چراغ هارد موقع روشن کردن سیستم چند لخظه روشنه بعد خاموش میشه
به نظرتون آیا هارد سوخته و راهی برای زنده کردنش هست ؟ راستش اطلاعات مهمی توش دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)