تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: ایجاد وله چگونه است ؟

داره خودمونی میشه racy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض ایجاد وله چگونه است ؟

سلام رضا جان ، خوبی ؟
    همین جا دوباره سوال می کنم ، وله رو توی افتر افکت چه طوری درست میشه کرد ، من دارم یه گزارش رو تدوین می کنم با پریمیر . خوشم اومده از افتر افکت اگه می تونی یه کمی رام بنداز خودم تا ته نرم افزارو می رم می خوام وله ی این گزارش رو با گرافیک بالا و به صورت فلش درست کنم ، می گن توی افتر افکت میشه این کارو کرد . مرسی دوست من

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    ببخشید من منظورتون رو وله درست متوجه نشدم...
    یعنی میخواید یه Transition بسازید ، برای حرکت بین 2 تکه فیلم؟؟؟
    میخواید چه اتفاقی بیفته تا بقیه دوستان هم بتونن کمک کنن...
    گرافیک که بله ، خیلی زیبا میتونید کار کنید ولی تو فلش کردنش ممکنه مشکل پیش بیاد...
    موفق باشید

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

البته این اصطلاح "وله" معانی متفاوتی داره اما فکر کنم در اینجا منظور دوستمون ترکیب چند تصویر با همراهی موزیک هست که مابین کارشون بزارن.. بعله دوست عزیز میشه منتها توضیح میدین چرا فلش؟ قراره روی وب پخش بشه؟ خوب برای شروع این صفحه رو مطالعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .......

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ، بهتره بیشتر توضیح بدم ، یک پلان ما بین دو پلان از یک گزارش رو بهش می گن وله ، تصاویر متحرک به همراه موزیک . اینو می خوام تو افتر افکت یاد بگیرم . موضوع گزارش ( سالم ، شاد ، پیروز ، پرانرژی ، محکم ، موفق ) می خوام توی وله این رو بگنجونم . ممنون اگه ایده بدین و کمکم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ، بهتره بیشتر توضیح بدم ، یک پلان ما بین دو پلان از یک گزارش رو بهش می گن وله ، تصاویر متحرک به همراه موزیک . اینو می خوام تو افتر افکت یاد بگیرم . موضوع گزارش ( سالم ، شاد ، پیروز ، پرانرژی ، محکم ، موفق ) می خوام توی وله این رو بگنجونم . ممنون اگه ایده بدین و کمکم کنید .
    دوست عزیز موضوعی که شما مطرح کردید یک مقدار کلی هست و این کاملا بستگی به سطح تسلط شما به نرم افزار افتر افکت داره. بستگی داره که شما در چه سطحی می خواید بسازید آیا می خواید یک وله با افکت های جذاب بسازید یا می خواهید فقط یک موسیقی روی یک فیلم تدوین شده بندازید و بیشتر با تصاویر بازی کنید.اگر که در این سطح می خواید بسازید توصیه می کنم از نرم افزار های تدوین مثل ادیوس یا پریمیر یا avid استفاده کنید

6. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز موضوعی که شما مطرح کردید یک مقدار کلی هست و این کاملا بستگی به سطح تسلط شما به نرم افزار افتر افکت داره. بستگی داره که شما در چه سطحی می خواید بسازید آیا می خواید یک وله با افکت های جذاب بسازید یا می خواهید فقط یک موسیقی روی یک فیلم تدوین شده بندازید و بیشتر با تصاویر بازی کنید.اگر که در این سطح می خواید بسازید توصیه می کنم از نرم افزار های تدوین مثل ادیوس یا پریمیر یا avid استفاده کنید
    من فیلم رو توی پریمیر تدوین کردم ولی دوست داشتم وله رو توی افتر بسازم چون احساس کردم خیلی بهتر میشه روش کارکرد و جذابتر از کار توی پریمیر هست . البته توی پریمیر یه چیزایی درست کردم ولی مشتاقم برا ساخت وله با افتر کار کنم . از طرفی هم می خوام کاملا جذاب و حرفه ای باشه نه یک وله ی آبکی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فیلم رو توی پریمیر تدوین کردم ولی دوست داشتم وله رو توی افتر بسازم چون احساس کردم خیلی بهتر میشه روش کارکرد و جذابتر از کار توی پریمیر هست . البته توی پریمیر یه چیزایی درست کردم ولی مشتاقم برا ساخت وله با افتر کار کنم . از طرفی هم می خوام کاملا جذاب و حرفه ای باشه نه یک وله ی آبکی ...
    اگر به اندازه ای که از وله ی خودتون انتظار دارید، مسلط به افتر نیستید که بتونید اونچه رو که تو ذهنتون هست پیاده کنید توصیه میکنم که از از سمپل ها و افکت های آماده در افتر استفاده کنید در پنل Effects & presets و در بخش animation presets سمپل های به درد بخوری وجود داره که حتی در برخی موارد حرفه ای ها هم از اون ها استفاده میکنن

9. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1.شما با استفاده از مواردی که دوستمون در بالا گفتن و همچنین محصولات اولوشن که ویدئو کوپایلوت داده و یه کم ذوق و سلیقه می تونید محصول خوبی تولید کنید
    2. اگر مشکل شما در شروع به کار کردن با افتر هستش اون یه موضوع دیگه هست
    3. اگر به پریمیر مسلط باشید فکر نمی کنم راه افتادن تو افتر براتون زیاد مشکل و پیچیده باشه

11. این کاربر از sunset65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک سری پرژه اماده هم هست که الان زیاد شده برای کار های اینجوری هم نمونه زیاد هست

13. این کاربر از imanshirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

az hamatun mamnunam . felan aslan vaght nadaram ro after tamarko konam . badan sar forsati monaseb azatun chizaye ziadi yad migiram . felan bye dustaye golam

15. این کاربر از racy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •