تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: فقط یه سوال

  1. #1
    داره خودمونی میشه Abolfazl_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Recovery Partition
    پست ها
    57

    پيش فرض فقط یه سوال

    سلام به همه ی رفقا

    بطور کلی چرا سرعت مودم (Dial Up) پایینه و برای رفع این مشکل باید چیکار کرد ؟ (اگه بخوام از همون DialUp استفاده کنم )

  2. #2
    آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه
    پست ها
    1,238

    پيش فرض

    چون از کابل های مسی استفاده می کنه ! راهی نداره باید بسازی باهاش //

  3. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    داره خودمونی میشه Abolfazl_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Recovery Partition
    پست ها
    57

    پيش فرض

    چون از کابل های مسی استفاده می کنه ! راهی نداره باید بسازی باهاش //
    سلام
    مگه واسه ADSLهم از همون کابل تلفن استفاده نمیشه ؟ پس چرا سرعت ADSL بالاتره ؟

  5. #4
    آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,587

    پيش فرض

    سلام
    مگه واسه ADSLهم از همون کابل تلفن استفاده نمیشه ؟ پس چرا سرعت ADSL بالاتره ؟
    چرا از همون کابل استفاده میشه ظاهرا.

    اما برای داشتن ADSL باید مودم مخصوص داشته باشی که تا چند مگابیت رو جواب بده نه مثل مودم های دایالاپ که فقط تا ماکسیموم 56 رو میتونن جواب بدن.

    فکر کنم مهمترین قسمت همون قسمتی هست که از شما 10 هزار تومان میگیرن و در مخابرات یه کخی میریزن که خط شما میشه ADSL.

  6. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #5
    داره خودمونی میشه Abolfazl_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Recovery Partition
    پست ها
    57

    پيش فرض

    چرا از همون کابل استفاده میشه ظاهرا.

    اما برای داشتن ADSL باید مودم مخصوص داشته باشی که تا چند مگابیت رو جواب بده نه مثل مودم های دایالاپ که فقط تا ماکسیموم 56 رو میتونن جواب بدن.

    فکر کنم مهمترین قسمت همون قسمتی هست که از شما 10 هزار تومان میگیرن و در مخابرات یه کخی میریزن که خط شما میشه ADSL.
    آخه موضوع اینه که استاد شبکه از ما خواسته بریم پهنای باند کانال تلفن و حداکثر نرخ ارسال داده از طریق خط تلفن رو پیدا کنیم ببینیم چند بیت بر ثانیه ست . اینجور که شما میگین اگه ADSL باشه حتما پهنای باند بیشتره تا DialUp. ولی ADSL یه تکنولوژیه که پهنای باند بیشتری از خط تلفن رو به کار میگیره ؛ حالا من نمیدونم حداکثر نرخ ارسال داده چقدره وقتیکه خط تلفن ثابته ولی تکنولوژی استفاده از اون فرق میکنه.
    نمیدونم منظورمو گرفتین یا نه

  8. #6
    آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!
    پست ها
    4,103

    پيش فرض ....

    ADSL یکی از خانواده‌های Digital Subscriber Line) DSL) یا همان خطوط دیجیتال استیجاری می‌باشد. اعضای DSL معمولاً به صورت xDSL نامگذاری می‌شوند. این خطوط از تمامی پهنای موجود در خطوط مسی دوطرفه استفاده می‌کنند تا بالاترین سرعت ممکن در ثانیه را بر خلاف خطوط معمول ارائه دهند.ADSL) Assymetric DSL) در واقع نوعی از DSL‌ها می‌باشد که ارتباط آن نامتقارن می‌باشد؛یعنی سرعت ارسال داده در ثانیه کمتر از دریافت آن می‌باشد.انواع دیگری از xDSL‌ها موجود می‌باشند که از جمله آنها می‌توان به HDSL(High-Speed DSL) و SDSL(Symetric DSL) اشاره کرد.

    از آنجا كه سیگنال بر روی كابل های تلفن معمولی مسافت زیادی را نمی تواند طی كند ADSL در فواصل اندك قابل استفاده است كه معمولا كمتر از 5 كیلومتر است. وقتی سیگنال به دفتر تلفن منطقه برسد ADSL از آن جدا شده و به سمت شبكه اینترنت هدایت می شود و در عین حال – فركانس های صوتی سیگنال نیز وارد شبكه تلفن می شوند. در این صورت از یك انشعاب تلفن هم برای برقراری ارتباط تلفنی و هم برای ADSL استفاده می كنیم.
    تفاوت اصلی ADSL وانواع دیگر DSL در این است كه در ADSL انتقال داده ها در یك جهت بیشتر از جهت دیگر است و به همین دلیل این خط نامتقارن است. ارائه دهندگان خدمات اینترنت از ADSL به عنوان روش مطمئنی برای انتقال داده استفاده می كنند : در این صورت كاربر برای " دانلود كردن " اطلاعات از اینترنت از مسیر پر سرعت استفاده می كند كه در این حالت سرورهایی كه پهنای باندشان در جهت مخالف است مورد استفاده قرار نمی گیرند.

    علت استفاده زیاد از ADSL در اقصی نقاط جهان به دو لحاظ تكنیكی و اقتصادی است. از دیدگاه فنی نسبت به بقیه انواع DSL در انتهای DSLAM ( مالتی پلكسر دسترسی به خط اشتراك دیجیتال ) این خط اشتراك تداخل اصوات بیشتری وجود دارد. ( در واقع در این انتها سیم های بسیاری از حلقه های محلی به یكدیگر می پیوندند). بنابراین در پر ازدحام ترین بخش حلقه داخلی ، سیگنال ارسال اطلاعات به شبكه در ضعیف ترین حالت قرار دارد و سیگنال دریافت اطلاعات در شبكه در قوی ترین وضعیت ممكن است. بنابراین از لحاظ فنی می توان از DSLAM به عنوان ناقل اطلاعات در نرخ بیت بالاتر از مودمهای نصب شده روی كامپیوتر های شخصی استفاده كرد. از آنجا كه كاربر خانگی ترجیح می دهد بتواند اطلاعات را با سرعت بیشتری دانلود كند شركت های ارائه دهنده خدمات اینترنت این نیاز مشتری را درك كرده و به سیستم ADSL روی آورده اند.

    در ADSL های معمولی نرخ ارسال داده از 128 كیلو بیت بر ثانیه آغاز می شود (اگر چه معمولا از حداقل 512 كیلو بیت بر ثانیه استفاده می شود ) و در فاصله 5/1 كیلومتر( 5000 فوت ) از دفتر مركزی مجهز به DSLAM یا پایانه اصلی تا 8 مگا بیت بر ثانیه افزایش می یابد. حداقل نرخ دریافت داده نیز 64 كیلو بیت بر ثانیه است و معمولا به 128 یا 256 كیلو بیت بر ثانیه نیز می رسد و می تواند از 1024 كیلو بیت بر ثانیه نیز فراتر برود. گاهی برای اشاره به انواع كم سرعت تر ADSL از واژه ADSL Lite استفاده می شود.

    توجه داشته باشید كه مسافت های ارائه شده تقریبی هستند. میرایی سیگنال و نرخ سیگنال به نویز از مشخصه های مهم سیگنال هستند كه به مسافت وابسته نیستند (برای مثال كابل غیر مسی و ضخامت كابل). عملكرد سیگنال به امپدانس خط نیز وابسته است كه می تواند با توجه به وضعیت آب و هوا و جو تغییر كند (مخصوصا در خطوط قدیمی) و به تعداد و كیفیت اتصالات در طول كابل نیز بستگی دارد.

    نسخه جدیدتر با نام ADSL2 در فواصل كمتر از 5/2 كیلومتر (8000 فوت) امكان دانلود اطلاعات با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه را فراهم می آورد. استفاده از قالب های انعطاف پذیر و اصلاح خطای مناسب تر دلیل افزایش این سرعت است. ADSL2+ كه با نام ITU G.992.5 نیز شناخته می شود امكان دانلود با سرعت 24 مگابایت بر ثانیه برای فواصل كمتر از 5/1 كیلومتر (5000 فوت ) را فراهم می آورد و حد بالای طیف دانلود را دوبرابر می كند به عدد 2/2 مگاهرتز می رساند.

    ADSL2/2+ دارای ویژگی های تركیبی است و خطوط با میرایی بیشتر و نسبت سیگنال به نویز (SNR) كمتر را با یكدیگر تركیب می كند تا تعداد خطوط را دوبرابر كند (سرعت در دوخط برابر 50 مگا بایت بر ثانیه) و مدیریت توان و سازگاری نرخ خط انتقال اشتراك دیجیتال را افزایش دهد – كه در نتیجه نرخ ارسال داده بدون نیاز به سنكرون كردن مجدد تغییر می كند.

    به علت نرخ اندك انتقال داده (در مقایسه با شبكه های نوری) حالت انتقال نامتقارن (ATM) فناوری مناسبی برای انتقال داده های مالتی پلكسرهای وابسته به زمان مانند اصوات دیجیتال است و در مورد داده هایی كه كمتر به زمان وابسته اند كارایی كمتری دارد به همین علت ADSL معمولا به همراه حالت انتقال نامتقارن (ATM) به كار گرفته می شود. در یك سیستم اجرای سه گانه به ازای خدمات مختلف مدارهای مجازی حالت انتقال نامتقارن ( ATM ) متفاوتی به كار گرفته می شوند.

    اخیرا ارائه دهندگان خدمات شبكه به تدریج استفاده از ATM را كاهش داده و از سیستم های اترنت استفاده می كنند كه در آنها IEEE 802.1Q و/ یا خدمات LAN خصوصی مجازی ( VPLS ) از روش های مالتی پلكسر كردن استفاده می كنند. دلیل اصلی این رویكرد هزینه پایین تر سیستم های اترنت در مقایسه با سیستم های قدیمی تر ATM است.

    ارائه دهندگان خدمات ADSL خدمات آدرس دهی IP را به دوصورت پویا و ایستا ارائه می كنند. آدرس دهی ایستا برای افرادی كه قصد دارند از طریق یك شبكه مجازی خصوصی به دفتر خود وصل شوند و بازی اینترنتی مورد نظرشان را انجام دهند و برای افرادی كه می خواهند از ADSL استفاده كرده و میزبان سرور وب باشند بسیار مفید است.



    برروی سیستم

    ADSL از دوباند فركانسی مجزا استفاده می كند كه باند بالا و باند پایین معروف هستند. باند پایین كه برای دانلود كردن اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد ارتباط از دفتر مركزی به كاربر را برقرار می كند. باند بالا نیز برای برقراری ارتباط از سمت كاربر به سمت دفتر تلفن مركزی مورد استفاده قرار می گیرد. در ADSL استاندارد ( ضمیمه الف ) پهنای باند 875/25 كیلوهرتز تا 138 كیلوهرتز برای ارسال اطلاعات از كاربر به دفتر مركری و پهنای باند 138 تا 1104 برای برقراری ارتباط از دفتر مركزی به كاربر مورد استفاده قرار می گیرد.
    هر یك از این نواحی به كانال های فركانسی كوچكتر 3125/4 كیلوهرتزی تقسیم بندی می شوند. درهنگام تست مودم ADSL مودم كانال موجود را بررسی می كند و كانالی كه نسبت سیگنال به نویز قابل قبولی دارد را انتخاب می كند. فاصله بین مركز و مودم یا نویز موجود روی سیم مسی ممكن است خطاهای فركانسی ایجاد كند. بنابراین وقتی كانال های كوچكی انتخاب كنیم وجود خطا در یك كانال باعث نمی شود كه كل خط غیر قابل استفاده شود : كانال دارای خطا غیر قابل استفاده است اما خط ADSL به كار خود ادامه می دهد.

    ممكن است ارائه دهندگان خدمات از فركانس های بالاتری استفاده كنند. در این صورت باید تجهیزات مورد نیاز در هر دو طرف خط وصل شوند و گاهی ممكن است اختلالات تلفنی به وجود آیند و در نتیجه یك خط برخط دیگر تاثیر بگذارد. بین ظرفیت ADSL و تعداد كانال های موجود رابطه مستقیم وجود دارد ظرفیت داده در هر كانال به روش مدولاسیون به كار گرفته شده وابسته است.

    معمولا به اشتباه حرف “A” در “ADSL” را به كلمه asynchronous به معنای آسنكرون نسبت می دهند بر عكس از فناوری ADSL از پروتكل سنكرون برای انتقال اطلاعات استفاده می شود.

    مدولاسیون

    در ابتدا ADSL ( همانند VDSL ) با دو نسخه اصلی با نام های مدولاسیون فاز دامنه بدون حامل (CAP) و مالتی پلكسر تقسیم فركانسی قائم ( DMT ) روانه بازار شد. تا سال 1996 CAP استاندارد " اصلی " ADSL بود و در حدود 90 درصد از ارتباطات ADSL آن زمان از نوع CAP بود. DMT برای اولین استانداردهای ITU-T ADSL با نام های G.999.2 , G.992.1 ( كه به ترتیب " G. dmt " و “G. lite” نیز خوانده می شوند ) مورد استفاده قرار گرفت بنابراین همه مودم های ADSL از طرح مدولاسیون DMT استفاده می كنند

  9. 3 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #7
    آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    پست ها
    1,056

    پيش فرض

    وقتی شما سفارش adsl می دهید کمتر از یک ماه طول می کشه که تا خط شما آماده ی دریافت سرویس adsl بشه.درواقع در این مدت با فرستادن امواجی خاص(نویز)پهنای باند شما رو کلفت می کنند.و در نتیجه حجم اطلاعاتی بیشتری می تونید در واحد زمان دریافت کنید.

  11. #8
    کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void
    پست ها
    2,053

    پيش فرض

    ADSL 2 و dial up کلی باهم فرق دارن
    dial up فوق سرعت واقعیش تو ایران 10 kbps هست

  12. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #9
    داره خودمونی میشه Abolfazl_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Recovery Partition
    پست ها
    57

    پيش فرض

    سلام
    داش میلاد دمت گرم اینجا هم ترکوندی . کارت عالیه داداش .
    ‌FANOOS_AK و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، از شما هم خیلی خیلی ممنونم .
    موفق و موید باشید . در پناه حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •