سلام دوستان فوریه !!! من عصری دارم میرم دوربین بخرم بین این 2 کدوم رو بگیرم . تکرار میکنم فوریه .
ixus200
sx200
سلام دوستان فوریه !!! من عصری دارم میرم دوربین بخرم بین این 2 کدوم رو بگیرم . تکرار میکنم فوریه .
ixus200
sx200
من تا فردا صبر میکنم لطفا زودتر جواب بدین .
سلام
فکر میکنم این خوب باشه :
ixus200
ولی هنوز صبر کن دوستان میان راهنمایی میکنن
اولا که حتماً خودت بهتر از من میدونی "گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی" .. اینکه بیای و سریع بخوای یه جوابی بگیری و فوری بری و بخری، شاید بهترین استراتژی نباشه .. قشنگ صبر کن، مطالعه کن، جوانب رو بسنج .. (اینا رو خودت بهتر از من میدونی حتماً -- جسارت نباشه یه موقع) ..
اما در مورد سوالت، مثلاً عیناً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این موضوع پرداختیم .. یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از پست 4778 به بعد پست هایی که با اون دوستمون تبادل شده رو ببین)
* ضمنا لطف کن سوالاتت رو در یه تاپیک مطرح کن.. ممنون.
ممنون از کمکت .
ولی یک نکته که زیاد در موردش گفته نشده .
اون دوستمون گفتن توی شب عکس sx200 به نسبت خرابه . ولی در مورد ایکسوز نگفتن . اون چه جوریه ؟
و اینکه در مورد زوم شما با نظر اون دوستمون که گفتن is دیگه به نظر نداره موافقین ؟ من اون مثالی که ایشون زده بودن دیدم . خوب معلومه در زوم 20 برابر ( که روی sx200 تا 12 برابرش اوپتیکاله ) عکس استابیلایزش تقریبا بی اثر میشه
لطفا یک نفر بگه وقتی 12 برابرش میکنیم چه طور میشه ؟
و اینکه به نظرتون sx200 چون دهنش بازتره و نور بیشتری واردش میشه عکس بهتری نمیگیره نسبت به ixus ؟
Last edited by Master Forum; 06-04-2010 at 10:56.
ixus200 = sd980 ... با این اسم دومش راحت تریم...
شاید عملکرد sd980 در نور کم قدری بهتر باشه ... در ریویوها عملکرد sx200 در این زمینه قدری زیر سوال رفته اما sd980 رو متوسط توصیف کرده ان ..
//
من هم فکر می کنم اون کسی که زوم می کنه دیگه باید مصالحه کنه بین زوم بیشتر و لرزش بیشتر ... فکر نمی کنم بشه گفت این یه نقطه ضعف اون دوربینه.
//
sx200 و sd980 هر دو سنسور یک اندازه دارن .. مهمترین مساله اینه ... بنابراین انقدرها کیفیت عکسشون متفاوت نخواهد بود به نظرم.
نهایتاً من فکر می کنم بزرگترین تفاشون بحث زوم و بحث کنترل های دستی باشه ... تفاوت های دیگه مثل اینایی که روش بحث کردی، جزئی هستند و شک دارم بشه بعنوان ملاک روشون حساب کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)