سلام
گل - sd v8 - پارس يا L90 ؟
با 17 تومن كدوم يكي از اين ماشين ها بهتره ؟؟ (قيافه داشته باشه-امكانات كامل باشه-مصرف هم كم باشه)
![]()
نظر خودم رو گل هستش !
سلام
گل - sd v8 - پارس يا L90 ؟
با 17 تومن كدوم يكي از اين ماشين ها بهتره ؟؟ (قيافه داشته باشه-امكانات كامل باشه-مصرف هم كم باشه)
![]()
نظر خودم رو گل هستش !
آگه نظر شما روی گل هستش من همون رو توصیه میکنم ولی بهترین گزینه بین این ماشینا تندر فول هستش
ولی بنا به نظر شما باید بگم 206 اس دی بهتر از گل هستش .
البته این با توجه به انتظارات شما بود در کل گل ماشین جالبی هستش ولی خب یه هاچبک اگه کار شما رو حل میکنه و با قیافه نسبتا ساده ولی زباش میتونید راه بیاید ماشین خوبی هستش .این ماشین بر اسا پلتفرم نسل قبلی فولکس پولو طراحی شده (از گلف کوچیکتر هستش) ماشین خوش دستی هستش ولی خب بازار دست دوم چندان جالبی نداره .
حس در اختیار داشتن یک فولکس واگن حتی آلمانی الاصل هم نباشه در بین کلی فرانسوی خیلی جالب هستش
Last edited by rami_hemi; 09-04-2010 at 18:45.
عزیز شما بگید چی میخواید از ماشین ،چون تقریبا هرکدوم از اینها یه ویژگی منحصر بفرد داره که اون یکی نداره
سلام
1: اس دی وی 8
2:تندر فول
3:پارس
4:گل
آخه گل چی داره که آدم پول باباتش بده.
اگه مصرف کم میخوای پارس رو باید حذف کنی.
مصرف V8 از همه کمتره (6.6) و بعد از اون هم گل (7.2) و لوگان (7.6)
موتور گل یه موتور قدیمیه 8 سوپاپه و قدرت زیاد بالایی هم نداره. از نظر موتور 206 و بعد از اون لوگان از بقیه سرن.
قیافه هم یه چیز سلیقه ایه اما عموماً میگن که لوگان ماشین زیاد خشگلی نیست و SD هم به دلیل صندوقش مورد نکوهش بعضی افراد قرار میگیره!
پس با این اوصاف به نظر من:
1- 206
2- لوگان
3- گل
4- پارس
قيافش و اصالتش مهمه - مصرف كم و موتوري در حد قابل قبول داشته باشه
ميشه ويژگي منحصر به فرد گل رو بگيد ؟؟؟
من پارسال يه گل 85 گرفتم 12 تومن ولي الان تو خرج افتاده البته دليلش استفاده تقريبا ناشيانه نفر قبلي از اون بود اما شنيدم صفرش عروسه !!!
اما وقتي خواستم صفر بگيرم بين اين 4 تا گير افتادم !
1- L90
2- گل
3- 206
پارس اصلا پیشنهاد نمی کنم
كاملا موافقم !!!پس با این اوصاف به نظر من:
1- 206
2- لوگان
3- گل
4- پارس
206 sd v8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)