تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سیستم فوق حرفه ای با سرعت پایین Corei 7 930/ASUS P6T Deluxe V2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض سیستم فوق حرفه ای با سرعت پایین Corei 7 930/ASUS P6T Deluxe V2

سلام دوستان
    من سیستم خیلی قوی امروز اسمبل کردم.

CPU: Corei 7 930
    Main: Asus P6T Deluxث V2
    Ram: Crusial 6 GB Triple Channel
    Hdd: 1 Tb Western 64 MB
    Power: 850 w Seasonic
    Vga:5770 Asus
    ولی سرعتش خیلی کمه. با نرم افزار Cpuz چند تا عکس گرفتم. حتی تو نصب ویندوز هم سرعتش خیلی پایینه.
    اساتید لطفا راهنماییم کنید.
    ممنونم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام...
    دوست عزیز شما ابتدا به تنظیمات Bios برو و تنظیمات Ram (فرکانس/تایمینگ) رو به حالت درست به توجه به رم برگردونید.
    در حال حاضر رم های در فرکانس 1066MHZ در تایمینگ 8-8-8-20 1T در حال کار هستند که واقعا افت Performance قابل توجهی داره!

شما یک بار دیگه ویندوز رو عوض کنید و آخرین درایور هارو دانلود کنید و نصب کنید.در صورت امکان از Win Se7en استفاده کنید.

موفق باشید.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

فرکانس رمت چند بود؟ تایمینگ شم نگاه کن بعد چرا ولتاژ سی پی یوت اینقدر پایینه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

رم شما فرکانسش 1333 با تایمینگ CL9 هست که باید از درون بایاس مالتیپلایر رم را اصلاح کنی یا تنظیمات را بصورت دستی روی 1333 بذاری

ضمنا اینکه ویندوز دیر نصب میشه عمده دلیلش میتون این باشه که شما پورتهای ساتا مربوط به هارد و دی وی دی درایو را درست نصب نکردی

همونطور که در شکل هم می بینید دو تا از پورتها به رنگ دیگه هستند که با چیپ جانبی به دستگاه اضافه شدن. سعی کنید هارد را به اون دو تا پورت متصل نکنید

ضمنا حتما درایور های مربوط به مادربرد را نصب کنید مخصوصا درایور مربوط به چیپ ست ها

داره خودمونی میشه amir hesam-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من هم اول bios رو آپدیت کن بعد ویندوز 7 نصب کن . در ضمن اگر هاردت وسترن گرین هستش بهت بگم که یه خورده این مشکل عادی می شه و کندیش هم معقول می شه اما بهتره این کارایی که بهت گفتمو انجام بدی تا انشالله بهتر شه.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    مادربرد من asus-rampage II extreme هست ولی سیستم من 6GB رمم رو ساپورت نمی کنه.
    من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
    من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
    با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم کانفلینگ می ده.
    آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    مادربرد من asus-rampage II extreme هست ولی سیستم من 6GB رمم رو ساپورت نمی کنه.
    من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
    من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
    با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم کانفلینگ می ده.
    آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
    با تشکر

به خاطر ویندوزت هست. ویندوز های 32 بیتی فکر کنم تا 3GB بیشتر رم ساپورت نمی کنه و 64 بیت هم به نظرم 4GB.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این هاردهای Green وسترن همه رو شاکی کرده.

داره خودمونی میشه m.m010011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکانس رمت مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •