سلام دوستان یه روا نوک مدادی تحویل گرفتم
حال می خوام اسپرتش کنم !!!
از نظر شما اول روکش و دزدگیر چی بگیریم و چه کارهای دیگه بکنم !!!!
سلام دوستان یه روا نوک مدادی تحویل گرفتم
حال می خوام اسپرتش کنم !!!
از نظر شما اول روکش و دزدگیر چی بگیریم و چه کارهای دیگه بکنم !!!!
مبارك باشه! روات رواي ساله؟ ازش راضي هستي؟
من جاي تو بودم اول رينگاشو عوض مي كردم. بعدش ضبط و سيستم بعدش چراغاش!
ان شاء الله به خوبي و خوشي استفاده كني رفيق![]()
الان اخبار اعلام كرد پرايد، روا ، 405 و تندر 90 تيپ 0 ديگه شماره گذاري نمي شه! يعني هوتوتو![]()
دوست عزیز حالا تندر 90 E0 واسه چی ؟؟؟الان اخبار اعلام كرد پرايد، روا ، 405 و تندر 90 تيپ 0 ديگه شماره گذاري نمي شه! يعني هوتوتو
احتمالا خیلی دیگه توش دزدی شده و موارد مهمی ازش حذف شده
از روآت همین الان 2 میلیون کم شد
به نظرم دیگه اسپرتش نکن
سلام به همه! متاسفانه من ماشين صفرمو بردم آپشن ايرانخوردو تو يادگار امام براي اينكه رينگ اسپرت بندازم! نزديك 900 تومن رينگ 15 برام خرج بر داشت بعدش همين كه سوار شدم ديدم از سرعت 60 كه مي گذرم فرمون به شدت مي لرزه! پرسيدم گفتن ببر بالانس درجا! چند جا بردم بالانس درجا هيچكدوم نتونستند درستش كنن! همه مي گن رينگات آشغاله! اصلا بالانس نمي شه! از همه ي دوستان يه سوال و يه خواهش دارم:
سوال اينكه حالا چي كار كنم؟!!
خواهش هم اينكه: تورو خدا ماشيناتونو دست اين دزدهاي آپشن ايرانخودرو نديد كه گند مي زنن به ماشيناتون! (همونطور كه گند زدن به ماشين صفر من) تازه كلي هم ادعاشون مي شه اگه جايي غير از اين مراكز ببرين ماشين از گارانتي خارج مي شه!
همه جاي دنيا دزدها جزء مردم عادي و يا شركت هاي خصوصي هستند. تو ايران شركتهاي دولتي دزدي مي كنن هيچكسي هم نيست حرفي بزنه!!!
به نظر من اسپرت کردن roa & rd اشتباهه![]()
البته ماشين من 405 صفر بود نه روا ولي گند زدن بهش! به نظر من اصلا اسپرت كردن ماشين اشتباهه!!
اگه 405 درست اسپرت شه خیلی خوب میشه![]()
Last edited by nima_voroojak; 10-06-2010 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)