تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل adsl در ویندوز 7

داره خودمونی میشه yshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 مشکل adsl در ویندوز 7

سلام دوستان
    من برای برقراری ارتباط یه مشکل کوچیکی دارم و اونم اینه که بعد از چند دقیقه اتصال در حالیکه کانکشن فعاله دیگه صفحات باز نمی شه و دوباره مجبورم دیسکانک کرده و دوباره کانکت کنم . روی xp تست کردم دیدم مشکلی نداره و ساعت ها تو اینترنت گشت زدم . دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون می شم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به مشکل بالا ، این مشکل رو هم اضافه کنید که :
    مودم من به صورت بریج ست شده است . موقعی که کانکت هستم و قصد دارم دیسکانکت بشم ، به هیچ عنوان دیسکانکت نمیشه تا زمانی که سیستم ریست بشه ؛ نکته اینجاست که حتی بعد از برداشتن کابل شبکه هم مشکل پابرجاست

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

از اونجایی که فرض رو بر این بگیریم که مودم هر دوی شما عزیزان بوسیله ی کابل شبکه متصل باشه مشکل شما فقط میتونه از پیکر بندی اشتباه و یا ویروس و یا نرم افزارهای مشکل دار باشه چون نصب ADSL برای همه یکسانه و مشکلاتش باید برای همه یکسان باشه.

مودمهاتون رو پینگ کنید ببینید Lost Data نداره.
    تعداد پینگ رو بالا بزنید.
    مثلا در CMD بزنید:
    Ping 192.168.1.1 -n 20
    اینطوری 20 بار پینگ میشه و ببینید کاملا بسته ها ارسال و دریافت شه و Lost نداشته باشین.
    تست کنید و خبر بدین.

داره خودمونی میشه MOHRIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mohr

پيش فرض مشکل ADSL

از اونجایی که فرض رو بر این بگیریم که مودم هر دوی شما عزیزان بوسیله ی کابل شبکه متصل باشه مشکل شما فقط میتونه از پیکر بندی اشتباه و یا ویروس و یا نرم افزارهای مشکل دار باشه چون نصب ADSL برای همه یکسانه و مشکلاتش باید برای همه یکسان باشه.

مودمهاتون رو پینگ کنید ببینید Lost Data نداره.
    تعداد پینگ رو بالا بزنید.
    مثلا در CMD بزنید:
    Ping 192.168.1.1 -n 20
    اینطوری 20 بار پینگ میشه و ببینید کاملا بسته ها ارسال و دریافت شه و Lost نداشته باشین.
    تست کنید و خبر بدین.
    منم همین مشکل دارم و ویندوز سون دارم و ADSL مشترک هستم و مودمم TPLINK 8811 می باشد و زمانیکه کانکت میشم صفحه باز نمیکنه و یا بعد از چند دقیقه کانکت هستم و لی صفحه باز نمیکنه ولی مشکل نمی دونم از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

منم همین مشکل دارم و ویندوز سون دارم و ADSL مشترک هستم و مودمم TPLINK 8811 می باشد و زمانیکه کانکت میشم صفحه باز نمیکنه و یا بعد از چند دقیقه کانکت هستم و لی صفحه باز نمیکنه ولی مشکل نمی دونم از کجاست
    فکر نکنم مودمت مشکل داشته باشه من این مدل مودم را دارم / با این مشکل روبرو نشدم /

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

تنظیمات ADSL روی ویندوز درسته؟
    تنظیمات IP انجام دادین؟
    همونطور که گفتم مشکل ADSL توی یک ویندوز دقیقا مثله اینه که مثلا بگی پورت USB توی ویندوز 7 از کار افتاده. چون این مشکلات تقریبا ربطی به ویندوز نداره.
    تنظیمات شاید اشتباهه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل با ویندور 7 دارم
    اونم این که من adsl دارم و زمانی که به اینترنت متصل هستم و در هیچ سایتی نمیرم و دانلود هم نمی کنم ،مودم اکتیو هست یعنی انگار داره دانلود می کنه ولی هیچ چیزی دانلود نمیشه !!! و وقتی در این شرایط میخوام واردسایتی بشم سرعتش به شدت کم میشه
    منظورم اینه که گاهی اوقات که از سایت ها خارج میشم و همه چیز stop هست مودم همین طوری اکتیوه در حالیکه هیچ صفحه ای باز نیست و هیچ دانلودی هم انجام نمیشه !
    میشه بگید مشکل چیه؟

در ضمن قبلا که ویندوز xp داشتم اصلا این مشکل رو نداشتم و مودم هم asus هست

داره خودمونی میشه sama2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من تو کامپیوترم xpوseven رو باهم نصب کرده بودم و مودم رو توxpتنظیم میکردم وصل میشد به اینترنت ولی تو سون تنظیم نمی شد تو اکس پی پاک می کردم تو سون نصب میشد اما تو اکس پی دیگه کانکت نمیشد این دوتا ویندوز باهم مشکل دارن؟
    مدل adsl هم TP-LINKهستش الان سون رو پاک کردم با اکس پی کار میکنم اما لپتاپم سون داره میخوام به adslوصل کنم اصلا تنظیمات نصبش تو لپتاپ نمیاد...چیکار کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مودمتون لن هست یا usb؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان اگر میتونند مودمشان را یکبار ریست سخت افزاریکنند.
    بخصوص8811داران.

البته دوستانی که کانفیگشون توی مودم سیو شده با این کار اون تنظیمات (مثلن نصب دایم به اینترنت بدون نیاز به یوزر-پسورد)میپره
    باید تنظیم مجدد رو بلد باشید؛ همین کارهای ساده ای که نصاب های ADSLمیکنند....

روش کار: مودم خاموش -میله ای سوزنی (شبیه اونی که باهاش در Disk-Romتون رو موقعی که دیسک توش قفل کرده را باش باز میکنید) توی سوراخی پشت مودم فرو کرده و 10" نگه دارید-درحالی که میله رو نگه داشتید مودم روشن.

احتمال حل مشکلتون با این ریست خیلی بالاست. بشرطی که اگر تنظیمی مجدد خاست گیج نشید
    علّت:احتمالن XPتون تنظیماتی داخل مودم داده که با 7 سازگار نیست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •