تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: فرق ویندوز 32 با 64

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض فرق ویندوز 32 با 64

فرق ویتدوز 32 بیتی با 64 تو چیه....؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

در سيستمهاي 64 بيتي براي دسترسي به كارايي بالاتر و پشتيباني از حجم بالاتر حافظه از ادرس دهي به صورت 64 بيتي استفاده مي شود كه با تكيه به ان حجم حافظه قابل ادرس دهي به 16 ترابايت ميرسد در حالي كه در 32 حجم حافظه قابل ادرس دهي فقط 4 گيگ مي باشد
    پس اين به اين معنيه كه ما در 64 ميتونيم حتي از رم 8 گيگ حتي بالتر استفاده كنيم و يك سيستم با سرعت فوق العاده داشته باشيم در حالاي كه 32 خودش بكشه از 4 گيگ بيشتر نميتونه بالا بره
    اما اين وسط چندتا مشكل است سيستم شما بايد فوق العاده خوب باشه كه بتونه به راحتي 64 را ساپورت كنه اما مشكل اصلي در نرم افزارهاي ارائه شده است بسياري از نرم افزارهاي فوق العاده لازم نسخه 64 ندارند ولي اگه كارت فقط مثلا با فتوشاپه ولا غير 64 فوق الهاده است اينا اطلاعات ناقصي بود كه من ميدونستم يا علي

3. این کاربر از abbasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

در سيستمهاي 64 بيتي براي دسترسي به كارايي بالاتر و پشتيباني از حجم بالاتر حافظه از ادرس دهي به صورت 64 بيتي استفاده مي شود كه با تكيه به ان حجم حافظه قابل ادرس دهي به 16 ترابايت ميرسد در حالي كه در 32 حجم حافظه قابل ادرس دهي فقط 4 گيگ مي باشد
    پس اين به اين معنيه كه ما در 64 ميتونيم حتي از رم 8 گيگ حتي بالتر استفاده كنيم و يك سيستم با سرعت فوق العاده داشته باشيم در حالاي كه 32 خودش بكشه از 4 گيگ بيشتر نميتونه بالا بره
    اما اين وسط چندتا مشكل است سيستم شما بايد فوق العاده خوب باشه كه بتونه به راحتي 64 را ساپورت كنه اما مشكل اصلي در نرم افزارهاي ارائه شده است بسياري از نرم افزارهاي فوق العاده لازم نسخه 64 ندارند ولي اگه كارت فقط مثلا با فتوشاپه ولا غير 64 فوق الهاده است اينا اطلاعات ناقصي بود كه من ميدونستم يا علي

نه دوست من خوب بود...

خوب الان اگه بخوایم بفمیهم که وینه ما 64 یا 32 از کجا باید بفهمیم..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

نه دوست من خوب بود...

روي my computre راست كليك كن تو سربرگ جنرال اگه 64 باشه بعد از اسم ويندوز مينويسه البته اين رو هم بگم كه ايكس پي و 64 اصلا بهم نميان فوق العاده اكس پي در 64 ضعيفه حتي ماكروسافت هم ديگه اكس پي 64 را ديگه بيرون نداد اما تو ويستا و 7 64 خوب كار ميكنه

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست من خوب بود...

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

م رسی دوستان...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام لپ تاپ dell 1557 با ویندوز 7 دارم به دلیل مشکلاتی که با نرم افزارهای مورد استفاده ام داشت خواستم xp بریزم ولی xp sp3 را نمیگیره حالا هم ویندوزم تا لوگو بالا میاد و متوقف میشه حتی در حالت safe mode هم بالا نمیاد در ضمن cd هم توش مونده که دیگه بیرون نمیاد چه کنم؟ مرا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

سلام لپ تاپ dell 1557 با ویندوز 7 دارم به دلیل مشکلاتی که با نرم افزارهای مورد استفاده ام داشت خواستم xp بریزم ولی xp sp3 را نمیگیره حالا هم ویندوزم تا لوگو بالا میاد و متوقف میشه حتی در حالت safe mode هم بالا نمیاد در ضمن cd هم توش مونده که دیگه بیرون نمیاد چه کنم؟ مرا راهنمایی کنید

دوست من شما برو تو تنظینان بایوست یه جا هست که میگه باید از طریق سی بوت بشه اونو اکتیو کن..

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوست عزيز، سوال خودتون رو اينجا مطرح كنيد:

سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •