تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: در خواست یه فایل و گزارش ثبت نشدن یک موضوع

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض در خواست یه فایل و گزارش ثبت نشدن یک موضوع

وقتی که یه آیکون کنارساعت قرارمی دیم یا همون systray می تونیم یه بالن نمایش بدیم . من میخوام توی اون بالن به جای قرار دادن
    تصاویر خود بالن مثل error , information و دیگر آیکون ها یک عکس قرار بدم مثلا یک عکس 48 در 48 . چه طور میشه این کار رو انجام داد.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    من یه فایل Xml میخوام به صورت زیر :
    1- یک بخش داشته باشه مثلا به نام A یه به شکل زیر باشه :
    یک بخش داشته باشه مثلا 2/1 . که یک قسمت داشته باشه واسه نوشتن یک متن . و یک قسمت هم داشته باشه که یک اسم عکس با پسوندش توش باشه .
    2- و یک بخش داشته باشه مثلا به نام B یه به شکل زیر باشه :
    مثل حالت قبل.
    حالا من یک پروژه ویبی 2008 می خوام که بتونم در قسمت دلخواهم جستجو کنم . مثلا قسمت A. که وقتی مقدار 2/1 رو جستجو کنم اطلاعات مربوط به بخش متنی که گفتم رو نشون بده . و یه حالت هم داشته باشه که همه اطلاعات بخش 2/1 رو نشون بده . و یه حالت جستجوی دیگه هم داشته باشه که وقتی متن مربوط به بخش 2/1 رو مینویسم اطلاعات بخش 2/1 رو نشون بده .
    و همین کار رو بشه برای قسمت B انجام داد .
    و همین طور توی پروژه یه بخش باشه که بشه به فایل Xml داده اضافه کرد . مثلا در قسمت A و در بخش 2/1 متنش رو تغیر داد و حذف کرد و یا در قسمت B بشه یه بخش درست کرد مثل 2/1 .
    نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه . و می دونم که در خواست زیادی ولی خواهش میکنم یه چنین کدی برام بذارید .

در ضمن من چند روز پیش یه موضوع جدید ایجاد کردم که توش چند تا سوال بود . ولی نمی دونم چرا تو سایت درج نشده . لطفا پیگیری کنید.

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

تو این پست جواب شما داده شد اما توجه نکردید .........................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه نمایش عکس در بالون از همون کامپوننت استفاده کنید, نسخه کرک شده اش هم بود.

سوال دومت هم واقعیتش من اصلا متوجه نشدم. اگه عکسی نموداری همراهش می کردی شاید ... زودتر به جواب می رسیدی
    Last edited by anvar.net; 15-04-2010 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منظورم اون پست نبود حالا سوالاش رو میزارم متوجه شید

چه طور میشه یه عکسی رو روی صفحه دسکتاپ قرار داد و به شکلی که بشه حالت قرار گرفتن عکس روی دسکتاپ رو تعیین کرد . مثلا حالت های Stretch , Tile , Center .
    =========================================
    من یه کد توی وی بی 6 داشتم که براتون میزارم . که باهاش می شد اطلاعات داخل یک ListBox رو به همون صورتی که توی لیست باکس هست و همون ترتیب توی یه فایل با فرمت Lst ذخیره کرد . و بعد از توی اون بازیابی کرد و ریخت توی لیست باکس . و همین طور یه کد برای کمبوباکس که براتون میذارمش . می خواستم بدونم که چه جوری میشه از این کد ها در وی بی 2008 استفاده کرد و یا چنین حالتی رو به وجود آورد .

'----------------------Combo Box-----------------------------
    Public Sub SaveList(fileName As String, List As ComboBox)
    On Error Resume Next
    Dim lngSave As Long

If fileName$ = "" Then Exit Sub

Open fileName$ For Output As #1
    For lngSave& = 0 To List.ListCount - 1
    Print #1, List.List(lngSave&)
    Next lngSave&
    Close #1
    End Sub
    Public Sub LoadList(fileName As String, List As ComboBox)
    If fileName = "" Then Exit Sub
    Dim lstInput As String
    On Error Resume Next
    Open fileName$ For Input As #1
    While Not EOF(1)
    Input #1, lstInput$
    If lstInput$ = "" Then Exit Sub
    List.AddItem lstInput$
    Wend
    Close #1
    End Sub
    '------------------List Box----------------------------------------
    Public Sub List_Save(TheList As ListBox, fileName As String)
    'Save a listbox as FileName
    On Error Resume Next
    Dim save As Long
    Dim fFile As Integer
    fFile = FreeFile
    Open fileName For Output As fFile

For save = 0 To TheList.ListCount - 1
    Print #fFile, TheList.List(save)
    Next save
    Close fFile

End Sub
    Public Sub List_Load(TheList As ListBox, fileName As String)
    'Loads a file to a list box
    On Error Resume Next
    Dim TheContents As String
    Dim fFile As Integer
    fFile = FreeFile
    Open fileName For Input As fFile

Do
    Line Input #fFile, TheContents$
    Call List_Add(TheList, TheContents$)
    Loop Until EOF(fFile)
    Close fFile
    End Sub
    Public Sub List_Add(List As ListBox, txt As String)
    List.AddItem txt
    End Sub
    چه طور میشه از یه کنترل چندیل آرایه درست کرد . مثلا وقتی می خواستیم از یک لیبل آرایه درست کنیم خاصیت Index لیبل رو برابر صفر قرار می دادیم و ازش کپی می گرفتیم که بعدش بقیه لیبل های خودش ایندکس می خورد . با همون نام لیبل اولی . می خواستم بدونم این کار رو در وی بی 2008 چه طور میشه انجام داد .
    چه طور میشه تو وی بی 2008 کاری کرد که برنامه در استارت آپ ویندوز قرار بگیره و هنگام اجرای ویندوز شروع به کار کنه . و بعد بشه این حالت رو لغو کرد . که توی ویندوز 7 هم کار کنه .
    ویه سوال دیگه که ما روی فرم یک لیبل قرار دادیم که ForeColor اون سیاه هست و پس زمینه ی فرم هم به صورت شفاف هستش به شکلی که وقتی برنامه رو اجرا می کنیم فرم دیده نمیشه و فقط اون لیبل دیده میشه . وقتی که لیبل روی دسکتاپ میفته و عکس پس زمینه ی دسکتاپ به رنگ روشن هست متن لیبل به راحتی دیده میشه و لی وقتی رنگ پس زمینه ی دسکتاپ تیره باشه یا سیاه یا اصلا متن لیبل دیده نمیشه یا اینکه خیلی بد دیده میشه . می خواستم بدونم آیا توی وی بی 2008 راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد و یا اینکه میشه زیر لیبل رو تشخیص داد و بعدش رنگ لیبل رو به رنگ متضاد زیر لیبل تغییر داد یا نه .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سوال اولت رو من سعی کردم که انجام بدم اما نمیشه کنترل کرد که حالت چه جوری باشه. یه سرچ بکن تو انجمن های خارجی شاید گیر بیاد.

واسه ذخیره کردن لیست باکس تو فایل : من از فرمت شما چیزی سر در نیاوردم. ولی تو فایل های txt معمولی میشه.
    برای لود لیست : ورودیهای روال هم اول ادرس فایل تکست و دومی هم نام لیست باکست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ذخیره لیست تو فایل تکست : مثل بالا
    کد:
    در صورتی هم که خواستی ایتم جدیدی به لیست اضافه کنی از Items.add . Items.insert استفاده کن

ارایه کنترل ها در نسخه دات نت به شکل وی بی 6 نیست. در واقع آرایه کنترل ها حذف شده اما میشه یه کارهایی کرد. باز هم بسته به نوع کارت این که در زمان طراحی باهاشون کار کنی یا در زمان اجرا ساخته بشن و به رویداد ها جواب بدهند اندکی تفاوت جزئی دارند.

یه مقاله نسبتا جامع و ساده با سمپل تو این لینک هست, اگه قانع نشدی دوباره مطرح کن

اگه برنامه شما سرویس ویندوزه باید از امکانات کلاس Servicebase استفاده کنید. اما اگه فقط می خواهید در شروع کار ویندوز بالا بیاد. در زمان ساخت Setup از برنامه میتونید تنظیم کنید که در پوشه Startup قرار بگیره. که در این حالت بصورت خودکار بالا مییاد.

واسه پس زمینه دسکتاپ هم میشه رنگ پیکسل خاصی رو بدست اورد اما به این نکته توجه کنید که ممکنه رینج رنگ پیکسل ها بسیار متغیر باشه. واسه همین زیاد نمیشه کاری کرد. در شرایطی ممکنه خوب جواب بده اما در شرایط دیگه کاری از دستش بر نمی یاد

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ هاتون اون کد لیست باکس خوب بود و مشکلم رو حل کرد .
    ولی ممنون میشم اگه جواب سوال قرار گرفتن دسکتاپ با تنظیمات و سوال آخر رو برام گیر بیارید .یا از بقیه اعضا بخواهید شاید اون ها بلد بودن و چند سوال دیگه :
    میشه نحوه کار با کنترل AdvPropertyGrid رو بگید . این کنترل ها در فایل Dll که کرک شده اش رو گذاشته بودید بود.
    و همین طور SuperTooltip ، Highlighter ،
    و اینکه آیا میشه MonthCalendarAdv رو به تاریخ شمسی تبدیل کرد.
    همین طور من توی وی بی 6 یه کد داشتم که تقویم ماهاه شمسی بود مثل کنترل MonthCalendarAdv که با گذاشتن چند تا لیبل درست شده بود بود . می خواستم ببینم شماچنین کدی دارید که توی وی بی 2008 کار کنه.منظورم تقویم ماهانه شمسی با قرار گرفتن چندین لیبل روی فرم است

واینکه من نحوه کار با فایل XML رو بلد نیستم .ممنون میشم اگه یه پروژه بزارید که توش نحوه ارسال اطلاعات و دریافت و جستجو اطلاعات در Xml توش باشه.
    Last edited by shadmehrshadow1; 18-04-2010 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جواب سوال عکس روی دسکتاپ و تقویم ماهانه رو پیدا کردم .حالا ممنون میشم که فقط جواب این سوالات رو بدید.میشه نحوه کار با کنترل AdvPropertyGrid رو بگید . این کنترل ها در فایل Dll که کرک شده اش رو گذاشته بودید بود.و همین طور SuperTooltip ، Highlighter ، واینکه من نحوه کار با فایل XML رو بلد نیستم .ممنون میشم اگه یه پروژه بزارید که توش نحوه ارسال اطلاعات و دریافت و جستجو اطلاعات در Xml توش باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهش می کنم یکی جواب بده به سوالات برام مهم هستند.
    همین طور این این سوال رو
    ویه سوال دیگه که ما روی فرم یک لیبل قرار دادیم که ForeColor اون سیاه هست و پس زمینه ی فرم هم به صورت شفاف هستش به شکلی که وقتی برنامه رو اجرا می کنیم فرم دیده نمیشه و فقط اون لیبل دیده میشه . وقتی که لیبل روی دسکتاپ میفته و عکس پس زمینه ی دسکتاپ به رنگ روشن هست متن لیبل به راحتی دیده میشه و لی وقتی رنگ پس زمینه ی دسکتاپ تیره باشه یا سیاه یا اصلا متن لیبل دیده نمیشه یا اینکه خیلی بد دیده میشه . می خواستم بدونم آیا توی وی بی 2008 راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد و یا اینکه میشه زیر لیبل رو تشخیص داد و بعدش رنگ لیبل رو به رنگ متضاد زیر لیبل تغییر داد یا نه .

و اینکه من یه پروژه دارم که توش از کد زیر استفاده شده
    Dim myConfig As New XMLConfig()
    میخوام ببینیم چه طور می تونم از XMLConfig() توی یه پروژه ی دیگه استفاده کنم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نمی دونم واسه جواب دیر شده یا نه :

البته شما 10 تا سوال رو تو یک پست مطرح می کنید, هنوز جواب نگرفته دوباره اونها رو تو پست جدیدی دوباره می ذارید. اگه تک تک بذارید زودتر به جواب می رسید (امتحان کنید )

واسه زمینه شفاف دسکتاپ شما در کل دو راه دارید :

اگه متن لیبل ثابت هست و تغییر نمی کنه بهترین راه اینه که بجای لیبل از عکسی با زمینه شفاف استفاده کنید. متن این عکس هم دو رنگ باشه جوری که رنگ اصلی با رنگ حاشیه متن مخالف هم باشند.

اگر متن لیبل شما متغیره و تغییر می کنه از کنترلی استفاده کنید که Shading رو پشتبانی کنه یا در واقع بتونه سایه داشته که باز هم رنگ متن اصلی با رنگ سایه اش مخالف هم باشه. کنترل های لیبلی وجود داره که همچین خاصیتی دارند

واسه XML , اگه منظور شما استفاده از فایل های Config برای برنامه و استفاده از کلاس های بومی دات نت هست, متاسفانه باید بگم که دو مشکل اساسی وجود داره. اولا دسترسی شما به فایل app.config فقط Readonly هست و ثانیا هر برنامه فقط می تونه 1 فایل Config داشته باشه. ناچارا باید از کلاس مستقلی استفاده کنید که دو مشکل بالا رو حل کنه.

واسه کنترل Supertooltip : فقط کافیه این کنترل رو از جعبه ابزار بندازید تو فرم. هر کنترلی تو فرم وجود داشته باشه و از Supertooltip پشتبانی کنه یه خاصیت جدید بهش اضافه میشه به نام Supertooltipn on supertooltip1 . اگه این خاصیت رو انتخاب کنی یه دکمه کوچک در سمت راست خاصیت ظاهر میشه که شما رو به فرم تنظیم tooltip می بره. تو این فرم می تونید استایل, متن Header , متن Footer و عکس ها و اندازه و سایر مشخصات دیگه رو تنظیم کنید.

کنترل Highlighter هم بصورت حاشیه ای رنگی در اطراف بعضی از کنترل ها هست که میشه وضعیت فوکوس , اعلان هشدارها , اعتبار سنجی و .... رو نشون داد. هر موقع کنترل Highlighter رو به فرم اضافه کردید تو خاصیت هاش می تونی رنگ اون رو ست کنی. بعدش هم بعضی از کنترل ها از این کنترل پشتیبانی می کنند. پس از این که کنترل فوق را به فرم اضافه کردید به هر کنترلی که دارای پشتبانی باشه دو خاصیت اضافه میشه.

Highligtcolor on higjligter1 که اگه رنگی رو براش مشخص کنید. کنترل مورد نظر مثلا تکست باکس دارای حاشیه ای به همین رنگ خواهد شد و همشه هم دیده م یشود.

خاصیت Highlightonfocus on highliter1 که بولین هست و اگر مقدار انرا True ست کنید. هر موقع کنترل تکست باکس شما فوکوس بگیرد یه حاشیه رنگی دور آن دیده می شود.

پشتبانی از تاریخ شمسی: فکر نکنم بصورت مستقیم بشه همچین کاری کرد. ولی سورس مجموعه Devcomponent الان تو اینترنت گیر می یاد که به C# هست اگه کسی بخواد روش کارکنه میشه

واسه کنترل تقویم شمسی تو پست های قدیمی همین تالار نگاهی بندازید چیزهای جالب و بدرد بخوری گیرتون می یاد ( ایرانی جماعت که خودم هم یکی از اونها هستم اصالتا با سرچ کردن مشکل داریم )

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون پس سوال های زیر رو که تو یه پست دیگه گذاشتم رو جواب بدید . فکر کنم اون سوالات رو ندیدید
    1- یک لیبل روی فرم داریم .فرمی که پس زمینه ندارد و از زیر آن تمام تصاویر دیده می شود و از فرم فقط همان لیبل دیده می شود که رنگ
    ForeColor لیبل سیاه است وقتی که فرم روی دسکتاپ هست و عکس پس زمینه ی دسکتاپ روشن است لیبل به خوبی دیده می شود ولی به محض اینکه عکس پس زمینه ی دسکتاپ رنگ تیره و یا سیاه قرار گیرد .دیگه نمیشه لیبل رو دید . میخوام ببینم راهی برای حل این مشکل وجود داره
    2- در ویبی 6 چیزی به نام shape وجود داشت که میشد باهاش دایره درست کرد و دور یک لیبل قرار داد .من میخوام یه چنین کاری رو توی
    وی بی 2008 انجام بدم .میشه راهنمایی ام کنید . می خوام دور یک لیبل که مثلا عدد 20 در آن نوشته شده است رو یک دایره قرار قرار بدم
    ویا یم مستطیل. وقتی BorderStyle لییبل رو برابر مقدار FixedSingle قرار میدهیم .یه چیزی مثل همون
    3- نحوه ی Always OnTop یک فرم و خارج کردن فرم از این حالت چه جوریه؟
    4- حرکت دادن فرم با کلیک بر روی فرم یا یک لیبل مثلا فرم نوار ابزار بالایی رو که دکمه های خروج و مینیمایز روش هست رو نداره چه جوریه ؟
    5- من میخوام یه برنامه تقویم درست کنم که فایل Xml می خوام که بتونم توش کار های زیر رو انجام بدم:
    رخداد ها رو توش ثبت کنم . مثلا یک بخش باشه واسه 1 فروردین که اطلاعتی نظیر رخداد اون روز ، آدرس یک عکس ، یک بخش مربوط به اینکه روز تعطیل هست یا نه . و همین طور برای روز های دیگه و ماه های دیگه .
    و یه پروژه می خوام که بتونه اطلاعات این فایل Xml رو بازیابی کنه و از توش بتونه جستجو کنه هم بر اساس روز و هم بر اساس رخداد
    واینکه وقتی جستجو می کنم بتونم بفهمم که در روز 1 فروردین 2 رخداد ثبت شده و اگه خواستم رخداد ها رو جدا به من تحویل بده و اگه خواستم با هم.
    ممنون میشم که هم فایل Xml رو بذارید و هم اون پروژه رو. می دونم درخواست زیادیه ولی چیکار کنم که بهش احتیاج دارم .
    6- چه طور میشه فهمید چند روز به شروع سال جدید باقی مونده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

واسه سوال اولت تو پست قبلی من نگاه کنید منظورم همین سوال بود. دنبال کنترلی باشید که از Shading پشتیبانی کنه یا با GDI بشه رسمش کرد. البته متون با طرح رنگی میشه درست کرد ولی نمی دونم درست از آب در می یاد یا نه؟

واسه کنترل Shape موجود در vb6 , تو این پست یه کنترلی گذاشتم که مشابه همون Vb6 هست. اگر هم نخواستید از کلاس های Drawing می تونی شکل مرود نظر خودت رو رسم کنی

واسه Always OnTop : این خاصیت فرم ها مقدار True یا False می گیره کافیه در زمان اجرا اون رو به ترو یا فالز ست کنی
    Me.TopMost = False

واسه جابجایی فرم هم به پست زیر که مال خیلی مدت پیشه مراجعه کنید. اولین پست

واسه سوال اخرت : میتونی از متد Subtract استفاده کنی

کد:

واسه سوال پنجمت : اگر منظور شما طراحی یک برنامه برای زمانبندی یا همان Scheduling هست باید بگم که موضوع خیلی پیچیده ایه, واسه همین بهتره که از کنترل های اماده استفاده کنید.

همین مجموعه Devcomponent البته در نسخه های جدیدش دارای کنترل Scheduling هست, من هم باهاش کار نکردم

ولی DevExpress یک کنترل بسیار قدرتمند به نام Xtra scheduling داره که قدرت فوق العاده ای داره , یه سرچ بکن ببین راست کارت هست یا نه.
    واسه خواندن و نوشتن تو فایل های XML هم می تونی مثل بانک هیا اطلاعاتی باش کار کنی فقط از XMLReader استفاده کن.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •