سلام
من یه کاربر جدید هستم
و مدتی هستش که دارم CG کار میکنم
میتونم بپرسم Zbrush چیه ؟
کاربر حرفه ای تو این انجمن داریم؟
سلام
من یه کاربر جدید هستم
و مدتی هستش که دارم CG کار میکنم
میتونم بپرسم Zbrush چیه ؟
کاربر حرفه ای تو این انجمن داریم؟
خوب اگه بخام توی یه کلام بگم Z-Brush فتوشاپ دنیای 3d هست
Z-Brush یک برنامه Brush-Based ( پایه اش قلم هست ) که باهاش (با این قلموها ) میشه مدلهای سنگین ( مدلهای با تعداد پالیگنهای بسیار زیاد ) رو ویرایش کرد یا حتی مدلهای جدید رو از پایه خلق کرد
کارش مثل مجسمه سازی میمونه یعنی میتونید مدل رو بتراشید و فرم بدید و ... و ... و ...
کاربر حرفه ای زیبراش هم چند تایی اینجا داریم آره هستند (منظورم خودم نیستا)
نام نرم افزاری فوق العاده حرفه ای برای ساخت و طراحی تصاویر سه بعدی Sculpture یا حکاکی مانند طبیعی در اثر سه بعدیست که به کمک آن ها کاربران می توانند اقدام به ساخت تصاویر سه بعدی حرفه ای نمایند.در دنیای سینمایی مدرن امروزه این نرم افزار در ساخت اکثر شخصیت ها و هیولاهای مخوف به کار می رود. در این نرم افزار ابزارهای مختلفی برای ساخت این تصاویر قرار داده شده اند که دسترسی به آن ها با توجه به نحوه طراحی و قرارگیری ابزارها در دسترس کاربر بسیار سریع می باشد. از ویژگی های موجود در این نرم افزار می توان به قابلیت هایی همچون ساخت تصاویر سه بعدی بدون پشت زمینه ، قابلیت وارد نمودن ( Import ) تصاویر مختلف به منظور استفاده در تصویر سه بعدی ، قدرت بالا در Render نمودن تصاویر ، ارائه پیش نمایش های Real Time در هنگام طراحی ، قابلیت استفاده از ابزارهای Mesh Morphing ، ابزارهای بهینه سازی تصویر و حجم آن ، ابزار بازگشتی به آخرین مرحله انجام شده ، قابلیت ذخیره سازی تصاویر خروجی در فرمت های 3ds , html , Swf و ... اشاره داشت. این نرم افزار قدرتمند در زینه ساخت تصاویر سه بعدی محصولی از شرکت Pixologic می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به زبان ساده: نرم افزاری برای ساخت مدل با جزئیات دقیق و بالا و تکسچرینگ حرفه ای و در نهایت ساخت مدل واقعی.
معلومه که وجود داره.همین Warden(فرهاد) عزیز که ازت تشکر کرده یکی از افراد حرفه ای اینجاست.همین طور دوست عزیز hrgh2 .فقط کافیه بری و گالری رو ببینی.اکثر بچه های اینجا حرفه ای هستن.نمیخام نامشونو بزارم،شاید یکی جا بیفته و ناراحت بشه.باید خودت ببینی.کاربر حرفه ای تو این انجمن داریم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوستان
فک کنم به دردم بخوره
بعدش میشه یکی از حرفه یای اینجا رو معرفی کنید ؟
اگه میخوای اسمی برده نشه پیغام خصوصی بدین
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)