من مي خواستم براي يكي از دوستام از اين گوشي هاي چيني دو سيمكارته بخرم به عنوان هديه .
هر چند كه ميدونم اين گوشي ها زياد به درد بخور نيستند و همشون در يك سطح هستند ولي چون دوستم به اين نوع گوشي ها علاقه داره و منم مي خوام واسه تشكر بخاطر كاري كه برام
انجام داده يكي از اين گوشي ها رو براش بخرم .
من خودم چند مدل رو ديدم و تا حدودي بد هم نبودند . از جمله گوشي هاي طرح اصلي nokia x6 - sony ericcson iduo و چند مدل مشابه ديگه كه در حدود 120 قيمت داشتند مي خواستم نظر شما رو بدونم و با تجربه اي كه شما دارين من كدوم مدل از اين نوع گوشي ها رو انتخاب كنم كه هم خوشكل و خوب باشه هم كيفيت وكارايي مناسبي داشته باشه و هم اين كه دو سيمكارت همزمان باشه . ممنون ميشم در انتخاب بهترين گزينه در اين نوع گوشي ها به من كمك كنيد ؟
دوستان در كل بهترين انتخابي كه در ميان اين گوشي ها چيني طرح اصلي دو سيم كارت همزمان كه كيفيت ساخت و بدنه خوب و بهتر از ديگر مدل ها و كيفيت نرم افزاري بهتر و جمع وجورتر از ساير هم رديفان خودش داشته باشه و به اين زودي هم خراب نشه رو به من معرفي كنيد ممنون ميشم .
دوستاني كه تجربه استفاده از گوشي هاي طرح اصلي رو داشتند ممنون ميشم راهنمايي كنند .