سام علیک ... گفتم یه دستگرمی قبل تکمیل انگل برم ..... دیگه می خوام برم تا ته جزییات .. البته این مدل کلیاتشم هنوز مشکل داره
زمان : 15 دقیقه
سام علیک ... گفتم یه دستگرمی قبل تکمیل انگل برم ..... دیگه می خوام برم تا ته جزییات .. البته این مدل کلیاتشم هنوز مشکل داره
زمان : 15 دقیقه
Last edited by MB3d; 07-04-2010 at 12:41.
ايول مهام....
خيلی شاسگوله....
آفرين....
تنشو نميسازی؟؟؟
مهام خیلی قشنگ شده این یکی ... می گما یه مشکل داره نمی دونم به خاطر اینه که پلاش کمه یا نه کلا اینطوریه که چیزه این چین و چروکاش چین و چروک نیس یه جواریی مثل مجسمه شده .... یعنی تراشیدنش .... ولی خوب مجسمه هم مدله ...
خیلی جالب شده...
فک کنم تو رندر آخری گوشاشو زیادی بلند کردی
فکری واسه تنش کردی؟
مهام به نظر من به جای اینکه 10 تا کار با این کبفیت بزنی بشین 1 کار خفن بزن....ارزشش بیشتره....
دیگه خود دانی...
ایول مهام
مثل همیشه کارت درسته
از این فرم فعلیش خیلی خوشم نیومد
به پیش برو ببینم چه میکنی
مرسی داش ... آره این یه روش رو تو زبراش سنترال کشف کردم ... یارو اول با clay tube کل کار رو در میاره بعد با smooth اکثرش رو اسموت می کنه اما یه جاهایی رو می زاره باشه اینجوری مفتی مفتی کار جزییات دار می شه ... استفاده کن حال کن نوش جونت
مرسی ... آره اگه ببرمش تو مکس رندر بگیرم یه کت تنش می کنم
مرسی ..آره راست می گی ... اما اینا اکثرا تمرینه ... ما ها کلا فعلا خیلی جا واسه تمرین داریم تا کار خفن بزنیم ... اما اون کار خفنی که تو منظورته که با کار زیاد رو مدل بدست میاد هم می شه شاید رو همین زیاد تر کار کردم
مرسی .... کار درستی از خودته...
--------------------------------------------
ادامه
![]()
Last edited by MB3d; 07-04-2010 at 13:13.
مثل همیشه عالی شده.بیست بیست.
فقط میبینم هر چند روز یه بار یه کار جدید میزاری،این یکی رو دیگه تا آخر برو و تموم کن بعد برو برا بعدی.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)