تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: نظرسنجی (Zbrush یا Mudbox)

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14 نظرسنجی (Zbrush یا Mudbox)

سلام دوستای عزیزم
    اگه میشه منو برای این انتخاب راهنمائی کنید ====>>> zbrush یا Mudbox
    ملاکها واولویتهای انتخاب:
    1. کیفیت کار برای game
    2. یادگیری سریع و آموزشهای کافی (اینترفیس خوب)
    3. آینده نرم افزار
    4. همگامی با 3ds max

اگه لطف کنید و در مورد گزینه ها (ملاکها و اولویت های تعیین شده) هم توضیح بدید ممنون میشم.
    Last edited by aaeiria; 13-04-2010 at 16:16.

حـــــرفـه ای Borhan72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين دور و ورا...       اسم شريف: آقا برهان

پيش فرض

فقط Z-Brush....
    البته من با Mud Box كار نكردم ولی اگه كار كرده بودم هم ميگفتم Z-Brush

3. 4 کاربر از Borhan72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مدلسازی ZBrush بهتره...
    texture ...واسه MUDBOX....البته فقط از 2010 به بعد....

من خودم جفتش رو کار میکنم...

5. 7 کاربر از OM3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

یادمه یک ماه پیش هم همین سوال رو پرسیده بودی،اگه همون موقع شروع به کار کرده بودی الان یادشون گرفته بودی.

این دو نرم افزار کارشون شبیه به هم هست.همون طور که دوستان گفتم MUDBOX برای تکسچرینگ و ZBrush رو برای مدلسازی.

البته ZBrush تو تکسچرینگ هیچی از MUDBOX کم نداره.اگه میخوای هردوتا رو یاد بگیری تو اون دوتا زمینه یادشون بگیر،اگه میخوای یکی رو یاد بگیری ZBrush رو یاد بگیر.

7. 6 کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mudbox رو من فول بلدم اصلا چیز بدرد بخوری نداره مخصوصا که زبراش جدید تو راهه

9. 3 کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

یادم رفت،این ویدیو رو هم ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

mudbox رو من فول بلدم اصلا چیز بدرد بخوری نداره مخصوصا که زبراش جدید تو راهه
    age full balad budi in harfo nemizadi ...

البته ZBrush تو تکسچرینگ هیچی از MUDBOX کم نداره.
    PCLORD jan , man khodam roo ZBrush ta'assob dashtam , bavar nadari az farhado , akbaro ina bepors, vali ye chizi didam ke migam dige....

chizi ke migam be khatere ine ke , ZBrush texturingesh polypainte , vali mudbox az versione 2010 be bad texture paint shode , yani too ZBrush bayad dividet ro kheyli bebari bala ta betuni texture daghig dar biari , vali mud box intor nist , mesle bodypaint mituni roo divide aval ham texture koni modelo....
    age be in demoi ke jadidan az Zbrush jadid be dastetun reside ham nega konin , un khunei ke dare texture mikone , dividesh roo levele 12e....
    yani inke age bekhay ye hamchin texturi dar biari bayd unghad divide bedi...

sorry farsi nadashtam ....

13. 5 کاربر از OM3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

امید جان اشتباه نشه،MUDBOX رو در حالی که باهاش کار نکردم،اما چند دمویی که ازش دیدم خیلی قبولش دارم مخصوصا برای تکسچرینگ، و بیشتر بچه ها که ازم سوال کرده بودن MUDBOX رو بهشون پیشنهاد دادم.تازه آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.اما زیبراش یه نرمافزار قدمت دار هست و روی سیستم های ضعیف هم میشه به خوبی باهاش کار کرد، کاربراش هم زیاد هستن و بیشترشون اگه برنامه قویتر از زیبراش هم بیاد باز هم با زیبراش کار میکنن.نسخه جدید این برنامه هم در راه هست،مطمئنا برای این که MUDBOX ازش جلو نزنه قدرتش خیلی بیشتر شده و بیشتر هم خواهد شد.
    خودم هم تا ماه آینده که سیستم جدید گرفتم کار با MUDBOX رو شروع میکنم.

15. 3 کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

امید جان اشتباه نشه،MUDBOX رو در حالی که باهاش کار نکردم،اما چند دمویی که ازش دیدم خیلی قبولش دارم مخصوصا برای تکسچرینگ، و بیشتر بچه ها که ازم سوال کرده بودن MUDBOX رو بهشون پیشنهاد دادم.تازه آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.اما زیبراش یه نرمافزار قدمت دار هست و روی سیستم های ضعیف هم میشه به خوبی باهاش کار کرد، کاربراش هم زیاد هستن و بیشترشون اگه برنامه قویتر از زیبراش هم بیاد باز هم با زیبراش کار میکنن.نسخه جدید این برنامه هم در راه هست،مطمئنا برای این که MUDBOX ازش جلو نزنه قدرتش خیلی بیشتر شده و بیشتر هم خواهد شد.
    خودم هم تا ماه آینده که سیستم جدید گرفتم کار با MUDBOX رو شروع میکنم.

mosalame ke Zbrush too versione 4 kheyli chiza ezafe mikone , manam nagoftam ke MUDBOX az versione badie Zbrush texturesh ghavi tare , man goftam dar hale hazer texturing ba mudbox behtare , albate ba Zbrush ham mishe khooroojie texture khafan gereft mosalaman in hast va kolli ham khurujie khafan azash didim hamegi...
    vali darde saresh bishtare nesbat be MUDBOX...albate too zamineye texturing....
    bad in demoi ke didin jadidan az versione badie Zbrush , vase ghabl az umadane versione 3.5 bud...
    az un moghe ta alan 100000% interface ham terkundan , shayadam terkunde budano too in demo roo nakardan...
    vali ta Zbrush ghazieye polypaintesh ro radif nakone , man mudbox ro baraye texture va Zbrush ro baraye modeling pishnahad mikonam , chon too mudbox ba systeme zaif ham mituni texture khub begiri vali too Zbrush aziat mishi....

sorry farsi nadaram
    Last edited by OM3D; 13-04-2010 at 23:20. دليل: 1

17. 3 کاربر از OM3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هر دو نرم افزار خیلی خوبن.
    یادگیری و درک mudbox خیلی راحته و اگر قبلا با نرم افزار اسکالپ کار کرده باشی یادگیری mudbox دو سه ساعت هم طول نمی کشه.
    zbrush یادگیریش زمان بیشتری می بره اما توی مدلسازی برتری هایی نسبت به mudbox داره.

اگر می خوای سریع یاد بگیری برو سراغ mudbox اما اگر برنامه بلند مدت داری zbrush گزینه بسیار خوبیه

19. 2 کاربر از RezaTayebiJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •