سلام یه دوربین هندی کم میخوام که امکاناتش تا مرز مطلوبی باشه و ویژگی های یه دوربین خوب از لحاظ فیلم برداری رو داشته باشه من از مدل Panasonic SDR-H80 بدم نیومد
دوستان اگه پیشنهاد یا تجربه ای دارند دریغ نکنند
سلام یه دوربین هندی کم میخوام که امکاناتش تا مرز مطلوبی باشه و ویژگی های یه دوربین خوب از لحاظ فیلم برداری رو داشته باشه من از مدل Panasonic SDR-H80 بدم نیومد
دوستان اگه پیشنهاد یا تجربه ای دارند دریغ نکنند
دوست عزیز ، من جدیدا sony dcr sr67 به قیمت 475 تومن خریدم که تقریبا مشخصاتش شبیه مدلی که گفتی هست.
مزیت دوربینی که خودت گفتی نسبت به مال من ،فلاش،دید در شب و حسگر کمی قویتر هست که اونم در دقت موثر حسگر ،کمتر هست.سونی هارد 80 ولی این مدل هارد 60 داره .
در این صفحه هردوتا با هم مقایسه شده :
(درضمن سونی صدای دالبی ضبط میکنه که تو اون سایت اشتباهی زده.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا پاناسونیک گزینه خوبی باید باشه و نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره. جدیدتر هم هست.
سللم
من متوجه نشدم شما کدومو پیشنهاد دادین سونی یا پاناسونیک ؟
راستی از دوربینتون راضی هستین ؟
ممنونم رفیق
کس دیگه پیشنهادی نداره
ممنون
رضایتشو که راضیم. نسبت به بودجم بهترین چیزی که میشد خرید . من از هرکی پرسیدم تو فیلمبرداری سونی رو بهم پیشنهاد کردن و در این کلاس فقط این مدل بهترین بود. این مدل پاناسونیک که گفتی ، جدیده و کسایی که استفادش کردن باید نظر بدن ولی دوربینهای قدیمیش زیاد جالب نبودند.
این تاپیک شاید بتونه بهت کمک کنه:
در ضمن این دوربین ها با کیفیت DV ضبط می کنن و اگه بخوای تو یه تلویزیون Full HD 42 اینچ فیلماشو ببینی مطمئنا کیفیتش راضیت نخواهد کرد. ولی برای تلویزیونهای معمولی ، کیفیتش عالیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از من می شنوی اگر می تونی بودجتو ببری بالا ، من بهت دوربین های HD رو پیشنهاد میدم. چون ارزششو داره.
موفق باشی.
راستش الان که نه اما یه مدت دیگه قصد خرید رو دارم
بین این 4 مدل
sony sr47
sony sr67
panasonic h80
jvc mg630
و نتیجه گیری ای که کردم جی وی سی که یه کم قدیمی شده و تو شهر ما چون مغازه هایی که این برندو داشته باشن کم هستند وقتی هم میخوای از یکیشون بگیری تفاوت قیمتش خیلی زیاده مثلا همین مدل رو بهم میخواست بده 500 تومن !!!!
اما بین اون دو تا سونی فقط تفاوت هارد و کیفیت ضبط صدا وجود داره که نمیدونم ارزش 55 تومن بیشتر هزینه کردن واسه اس آر 67 به خاطرش هست یا نه ؟
و میمونه این مدل جدید پاناسونیک که نمیدونم از سونی بهتره یا نه ؟
دوستان نظر ، راهنمایی ، پیشنهاد ؟
اون دو گزینه سونی که فقط تفاوت حافظه دارن و این صرفاً برمی گرده به مانور بودجه شما و اینکه واسه ات می ارزه حافظه بیشتر داشته باشی یا نه ... اغلب به نظر میاد حافظه بالاتر به درد اونی بخوره که دسترسی مداوم به PC نداره یا مثل من تنبلی اش میاد که فیلمها رو بریزه روی دیسک و میذاره روی هم جمع بشن!! .. پس این یه تصمیم شخصیه ..
در مورد مقایسه، هر دو کیفیت استاندارد این رده از دوربین ها رو بدست میدن .. شاید پاناسونیک اندکی کیفیت بهتر داشته باشه چون مشخصات سنسورش یه مقدار بهتره .. در عوض سونی قدری شیک تره ... از سوی دیگه کارت حافظه ای که پاناسونیک میخوره SD معمولی هستش، در صورتیکه مال سونی مخصوصه.
ممنون از جوابتون
شما جای من کدومش ؟ سونی رو برمیداشتین یا پاناسونیکه رو ؟
از همه لحاظ در نظر بگیرین ( مشخصات فنیش ، کیفیت ، دوام و ماندگاریش از لحاظ سخت افزاری ، خرابی کمترش ، راحتی کار و . . . ) میگم که شما جای ما کدومش ؟
اینم لینک مقایسش
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب مساله اینه که من جای شما نیستم، نمی دونم سطح توقعات شما چقدره، کاربرد شما قراره چی باشه، قراره تو چه رسانه ای اینا رو چک کنی، از چی فیلم بگیری، تجربه فیلم گرفتنت چقدره، دوربین چندمته و... (تازه اگه اینا رو تند تند الان جواب هم بدی، باز نمیشه روش تکیه کرد)... ما اینجا فقط مشاوره میدیم، تصمیم با شماست...
با این حال اگه یه جواب ساده میخوای، من پاناسونیک رو می گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)