بسم الله الرحمن الرحیم.
با سلام
می خوام CPU, MB, VGA, RAM, POW بخرم تا سقف 500 تومن. لطفا اساتید محترم، مخصوصا آقای Ultra_Black عزیز راهنمائی کنند.
کار برد: اهل بازی نیستم معمولا چند تا کار رو با هم انجام می دم و چندین و چند برنامه رو با هم باز می کنم.
برای خرید کامپیوتر عادت ندارم تند و تند قطعاتم رو عوض کنم. برای همین دستگاهی می خوام که حد اقل تا چهار پنج سالی نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه.
با توجه به این مقدمات، چند خصوصیت برای قطعات مد نظرم هست:
CPU: همونطور که گفتم معمولا چند تا برنامه رو با هم باز می کنم بخاطر همین فکر کنم چهار هسته ای برام بهتر باشه. خودم الآن ATHLON x2 2.4 GH دارم.
MB: چون تا چهار پنج سال دیگه مادر بورد عوض نمی کنم، می خوام:
1- سوکتش حتما AM3 باشه.
2- DDR3 رو ساپورت کنه.
3- حتما USB3 داشته باشه.
4- اگه SATA3 هم داشته باشه که خیلی عالیه.
5- سی پی یو های نسل بعد رو هم ساپورت کنه.
6- مادر بورد خوب و پدر مادر داری باشه.
7- اصلا اهل اور کلاک، آنلاک کردن هسته و بافر سی پی یو نیستم.
8- کراس فایر هم خیلی برام اهمیت نداره.
RAM: از نوع DDR3 باشه با سرعت و تایمینگ خوب ولی همونطور که گفتم اهل اورکلاک نیستم پس نمی خوام پول بی خود برای این قابلیت بدم.
VGA: خودم الآن GF 8600 GT دارم که برام بسه چون اهل بازی نیستم اگر مادر بوردی معرفی کنید که گرافیک آنبورد داشته باشه که از گرافیک خودم بهتر و یا حد اقل در همین سطح باشه دیگه کارت گرافیک هم نمی خرم.
POW: فکر کنم یه 480 ریل برام بسته.
مقدار بودجه ای که دارم 500 تومن است. 130 الی 140 تومن برای سی پی یو، 120 تومن برای مین، 70 الی 80 تومن برای رم، 50 تومن برای پاور، نهایت 80 تومن برای گرافیک.
خودم به این قطعات رسیدم:
مادر بورد: چند ماه پیش قصد تعویض مادر بورد رو داشتم اما اون موقع مادر بوردی با این مشخصات خیلی کم بود برای همین منصرف شدم. ولی الآن چند تا مادر بورد از شرکت گیگا دیدم
این چند مدل USB3, SATA3,DDR3, AM3 دارند:
GA-770TA-UD3
GA-790FXTA-UD5
GA-790XTA-UD4
GA-890GPA-UD3H
GA-890XA-UD3
و این سه مدل هم DDR3 ,USB3, AM3 دارند اما SATA3 ندارند:
GA-770T-USB3
GA-785GMT-USB3
GA-790XT-USB3
که من دو مدل GA-770TA-UD3 و GA-790FXTA-UD5 رو پسندیدم به نظرم هم قیمت مناسبی داشته باشند هم از همه نظر کاملند تانظر دوستان چی باشه.
لطفا بگید از این 8 مدلی که گفتم کدومشون گیر میاد و قیمتهاشون چنده اگه از مارکهای دیگه هم مدلی رو میشناسید ممنون میشم بگید.
سی پی یو: دو مدل Phenom ll X4 945 و Phenom ll X4 810.
پاور: شنیدم ای سی بل پاور خوبیه و قیمت معقولی هم داره.
رم و گرافیک رو هم چیزی مد نظر ندارم.
با این همه توضیحی که دادم فکر کنم چیزی از قلم ننداختم حالا دوستان و اساتید من راهنمائی کنند. لطفا قیمت رو و اینکه تو بازار گیر میاد یا نه رو هم بگید.