بچه ها من در بازي Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth گير كردم در زير توضيح دادم در كجا گير كردم :
من در قسمت هاي اول در مغازه و در قسمت كد گاوصندوق گير كردم لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر.![]()
بچه ها من در بازي Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth گير كردم در زير توضيح دادم در كجا گير كردم :
من در قسمت هاي اول در مغازه و در قسمت كد گاوصندوق گير كردم لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر.![]()
من در همین قسمت گیر کردم لطفا اگر کسی راه حل ان را دارد لطفا کمک کند
سلام
اسم مرحله رو لطف كنين بنويسين.
بچه ها من ردش كردم...
کد گاوصندوق: کد گاوصندق در مغازه ترکیب تاریخ تولد( ماه روز سال ) دختر صاحب مغازه است که میشود:
( به سمت عقربهای ساعت حرکت کنید و میشود 6212 یا 2612 یکی از این دوتا خودتان انجام دهید )
کد گاوصندق در پشت کمد در پاسگاه پلیس میشود 1846
حال من در مرحله ی جنگ هستم
واقعا خیلی بازیش باحاله مخصوصا اون جلوهای ویژه ش...
موفق باشید...
هر كي گير كرده بگه من بيشتر راه ها را رفتم...
دوست عزیز می شه یه توضیح کلی تر بدی که چجوری اعداد رو روی گاو صندوق مشخص کنیم
مثلا روی اعداد مکث کنیم یا چیزی دیگر
به صورت رفت و برگشت يعني اولين بار به طرف عقربه هاي ساعت و دومي به طرف خلاف عقربه هاي ساعت و دوباره جهت و بعد خلاف و بدون هيچ دكمه اي باز ميشود...![]()
بدون مكث برو و برگرد...
ماشکرم دوست عزیز اون مرحله رو رد کردم البته به کمک شما
اما بازم گیر کردم توی اون مرحله ای که وارد کلیسا می شی بعد با استفتده از ناقوس راه پله پایینی باز میشه بعدش باید چیکار کنم
متاسفانه يا خوشبختانه من خيلي جلو رفتم و خيلي از مرحله ها را فراموش كردم...فقط كد گاوصندقها را كه روي كاغذ نوشتم بهتون ميگم ولي اگر يا دم آمد من در خدمتم.
موفق باشيد.
شما اگر كامل توضيح دهيد كه كجا گير كرديد شايد يادم آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)