تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: روشن نشدن لپتاپ دل مدل وسترو 1510 لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض روشن نشدن لپتاپ دل مدل وسترو 1510 لطفا کمک کنید

سلام دوستان
    من یه لپتاپ دل مدل وسترو 1510 دارم که هیچ مشکلی نداشت. یه ساعت پیش که خواستم روشنش کنم دیدم که روشن نمیشه در واقع مانیتور روشن نمیشه و چراغ هارد هم یه لحظه روشن میشه و سپس خاموش میشه همینطور از چراغ روی کیبورد اون چراغی که شکل قفل هستش و یه علامت فلش رو به پاین داره روشن میشه و چراغی که علامت قفل داره و شماره 9 داره چشمک میزنه!!
    باتری رو در اوردم و دوباره گذاشتم فایده نداشت.
    هیچ کاری هم نکرده بودم فقط یه مموری رو به قسمت موری ریدر وارد کردم موقع بیرون اومدنش در نمیومد به زور کشیدمش بیرون بعدش هم هایبرنیتش کردم دیگه روشن نشد ممکنه از این باشه؟
    متشکرم اگه کمک کنید
    Last edited by sunrise07; 09-04-2010 at 20:21.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مشکل را خودتون نمی تونید حل کنید ، به یک متخصص در این زمینه مراجعه کنید.

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مشکل را خودتون نمی تونید حل کنید ، به یک متخصص در این زمینه مراجعه کنید.
    مرسی
    حالا نمیدونین مشکل چرا بوجود اومده؟ یا از کدوم قطعه هستش؟ ایا به خاطر این مموری که وصل کردم بوجود اومده؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

نمی شه همین جوری نظر داد ، اگر مموری را بد جور کشیده باشین بیرون شاید مشکل بوجود اومده باشه.
    به نظرم مشکل به احتمال زیاد یا از هارد هست یا از رم.
    اگر این امکان برای شما وجود داره ، یک هارد 2.5" دیگر را بر روی دستگاه خود بزارید.... و امتحان کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ببخشید دوباره لپتاپم به مشکل برخورد ، البته قصد دارم آخر هفته برم خونمون اصفهان پیش یه متخصص نشون بدم ولی ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید و نظرتون رو بگید. لپتاپم یک هفته درست شد و خوب کار می کرد بعد از اون دوباره همون حالت بوجود اومد . بعضی وقت ها هم روشن میشه و ویندوز هم بالا میاد ولی وسط کار قفل میکنه و یه صدایی عجیبی میده ، گاهی اوقات هم تو همون set up سیستم قفل میکنه ، ضمنا چیزی که اوندفعه یادم رفت بگم اینکه از وقتی این جوری شده باتری خیلی سریع خالی میشه حتی اگه خاموشم باشه باتری خالی میشه

داره خودمونی میشه farman-h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه بار Bios ت رو رست کن شاید درست بشه اگه درست نشد مشکل از هادرته من هم همین مشکل رو داشتم با 1510 هارد رو عوض کردم.

8. 3 کاربر از farman-h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nakok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هم امروز دقیقا با مشکل شما برخوردم با این تفاوت که هیچ ضربه و هیچ چیز غیر عادی برای لپتاپ من رخ نداده شب کاملا عادی خاموشش کردم،صبح دیگه روشن نشد، و هفته‌ی آینده هم تحویل پروژه دارم ...
    مونیتور اصلا روشن نمی‌شه و هیچ چیزی رو نشون نمی‌ده،سه الی چهار ثانیه بعد از روشن شدن سیستم ، سه بوق متوالی می‌کشه و همونطور باقی می‌مونه و تنها کاری که میشه کرد اینه که با باتن پاور ، خاموشش کنی.(تا ونجایی که من دیدم هیچ آپشن نرم افزاری وجود نداره چون صفحه کلید هم قفل می‌شه و هیچ کدوم از چراغ ها و دکمه هاش ظاهرا کار نمی‌کنند)
    کسی واقعا می‌دونه مشکل چیه و باید چکار کرد؟
    Vostro 1510

در آغاز فعالیت nakok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هم امروز دقیقا با مشکل شما برخوردم با این تفاوت که هیچ ضربه و هیچ چیز غیر عادی برای لپتاپ من رخ نداده شب کاملا عادی خاموشش کردم،صبح دیگه روشن نشد، و هفته‌ی آینده هم تحویل پروژه دارم ...
    مونیتور اصلا روشن نمی‌شه و هیچ چیزی رو نشون نمی‌ده،سه الی چهار ثانیه بعد از روشن شدن سیستم ، سه بوق متوالی می‌کشه و همونطور باقی می‌مونه و تنها کاری که میشه کرد اینه که با باتن پاور ، خاموشش کنی.(تا ونجایی که من دیدم هیچ آپشن نرم افزاری وجود نداره چون صفحه کلید هم قفل می‌شه و هیچ کدوم از چراغ ها و دکمه هاش ظاهرا کار نمی‌کنن،مانیتور هم کلا هیچی نشون نمی‌ده،فقط چراغ هارد هرازچند گاهی یکم کار می‌کنه)
    Vostro 1510

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

کلا وقتی یه لپ تاپ روشن بشه بعد از چند لحظه خاموش بشه نشونه اتصالیه که باید بررسی بشه که از کجاس و فقط و فقط کار تعمیر کاره اصلا بازش نکنید خودتون

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

مونیتور اصلا روشن نمی‌شه و هیچ چیزی رو نشون نمی‌ده،سه الی چهار ثانیه بعد از روشن شدن سیستم ، سه بوق متوالی می‌کشه و همونطور باقی می‌مونه و تنها کاری که میشه کرد اینه که با باتن پاور ، خاموشش کنی.(تا ونجایی که من دیدم هیچ آپشن نرم افزاری وجود نداره چون صفحه کلید هم قفل می‌شه و هیچ کدوم از چراغ ها و دکمه هاش ظاهرا کار نمی‌کنن،مانیتور هم کلا هیچی نشون نمی‌ده،فقط چراغ هارد هرازچند گاهی یکم کار می‌کنه)
    Vostro 1510
    نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی 1510 اصلا دستگاه تعریفی نیست مخصوصا اون دی وی دی رایتر مسخرش
    اولین احتمال اینه که بایوس خالی شده باشه و باید بدی تعمیرکار با پروگرامر فلشش کنه احتمالا همین باشه
    اگه این نبود دیگه باید با تست ولتاژ ولتاژا منطقه ای گرفته بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

متاسفانه از BGA میباشد که اتصال یکی از پایه ها قطع شده است
    اگر هم تعمیر بشه نمیشه زیاد بهش فشار اورد و اینکه زود خراب میشه
    بهترین راه تعویض مادربرد هستش

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •