من شنيدم مودم ASUS DSL-X13 كه براي اينترنت پر سرعت بكار ميرود USB driver براي ويندوز XPندارد و براي ويستا دارد آيا من اين مودم را خريداري كنم ميتوانم در ويندوز XPاز آن استفاده كنم يا خير؟ چگونگي اينكار را هم توضيح دهيد.
من شنيدم مودم ASUS DSL-X13 كه براي اينترنت پر سرعت بكار ميرود USB driver براي ويندوز XPندارد و براي ويستا دارد آيا من اين مودم را خريداري كنم ميتوانم در ويندوز XPاز آن استفاده كنم يا خير؟ چگونگي اينكار را هم توضيح دهيد.
دوست عزیز
سریهای اولی از این مودم که به ایران آمدند دارای درایور XP و Vista بودند ولی سریهای جدید فقط دارای درایور Vista هستند ولی با اینحال دستگاه تغییری نگرده و اگر در XP درایورش رو نصب کنید به خوبی کار میکند. این مودم از سری مودمهای اختصاصی اسوس هست که برای کشورهایی مثل ایران که هنوز از ADSL استفاده میکنند اختصاصا تولید میشه برای همین در سایت اسوس خبری ازش نیست. ولی دوستانی که مودم رو از نزدیک دیدند میتونند تشخصی بدند که ساخت اسوس است و نرم افزار و دیگر امکانات مشابه بقیه مودمها میباشد. برای دریافت درایور XP (اگر لازمتون شد) به سایت پخش کننده اسوس در ایران مراجعه کنید:این لینک مستقیم به صفحه این مودم اگر اطلاعات بیشتر خواستید. لینک درایور پایین صفحه است (اگر اشتباه نکنم!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شخصا با تجهیزات شبکه اسوس زیاد کار کردم و مثل هر کالایی که اسوس میسازه همونطور با کیفیت خوب و دیزاین عالی هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
چه کاریه ؟ از lan برای اتصال به pc استفاده کن !
usb دیگه کارایی نداره /.
مودمهای مختلفی اومده و ارزون هم هست !
asus 6004 G
بگیر ! بی سیم هم هست ! 50 تومن !
چرا این مدل رو سرچ میکنی اصلا تو خود سایت اسوس چیزی پیدا نمیشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)