سلام.
دوربین رو وللش
ایکس 6 بگیرم یا ط10 چرا؟
سلام.
دوربین رو وللش
ایکس 6 بگیرم یا ط10 چرا؟
دوست عزیز مطمعن باش که ایکس10 گزینه ی بهتریه.
اندرویید در حال پیشرفه در حالی که سیمبین به خصوص ورژن لمسی در کنار مشکلاتی که داره پیشرفت کمی هم داره.
در کل 100 در 100 ایکس10 گزینه ی بهتریه
X6 نوکیا فقط پول ریختن دوره این گوشی بجز هندزفری و مموری 16 و 32 دیگه چیزی نداره نه سی پی یو و نه رم درس حسابی نه سیستم عامل به درد بخور و نه دوربین قابل شاخ و... به جاش X10 سونی اریکسون همه چیز داره به جز مالتی تاچ!فکر کنم اینو یادشون رفته بزارن!از من میشنوی تو قسمت اسمارت فون طرف نوکیا نرو! موفق باشی.
Last edited by godaze; 14-04-2010 at 21:29.
منظور از مولتی تاچ چیه؟
سوال دوم: اگه تو گوشی های معمولی سونی اریکسون در قیمت ایجاد یک پیامک متنی در صفحه متن نویسی موقع فشردن کلید برای نوشتن پیام یک نوشته ای کوچک بصورت پاپ آپ بالای صفحه ظاهر می شه که حروف موجود روی اون عدد فشرده شده رو نشون می ده مثال با فشردن کلید2 عبارات ABC نشون داده می شه و می تونی با چندبار فشردن کلید به حرف مورد نظرت برسی که این امر تو نوشتن اس ام اس برای من خیلی خلل ایجاد می کنه و با کندی مواجه می شم. می خواشتم حالا بدونم تو ایکس 10 هم همچین قابلیت محجوری وجود داره یا نه؟ (نوکیا از این لحاظ بنظرم از سونی اریکسون و سامسونگ سرتره)
این قابلیت را براحتی میشه غیر فعال کرد
و هیچ مشکلی نداره
این قابلیت رو تو ایکس 10 می شه غیر فعال کرد؟ مطمئن هستید یا ؟ در سایر گوشی های سونی اریکسون چطور؟
این مورد را در تمام گوشی ها میشه غیر فعال کرد
با علم بر چه موضوعی این مورد رو می فرمایید؟ اگه بشه هم رو گوشی های تاچ و سیستم عامل دار خواهد شد بالطبع. نه گوشی های معمولی سونی اریکسون
1 -لمس دو نقطه بصورت همزمان روی ال سی دی گوشی رو میگن مولتی تاچ ! برای زووم کردن میتونی دوتا انگشت رو بذاری روی ال سی دی و از هم فاصله بدی ! عکس زووم میشه ! برای از زووم بیرون اومدن هم انگشتا رو به هم نزدیک میکنی ! به این میگن پینچ زووم (یا همون زووم گیره ای ) !منظور از مولتی تاچ چیه؟
سوال دوم: اگه تو گوشی های معمولی سونی اریکسون در قیمت ایجاد یک پیامک متنی در صفحه متن نویسی موقع فشردن کلید برای نوشتن پیام یک نوشته ای کوچک بصورت پاپ آپ بالای صفحه ظاهر می شه که حروف موجود روی اون عدد فشرده شده رو نشون می ده مثال با فشردن کلید2 عبارات ABC نشون داده می شه و می تونی با چندبار فشردن کلید به حرف مورد نظرت برسی که این امر تو نوشتن اس ام اس برای من خیلی خلل ایجاد می کنه و با کندی مواجه می شم. می خواشتم حالا بدونم تو ایکس 10 هم همچین قابلیت محجوری وجود داره یا نه؟ (نوکیا از این لحاظ بنظرم از سونی اریکسون و سامسونگ سرتره)
2 - این همون دیکشنری T9 هست که تو همه گوشیها از سونی گرفته تا نوکیا هست ! از 1200 گرفته تا ایکس10 و ن900 هست ! خیلی راحت میشه دیزیبلش کرد !
لمس چند نقطه به طور همزمان که از لحاظ تئوری تا 63 لمس همزمان در صفحات خازنی قابل دریافت میباشد...منظور از مولتی تاچ چیه؟
البته بیشتر 2 لمسی کار میکنه تا چند لمسی....
ولی تو بعضی برنامه ها مثل پیانو آیفون شما میتونید از چند انگشت (بیش از 2) استفاده کنید ولی کلا خیلی کاربرد نداره...
اما بسیار لذت بخشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)