تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: مشکل نصب دیکشنری آریانپور در ویندوز 7

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مشکل نصب دیکشنری آریانپور در ویندوز 7

سلام..

من چند ساله که از این دیکشتری تو ایکس پی (32 و 64) استفاده می کنم و چون دیکشنری کاملی هست و بهش عادت کردم نمی خوام دیکشنری دیگه ای رو نصب کنم اما موقع نصب ارور های زیادی میده از جمله ارور زیر رو..
    بعد از نصب هم وقتی برنامه رو اجرا می کنم معانی فارسی کلمات نمایش داده نمیشن.. لطفا دوستان اگر تونستن این برنامه رو نصب کنن راهنمائیم کنن..

ممنونم..

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام..

من چند ساله که از این دیکشتری تو ایکس پی (32 و 64) استفاده می کنم و چون دیکشنری کاملی هست و بهش عادت کردم نمی خوام دیکشنری دیگه ای رو نصب کنم اما موقع نصب ارور های زیادی میده از جمله ارور زیر رو..
    بعد از نصب هم وقتی برنامه رو اجرا می کنم معانی فارسی کلمات نمایش داده نمیشن.. لطفا دوستان اگر تونستن این برنامه رو نصب کنن راهنمائیم کنن..

ممنونم..

باید ورژن جدیدش که 7 رو هم ساپورت کنه رو بگیری.ببین داره یا نه

اگه نبود نارسیس خوب جواب میده. بابیلون که عالی

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا من بدم نمیاد دیکشنری رو بخرم ولی تو سایت خودش چیزی پیدا نکردم.. تو گوگل هم که سرچ می کنی اول کلی تبلیغ فروش و اینا می بینی و بعد که پیج رو باز می کنی تبلیغ عطر م ح ر ک جنسی می بینی و خودکشی پسر عاشق و ابتذال در...فقر و فحشا و...! واقعا که عجب گلستانیه اینجا!
    از کجا می تونم تهیه کنم؟ سازگار با ویندوز 7؟ کسی اطلاع داره راهنمائی کنه لطفا...

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

والا من بدم نمیاد دیکشنری رو بخرم ولی تو سایت خودش چیزی پیدا نکردم.. تو گوگل هم که سرچ می کنی اول کلی تبلیغ فروش و اینا می بینی و بعد که پیج رو باز می کنی تبلیغ عطر م ح ر ک جنسی می بینی و خودکشی پسر عاشق و ابتذال در...فقر و فحشا و...! واقعا که عجب گلستانیه اینجا!
    از کجا می تونم تهیه کنم؟ سازگار با ویندوز 7؟ کسی اطلاع داره راهنمائی کنه لطفا...

از وقتی که این رو کار کردم خوشم اومده اول باید خود نرم افزارو نصب کنی بعد فرهنگ لغت رو روش نصب کنی.

لینک با توضیحات.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از وقتی که این رو کار کردم خوشم اومده اول باید خود نرم افزارو نصب کنی بعد فرهنگ لغت رو روش نصب کنی.

لینک با توضیحات.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ممنون.. ولی من مرحوم آریانپور رو می خوام.. از این بابا، بابی لون خوشم نمیاد!
    واس این ذلیل شده ی اسرائیلی هاست.. (برداشت سی آ سی نکنید، حالم از هر جفتشون به هم می خوره!)

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

فکر کنم تاپیک رو باید جای دیگه ای ادامه بدم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من هر دو سی دی دیکشنری آریان پور 6 جلدی رو دارم. قدیمیه خیلی راحت روی xp و 7 نصب می شود من روی هر دو نصب کردم و مشکل فونت هم ندارد (البته یکی دو تا از حروف را نمایش نمی دهد) اما سی دی جدیده که برای سال 2009 است روی ویندوز 7 نصب نمی شود. حالا مجبورم فقط در خانه استفاده کنم. اگر دوستان راه حلی برای ایمیج گرفتن از این سی دی 2009 را بلدند بگویند ما اینقدر این سی دی را نذاریم توی سی دی رام و برداریم. من همه نرم افزار های رایت را امتحان کردم نشد. شاید بشه بصورت پرتابل درآورد یا اینکه در داس یا یک سیستم عامل دیگه ایمیج گرفت. آقا منتظر خلاقیت شما. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بالاخره هنوز تو ایران کسی نتونسته آریانپور 6 جلدی رو تحت ویندوز 7 نصب کنه

بابا یه آدم وارد بیاد این مشکل رو برای همیشه حل کنه

از طریق بابیلون و اضافه کردن پکیج دیکشنری آریانپور هم بدرد نمی‌خورد ، چون اون بابیلون اینترفیس‌اش بدرد عمه‌اش می‌خورد از طرفی 70 درصد قابلیت‌های آریانپور اصلی رو با اون روش از دست می‌دهید مثلاً فارسی به انگلیسی و کاوش اصطلاحات و غیره

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

اینو یه امتحان کنید ببینید درست میشه...

ابتدا نرم افزار مورد نظر خود در ویندوز7 نصب نمایید.

توجه: اگر پس از نصب برنامه یا بازی با پیغام خطای The Program has know Compatibility issues مواجه شدید گزینه Cancel را انتخاب کنید.

پس از نصب کامل نرم افزار دقت کنید که در حالت اجرا نباشد و اگر بود آن را از حالت اجرا خارج نمایید

سپس به مسیر نصب نرم افزار بروید و فایلی که نرم افزار با آن اجرای می شود را بیابید. (منظور همان فایل اجرایی نرم افزار است که دارای آیکون نرم افزار و پسوند .exe است و معمولا Shorcut آن پس از نصب در صفحه Desktop ظاهر می شود)

حالا روی فایل مذکور کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب نمایید.

در پنجره ظاهر شده به زبانه Compatibility بروید و در قسمت Compatibility mode تیک گزینه Run this program in Compatibility mode for: را بزنید تا منوی کشویی زیر آن قابل انتخاب شود.

در این هنگام بروی منوی کشویی کلیک کرده تا گزینه های درون آن ظاهر شود.

حال از بین گزینه ها ویندوز مورد نظر را برای اجرای نرم افزار انتخاب نمایید. توجه نمایید ویندوزی را انتخاب نمایید که برنامه در آن به درستی اجرا می شد.

پس از انتخاب ویندوز متناسب با نرم افزار روی دکمه OK کلیک کرده تا پنجره مورد نظر بسته شود.

حالا می توانید به راحتی روی آیکون اجرایی نرم افزار کلیک کرده و آن را اجرا نمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای حل مشکل نصب و فونت دیکشنری آریان پور در ویندوز 7 به طریق زیر عمل کنید:

قبل از نصب به داخل سی دی نصب دیکشنری رفته و وارد مسیر زیر شوید:

SETUP\Support

و هرچی فایل با پسوند dll و ocx هست را در یک پوشه به نام دلخواه خودتان برای مثال Aryanpour کپی کنید و برنامه را در همین پوشه نصب کنید و هرجا yes و no پرسیده شد yes را بزنید و هرجا هم که error داد ignore را بزنید. بعد از اتمام نصب، سیستم را Restart کنید.

نکته: اگر می خواهید هرچی فایل با پسوند dll و ocx هست را سریع پیدا کنید، به پوشه مورد نظر بروید و در بالا سمت راست در قسمت search جملات زیر را تایپ کنید:

dll.*

ocx.*

12. 2 کاربر از khorami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Restart بعد از نصب یادتون نره، اگر نه معنی واژه ها اصلا نمایش داده نمیشه..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •