با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه بیمه رو نریزیم چی میشه جریمه داره چقدره ؟
با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه بیمه رو نریزیم چی میشه جریمه داره چقدره ؟
اولاً بنظر من اگه با قرض و قوله هم که شده سعی کنید بموقع ماشین رو بیمه کنی چون اگه خدای ناکرده اتفاقی بی افته واقعاً ارزشش رو نداره .
دوماً برای پرادخت حق بیمه معمولاً 24 ساعت پس از اتمام بیمه فرصت دارید که مجدداً ماشینت رو بیمه کنی و پس از آن اگه بخواهی بیمه کنی تخفیف شامل نمی شه ضمن اینکه در مدتی که ماشینت بیمه نیست اگه گیر پلیس بی افتی بایت بیمه نبودن جریمه ات میکنند و حتی ممکنه ماشین رو بخوابونند .
سوماً حالا دیگه خود دانی![]()
ممنون
ولی از طرف خود بیمه چی بعد از یه سال برم بیمه کنم این مدتی که بیمش نکرم هم پولشو میگره؟
رانندگی با اتومبیل فاقد بیمه نامه جریمه نداره بلکه در جا اعمال قانونتون میکنند![]()
حداقل یک هفته ماشین به پارکینگ منقل میشه و شاید هم گواهینامه بصورت موقت ضبط بشه که البته بستگی به افسری داده که جلوتون رو میگیره چون ماشین ما رو 10 روز خوابوندن و البته میخواست گواهینامه هم 1 ماه ضبط کنه که با یک صحبت دوستانه اینکارو نکرد .
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
یکسال تاخیر 50% مبلغ کل بیمه نامه جریمه ( البته بیمه البرز اینجوریه بقیش رو نمیدونم )
مبلغ کامل بیمه رو بدون تخفیف ازتون میگیرن
خطرناک بیمه کن خدایی ناکرده اتفاقی بیفته پشیمون میشی. بگیرن هم بدون شک ماشین رو میخوابونن.
جریمه که داره ولی ....
همه دوستان به شما توصیه کردند که ماشین را بیمه کنید من هم با تاکید بیشتر همین توصیه را می کنم
از این اتفاقات غیر مترقبه بسیار می افته که جبرانش حتی با وجود بیمه خیلی سخته چه برسه به اینکه بیمه نداشته باشین
کوچکترین اتفاق هم اینکه ماشین خودبه خود آتیش بگیره و دود بشه بره هوا که در ایران هم متاسفانه به لطف خودروسازان داخلی بسیار زیاد اتفاق می افته
حالا یه سوال انحرافی ..! ما بگو ماشینت چی هست...؟
شاید شاسیش اینقد بلند باشه که نیاز به بیمه نباشه..!!!!!!!!!!
اینو جدی میگین ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)