با سلام
اگر تکراری است من نمیدانم ولی اگر دوستان میدانند که چه مادر بوردهائی برای sata2 و amd مناسب است
لطفا بگویند البته 939
با تشکر
با سلام
اگر تکراری است من نمیدانم ولی اگر دوستان میدانند که چه مادر بوردهائی برای sata2 و amd مناسب است
لطفا بگویند البته 939
با تشکر
لیست مادربورد های ازراک اونهایی که آخر مدلشون SATA2 نوشته این قابلیت رو دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد اشتباه دادم
Last edited by lord_theone; 09-04-2006 at 06:45.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرشه
یک فن اضاف برای سی پی یو و کارت صدای کریتیو
مادربرد ASUS هم خوبه
راستی نگفتی بودجه چقدر داری؟
سلام. با اجازه اساتید
دوست من اگر وقت کردی یه سر به این صفحه بزن
( اگر 64 بیت هست پردازنده ات - اگر نیست خودت می تونی صفحه مربوط به اون رو از خود سایت AMD پیدا کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن MSI که دوستمون پیشنهاد دادن واقعا یه مادر برد بی دردسر و باثبات هست. اگر دنبال اور کلاک و اینجور برنامه ها نیستی خیلی MSI عالیه.
علی جان فکر نکنم زیاد با Msi کار کرده باشه امکاناتی که داره همش درباره اورکلاک هست عزیز
lord_theoneجان! چرا . الان 4 سال هست که رو یک سیستمم msi هست. اما برخی مادر بردها امکانات بیشتری واسه اور کلاک دارند. مثل DFI و ...
.البته با خود msi هم می شه و لی حد اقل اینطور ی بگم که بقیه معروف تر شدن تو این زمینه.
بازم می گم که MSI واقعا محصولات عالی تولید می کنه.
هم کارت گرافیک و هم مادر برد. توصیه اول من هم به تمام اطرافیان همین MSI بوده و در حال حاضر هم هست.
![]()
Last edited by ALIAK28; 10-04-2006 at 07:36.
با سلام
از لطف شما کمال تشکر را دارم
اینطور که در مراکز کامپیوتر تهران صحبت است ظاهرا تعداد مادر بردهای ساپورت واقعی sata2 در حال حاضر خیلی محدود است
من هم سفارش asus را دادم البته 939 k8n neo4 msi را دارم و خیلی راضیم ولی برای sata2 کار نمی کرد.
باز هم ممنون
پشتيباني از SATA II بستگي به چيپست مادربورد داره . چيپستهاي NFORCE4 ULTRA و NFORCE4 SLI از Nvidia
و 945p/g و 955x وبالاتر از اينتل و بعضي از چيپستهاي جديد شركتهاي ديگه قابليت پشتيباني از SATA II را دارند .
مثل :
ABIT AN8 SLI
DFI LANPARTY UT ULTRA-D
ASUS A8N-E
......
ایسوز هم خوبه مبارک باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)