تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل دیویدی رایتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض مشکل دیویدی رایتر

من دیویدی رایترم خراب شده و کار نمی کنه یعنی فقط یه تعداد معدودی از سیدی هایی که دارم رو میخونه ولی اون سیدی هایی که نمیخونه رو تویه یه کامپیوتر دیگه تست کردم کار میکنه و وقتی می خوام یه بازی نصب کنم که چند تا دیویدی داره دیویدی اول رو که نصب میکنم دیویدی دوم رو نمیخونه ولی بعد از یه مدتی که میزارم به حال خودش باشه(30 دیقه) درست میشه راهنمایی کنید

آخر فروم باز GOLI87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من که خودم درایوم مشکلی شبیه مشکل شما پیدا کرده بود uninstall ش کردم و دوباره نصبش کردم مشکلم حل شد اگه می خواید این راه رو استفاده کنید شاید جواب داد.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

من دیویدی رایترم خراب شده و کار نمی کنه یعنی فقط یه تعداد معدودی از سیدی هایی که دارم رو میخونه ولی اون سیدی هایی که نمیخونه رو تویه یه کامپیوتر دیگه تست کردم کار میکنه و وقتی می خوام یه بازی نصب کنم که چند تا دیویدی داره دیویدی اول رو که نصب میکنم دیویدی دوم رو نمیخونه ولی بعد از یه مدتی که میزارم به حال خودش باشه(30 دیقه) درست میشه راهنمایی کنید
    کابل برق و کابل دیتای اون رو تعویض کنید.

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من 2 ، 3 روزه به یه مشکل عجیبی با دی وی دی رایترم برخوردم !
    سی دی که میذارم توش " حالا هر سی دی ! اورجینال ، غیر اورجینال ، فیلم ، آهنگ ، خلاصه هر چی ! " تا سی دی شروع میکنه به چرخیدن کاممپیوترم هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!!
    مشکل چیه ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من 2 ، 3 روزه به یه مشکل عجیبی با دی وی دی رایترم برخوردم !
    سی دی که میذارم توش " حالا هر سی دی ! اورجینال ، غیر اورجینال ، فیلم ، آهنگ ، خلاصه هر چی ! " تا سی دی شروع میکنه به چرخیدن کاممپیوترم هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!!
    مشکل چیه ؟
    اگر DVD-Writer نو هستش و تازه خریدین برین عوضش کنید.
    در غیر این صورت تنظیمات Setup رو دیفالت کنید. رایتر رو هم کاملا Unistall کنید و ریست کنید تا دوباره نصب بشه.
    مشکل میتونه از ضعیف شدن Optic باشه. به بعضی سرعتهای بالا یا پایین و یا بعضی سی دی ها حساس میشه.
    من خودم این مشکل رو داشتم رفتم یک DVD رایتر نو خریدم.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه head_djmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Dark city

پيش فرض

معمولا در رایترهای جدید با یک فلت خیلی کوچک استپ موتور به بورد رایتر وصل میشه ، اکثر رایترهای سونی این مشکل رو دارند ، برای درست شدنش رایتر رو باز کنید و از سفت بودن فلت استپ موتور مطمئن شید برای این کار اگه شل بود یه کاغذ تا کنید و با اون فلت را جا کنید تا سفت شه چون اگه فلت حتی صدم ثانیه قطع شه استپ موتور ایست میکنه و رایتر حکم باکس پیدا میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •