دوستان من مي خوام بين 2 تا لب تاب و يه كامپيوتر رو ميزي شبكه ي بيسيم بر قرار كنم به طوري كه همه بتونند از مودم symphony 602 اينترنت بگيرند براي اين كار به چه چيز هايي نياز دارم ؟ قيمتشون چه قدر تموم مي شه ؟
كامپيوتر ها به قاصله ي يك طبقه هستند
با تشكر !
شما بهتره یک مودم بیسم وایرلس بگیرید که کف قیمتش از 57 تومن (تی پی لینک) شروع میشه
برای اتصال کامپیوترهاتون باید ببینید اگر لپ تاپها وایرلس دارن که هیچی اگر ندارند هم باید کارت شبکه وایرلس مناسب (اکسترنال و یا کارتهای لپ تاپی) بگیرید که قیکت ندارم
برای کامپیوتر دسکتاپ هم باید کارت شبکه وایرلس بگیرید اگر نداره که از 30 تومن شروع میشه
البته یه راه حل دیگه هم هست و اون اینکه یه کارت شبکه برای کامپیوتر دسکتاپ بگیری (همون 30 به بالا) و احتمالا نوت بوکها هم کارت شبکه دارند و اگر ندارند بگیری و یک شبکه ad-hoc راه بندازی با همین تجهیزات
البته میتونی در باره اینترنت شیرینگ و شبکه ad hoc در اینترنت جستجو کنی مطالب زیادی پیدا میشه
من خودم تو خون با یک دسکتاپ و یک لپ تاپ بصورت ad hoc شبکه دارم و از اینترنت ای دی اس ال استفاده میکنم که اینترنت بوسیله مودم معمولی مانند مودم شما به پورت شبکه دسکتاپ متصله و اونو برای وایرلس شیر کردم
از این لینک هم میتونی استفاده کنی مطالب بسیاری در این زمینه وجود داره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید