سلام دوستان من lcd 42 میخواستم بگیرم و میخوام تو بازی pes 2010 به هیچ عنوان تیک نزنه باید چه مشخصاتی داشته باشه برند sumsung سری 5 مد نظرمه راهنمایی کنید ببخشید ولی عجله داشتم![]()
سلام دوستان من lcd 42 میخواستم بگیرم و میخوام تو بازی pes 2010 به هیچ عنوان تیک نزنه باید چه مشخصاتی داشته باشه برند sumsung سری 5 مد نظرمه راهنمایی کنید ببخشید ولی عجله داشتم![]()
42 اینچ!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا کلا قاطی میزنه
سلام
احسان جان در برند سامسونگ سایز بندی در lcd که به سایز مد نظرت یعنی 42 باشه وجود نداره یعنی 42 اینچ پلاسما است که دارای طلق محافظ بر روی لامپ فلوروسنت است که این امر مسبب افت کیفیت تصویر می شود و این برند در lcd دارای سایزهای:32-37-40-46-52و70اینچ می باشد با توجه به سایز مورد نظرت در این برند مدل lb-580 که 40 اینچ است بهترین گزینه می باشد اصلا lb-570 با اینکه ارزون تر است را نخرید![]()
پلاسما تصویر روون تری داره و برای گیم مناسبتره.(ریفرش ریت بالایی داره)
فکر میکنم یه پلاسمای خوب بگیری بهتر باشه.
با تشکر از دوستان ممنون میشم اگر یه راهنمایی کاملتر کنید چونمن خیلی حساسم اگر تصویر عقب بمونه یا تیک بزنه هم خودم وهم بچه ها اذیت میشیم 40 هم کافییه خواهش میکنم یه کمک خوب کنید چون بعد از خرید راه برگشتی نیست راستی من گیم نت دارم واز اینکه بچه ها همش بگن که سیستم نمیکشه یا خرابه عصبی میشم یا میزنم یه بچه میکشم یا LCD رو خورد میکنم شما با راهنمایی خوبتون از یه جنایت جلوگیری میکنید
از اینکه بچه ها همش بگن که سیستم نمیکشه یا خرابه عصبی میشم یا میزنم یه بچه میکشم یا LCD رو خورد میکنم شما با راهنمایی خوبتون از یه جنایت جلوگیری میکنید
عجب!!
عزیز من پس شما 100% رو همون پلاسما حساب کن.
واسه گیم نت میخوای تلویزیون 40 اینچ به این گرونی بخری!!؟
من عجله داشتم به نتیجه برسم خدا رو شکر تا فردا ازیه LCD 100HZ SONY تست میگیرم وشما رو هم در جرییان میذارم و یه تست کامل از LCD میگیرم
كاش ميتونستي شارپ رو هم تست بگيري. من شنيدم يه سري شركتا براي تست گرفتن ، از LED شارپ استفاده ميكنن. مثلا تو اين عكس كه براي پارس آنلاين هست. الته مصرفش با مال شما فرق داره. ولي چون كيفيتش خيلي خوبه ميگن براي بيشتر كارايي كه ميخوان تست بگيرن استفاده ميكنن. در ضمن ، پلاسما از همه چي بيشتر تصوير رو جا ميندازه. حتي بهترينشون كه پلاسماي پاناسونيكه از اين قاعده مثتسنا نيست:
![]()
سلام دوست عزیز...
LED شارپ سرعت پاسخگویی سریع تری نسبت به پلاسما داره ؟
منبعی دارین که این رو ثابت کنه ؟
تا جایی که من ریویو های معتبر رو خوندم و توی همین سایت خودمون اساتید و کاربرای عزیز تست ها روگزارش دادند ، هیچ LCD و LED هنوز نتونسته به پای Plasma از نظر سرعت پاسخگویی برسه !
دیگه اکثر دوستان میدونند که پلاسما برای گیم خیلی خیلی بهتر از LCD هستش !
--------------------------------
متن زیر رو از دوست عزیمون جناب Ami R 940 نقل قول میکنم:
راستی ! تکنولوژی LED ها که ال سی دی هست و فقط نور دهی فرق میکنه بعضی کمپانی ها در راس اون شارپ و ال جی و سامسونگ دارن بهترین سناریو رو واسش در نظر می گیرند و از عدم آگاهی مصرف کنده ها سو استفاده می کنند به خصوص در کشور های جهان سوم یک تکنولوژی که در اصل ال سی دی هست با تغییر نام ازش یک تکنولوژی جدید و مدرن نام می برند ! اون چیزی که کاملا متفاوت با ال سی دی هست oled هست و تا یکی دو سال دیگه نسل جدید پنل ها رو تشکیل میده و کاملا متفاوت باچیزی هست که الان به اسم led می شنویم.
در کشورهای اروپایی و آمریکایی و بعضا جهان اول بر روی واردات نظارت هست و مصرف کننده حق داره کلیه اطلاعات مرتبط با چیزی که میخره رو در نظر داشته باشه و دولت موضف بر روی کلیه کالاهایی هست که وارد کشور میشه.
چند وقت پیش در بریتانیا و چند کشور دیگه فروش کلیه پنل هایی که اسم led رو یدک می کشند ممنوع شده و هر کمپانی که تلویزیون های ال سی دی رو با نام led عرضه کند پرداخت به غرامت و جمع آوری هست,دلیل این کار عوام فریبی مردم توسط کمپانی ها ذکر شده هست .
متن خبر:
در کشور انگلستان پنل le700 به اسم lcd tv با نور دهی لامپ led عرضه میشه,و در کشور جهان سومی مثل ایران با نام full led tv !!!! بیشتر قشر مردم کشور های جهان سوم از عدم آگاهی و نظارت بی بهره هستن و متاسفانه در دام کمپانی ها می افتند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------
بهتره یه نگاهی به تاپیک های زیر بندازیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و شاد و سلامت باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ali_nnn13; 17-04-2010 at 13:52.
من sony 100 hz سری w رو تست گرفتم تو بازی pes 2010 مثل یه lcd pc 22 جواب میداد برای من خوبه ولی 60hz مثل 100hz جواب میده روی رزولیشن 1080p 1920 بیشتر از 60hz فکر نکنم جواب بده توی تنظیمات دکستاپ بیشتر که نداره شما چی فکر میکنید ایا با سری 5 sumsung قابل مقایسه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)