تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: مشاوره جهت خريد دوربين فيلمبرداري FULL HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

14 مشاوره جهت خريد دوربين فيلمبرداري FULL HD

باسلام
    درحال حاضر دوربين HD SONY دارم كه هارد 60 G دارد ودوسال پيش آنرا 650 هزار خريدم. حال ميخواهم دوربين FULL HD بخرم. سئوالم اين است:
    1- دراين زمينه SONY بهتر است يا PANASONIC
    2- آيا تغيير محسوسي بين كيفيت HD و FULL HD دراين دوربين هامشاهده مي شود.
    3- آيا فيلمهاي ضبط شده با كيفيت FULL HD رامي توان با DVDRW بر روي DVD رايت كرد يا رايتر مخصوصي دارد؟
    4- فرمت ضبط FULL HD چيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

دوست عزيز
    1.سوني البته sanyoهم خوبه!
    2.تغييرات 100%
    3.بله فرقي نمي كند!فقط حجم فيلم full hdبيشتر از hdهست
    4.فورمت اصلي m2tsهست ولي در هر دوربين متفاوت هست!رزولوشن1080*1920

3. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من از نمايندگي سوني سئوال كردم گفت براي رايت به رايتر مخصوص نياز است. آيا صحت دارد؟ لطفا مدل دوربين مناسب را هم بنويسيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از نمايندگي سوني سئوال كردم گفت براي رايت به رايتر مخصوص نياز است. آيا صحت دارد؟ لطفا مدل دوربين مناسب را هم بنويسيد.

بله بایستی دستگاه VRD-MC5 بگیرید تا بتوانید فرمت HD روی DVD رایت کنید و برای Play کردن بایستی از دستگاه Bluray Player استفاده کنید( رایترMC5 پخش هم میکنه) ، البته خود این دستگاه رایتر امکانات زیادی داره که میتونید اینجا ببینید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوربین مناسب هم من مدل XR500 یا XR520 رو توصیه میکنم .
    Last edited by Nikonian; 13-04-2010 at 11:51.

6. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اين دستگاه كجا گير مياد وقيمتش چنده؟ضمنا اين دوربين هاي FULL HD دوسال پيش هم موجود بود. در آنزمان كه Bluray Player وجود نداشت پس با چه وسيله اي فيلم هاي رايت شده را نگاه مي كردند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

BD خیلی وقته وجود داره! با اومدن PS3 بیشتر به چشم اومد!!!!
    شما که همه جا نمیتونی اون فیلم رو Play کنی!و باید جایی باشی که BD -player باشه!پس در نتیجه بهترین گزینه برای پخش خود همون دوربینه!!!!
    فقط وقتی پر شد باید توی هاردت خالی کنی !یا یک هارد اکسترنال بگیر و فیلم هات رو اونتو نگه دار!یا تو DVD9 رایت کن!سعی کن حجم فیلمات اگه میخوای تو DVD 9 ذخیره کنی،زیر 8گیگ باشه!تا به مشکل نخوری!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين دستگاه كجا گير مياد وقيمتش چنده؟ضمنا اين دوربين هاي FULL HD دوسال پيش هم موجود بود. در آنزمان كه Bluray Player وجود نداشت پس با چه وسيله اي فيلم هاي رايت شده را نگاه مي كردند؟

فروشگاههای سونی دارند، البته فکر کنم که یک مدل ارتقاء پیدا کرده و شده MC6 ، ولی نمیدونم چی بهش اضافه شده ، اگر بخواهی با کیفیت HD ضبط کنی یک راه دیگه هم هست : رایتر بلوری بگیری که هزینه میره بالا ( مجبوری روی دیسک بلوری ضبط کنی ) که رایتر بلوری پایونیر حدودا 340.000 تومان باید باشه ، قیمت این MC5 یا MC6 رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 250 باید باشه که مزیتش اینه که بدون نیاز به کامپیوتر میتونی ریکورد کنی ، البته با ورودی های مختلفی که داره کار کارت کپچر رو هم انجام میده ! بازهم بدون نیاز به کامپیوتر .تمام این مزایا باعث میشه که طول عمر مفید دوربینت بره بالا ، چون یکبار که ضبط کنی دیگه میتونی فیلم رو از روی هارد دوربینت پاک کنی ! و پخش با دیوایس دیگه ای انجام میشه . عکس رو هم به DVD تبدیل میکنه و صداگذاری و افکت هم انجام میده !

10. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظرتون ميشه اين فرمت ضبط شده توسط دوربين رو با نرم افزار ConverXtodvd به DVD قابل پخش تو DVD Player ها تبديل كرد؟كسي از دوستان تا حالا اين كار رو كرده؟
    موقعي كه فيلم ضيط شده رو به روي هار منتقل ميكنم،فرمتش چيه؟

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

فروشگاههای سونی دارند، البته فکر کنم که یک مدل ارتقاء پیدا کرده و شده MC6 ، ولی نمیدونم چی بهش اضافه شده ، اگر بخواهی با کیفیت HD ضبط کنی یک راه دیگه هم هست : رایتر بلوری بگیری که هزینه میره بالا ( مجبوری روی دیسک بلوری ضبط کنی ) که رایتر بلوری پایونیر حدودا 340.000 تومان باید باشه ، قیمت این MC5 یا MC6 رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 250 باید باشه که مزیتش اینه که بدون نیاز به کامپیوتر میتونی ریکورد کنی ، البته با ورودی های مختلفی که داره کار کارت کپچر رو هم انجام میده ! بازهم بدون نیاز به کامپیوتر .تمام این مزایا باعث میشه که طول عمر مفید دوربینت بره بالا ، چون یکبار که ضبط کنی دیگه میتونی فیلم رو از روی هارد دوربینت پاک کنی ! و پخش با دیوایس دیگه ای انجام میشه . عکس رو هم به DVD تبدیل میکنه و صداگذاری و افکت هم انجام میده !
    سلام
    شما خودتون دوربين Full HD داريد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظرتون ميشه اين فرمت ضبط شده توسط دوربين رو با نرم افزار ConverXtodvd به DVD قابل پخش تو DVD Player ها تبديل كرد؟كسي از دوستان تا حالا اين كار رو كرده؟
    موقعي كه فيلم ضيط شده رو به روي هار منتقل ميكنم،فرمتش چيه؟

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

سلام
    شما خودتون دوربين Full HD داريد؟

نخیر من ندارم ، ولی یکی از دوستان XR500 داره و خیلی راضیه ، البته اون شخص حرفه ای هست و تا به حال نتونسته ایرادی از این دوربین بگیره و میگه بهترین خریدیه که تاحالا کرده !!!

فرمت خروجی دوربین به هر فرمت دیگه ای قابل تبدیله و بهترین نرم افزاری که میتونم پیشنهاد کنم TMPG هست.

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دوربین فول اچ دی سونی دارم.فایلهای m2ts رو با مدیاپلیر wd به راحتی می بینم.اصلا لازم نیست روی بلوری دیسک رایت کنید.
    دوربین من cx100 هست.

14. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •